Новите ни козметични похождения 60

• 79 432
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Сенките са им най-лошите, които съм ползвала някога, а така добре изглеждат подредени по 5 в кутийката. Лаковете за нокти също са пълен провал, троят часове на моите нокти. Цените са им средни, даже над, а качеството под нулата за мен. Не ги харесвам е много слабо казано.

Аз съм ползвала само пудрата на тази марка и само за нея мога да се изкажа - при това много положително. Останалите неща нямам намерение да пробвам, защото и аз съм чувала лоши отзиви.

# 391
  • София
Lancôme Hypnôse Grandiôse Mascara -

bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara -

# 392
  • Плевен
Mihaela_z, имаш ли вече впечатления от спиралата на Ланком ?

# 393
# 394
  • Belgium

Аз я имам - не е никак лоша, разделя без да слепва, а и самата четчица на мен ми е удобна.

Може и да се напласти при желание, но аз не обичам такъв ефект.

Сега да видим ще изсъхне ли толкова бързо, колкото другите ми спирали на Ланком  Laughing

# 395
  • Плевен
Лу, благодаря  Hug

Ще я пробвам със сигурност  Laughing

# 396
Никога не се полагам на 100% на мнение на хората, сенките на ЕЛ на много хора харесват, аз не мога да работя с тях Sad
Ще взема и ще пробвам пък да видим, ако са гадни няма да ми е първи продукт който отива в коша Peace

# 397
  • София

Още не съм я пробвала, като натрупам впечатления ще пиша в темата за спиралите.  Peace
Опаковката иначе е много красива и четката е интересна.  Simple Smile

# 398
# 399
  • София
* Murad Renewing Cleansing Oil

* Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser

# 400
Urban Decay Naked 3 Palette  Heart Eyes

Urban Decay Perversion Mascara 12ml with Complimentary Subversion Primer Sample:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion 11ml (Original):

Това са първите ми продукти на Urban Decay. Пристигнаха преди малко и нищо още не съм ползвала, но съм особено впечатлена от палитрата. Досега съзнателно я отбягвах; всички нейкид палитри ми се струваха скучновати и обикновени. Така ми изглеждаха на снимки, които гледах в нета. Когато видях палитрата на живо, представите ми се обърнаха тотално. За първи път виждам продукт, който на снимки, при това обработени, да е по-малко красив, отколкото в действителност. Нейкид 3 (а вече мисля така и за другите 2 разновидности) на живо е в пъти по-красива. И по-голяма. Аз си представях, че е значително по-малка палитра. Изобщо, впечатлена съм, отдавна не ми се беше случвало. Дано и гримът, направен с нея, ми хареса.

# 401
  • Велико Търново
Аглая, честити покупки  bouquet Аз харесвам всичките Нейкид, ползвам с удоволствие и мога смело да заявя, че няма цвят, който да не ми допада - достатъчно пигментирани са, лесно се блендират, страхотни Simple Smile Сега съм толкова впечатлена и с радост ползвам Шоколадовата палитра на Ту фейс Simple Smile

# 402
Душ гел Sephora

# 403
  • в 1001-та нощ
Аглая   bouquet напълно те разбирам  Heart Eyes Ще очаквам и впечатленията ти след ползване  Blush

# 404
Благодаря ви, момичета!

Пробвах цветовете на ръка - светлите ми се видяха слабо пигментирани; но все пак нанасях леко... Ще видя с базата как ще стоят, а и на очи.

Общи условия

Активация на акаунт