Новите ни козметични похождения 60

• 79 325
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Поръчах си този тоник.Не съм пробвала марката,но прочетох доста добри коментари

Хах,сега съм на вълна точно тази марка и експериментирам- скъпа е,но натоварена с всякакви натурални благинки за кожата.Засега имам впечатления само от Revitalizing Mask и съм очарована.

# 481
Полинка, има тема за спиралите Peace Конкретно тази не съм ползвала, но си взех Masterpiece Max и не съм никак доволна. По-назад в тази тема бях писала подробно какво не ми хареса.

От мен днес любимото масло за тяло, душ-гел и шампоан на Алверде:

# 482

от молива си взех най-светлия и ми пасна учудващо добре, все налитам на по-тъмно и оставам разочарована.

# 483
Извинявам се предварително,може би въпросът ми не е за тази тема,но не знам къде да го задам...Става въпрос за спиралата на Max Factor-Masterpiese,ако някой я е ползвал би ли си дал мнението за нея?Сега е намалена в DM,и ми се иска да си я взема.Искам спирала която не се рони и размазва,но в същото време да е до 20 лв... Confused

Спирала за мигли - 8

# 484
  • виртуално
за дъщерята, но смятам и аз да го ползвам понякога  Blush

# 485
  • Пловдив
И аз поръчах за майка, но възнамерявам аз да го ползвам  Mr. Green

# 486
  • София
От чисто любопитство  Laughing

# 487
# 488
  • София

от молива си взех най-светлия и ми пасна учудващо добре, все налитам на по-тъмно и оставам разочарована.
Може ли мнение за лосиона с шоколад  Hug

# 489
Chloé, лосиончето хидратира без да лепне и мазнее, аромата се усеща около 2 часа. Пробвала съм шоколада на Балеа и още някакъв, този за мен е най-хубав. Досега не бях пробвала нищо от тези серии на Сефора, на намаленията взех душ гел Монои и сега това и ще купувам и занапред.

# 490
  • Бургас
От чисто любопитство  Laughing

Би ли споделила как е спиралата. Вчера доста се зачудих дали да не си взема една Диорска спирала, че в магазина правеха ликвидация и я продаваха за 33лв, но беше в цвят Plum и се отказах.

П.П. Между другото, който е от Бургас може да намине към Странда. В козметичния магазин разпродаваха козметика на Clarins, Siseido, Guinot, Elizabeth Arden. Продаваха тоници и млека на Clarins по 26лв/200мл. Имаше сет от мляко, тоник и мини почистваща пяна в несесер за 46лв.

# 491
  • София
Chloé, лосиончето хидратира без да лепне и мазнее, аромата се усеща около 2 часа. Пробвала съм шоколада на Балеа и още някакъв, този за мен е най-хубав. Досега не бях пробвала нищо от тези серии на Сефора, на намаленията взех душ гел Монои и сега това и ще купувам и занапред.
Благодаря за коментара   bouquet

# 492
Спирала Bourjois

Матиращи листчета Catrice

Балсам за устни Maybelline - baby lips

# 493
# 494

Общи условия

Активация на акаунт