Новите ни козметични похождения 60

• 79 319
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
не знам - може би поне месец, за да видя дали ще има резултат
четох, че от него излизали пъпки на някои жени - ако при мен излезат, ще бъде по-скоро  Laughing

# 691
Smoky eyeshadows in brown by H&M

Отблизо:

Скрит текст:

Аленка, ще дадеш ли отзиви, като пробваш нещата на НиМ  Sunglasses
Тези магазини са ми доста противни и ми е интересно, дали и козметиката им е на такова "ниво", както дрехите  Crazy

# 692
  • Belgium
Някои от козметичните неща на H&M не са лоши  Laughing

# 693
има ли ги вече? четох кога щяха да ги пускат, но старост-нерадост, не помня  Mr. Green

# 694
  • Belgium
Ами на представянето казаха, че някъде към края на месеца щели да са по магазините.

Аз моите неща съм ги взимала от парижкия H&M.

# 695
  • София
Аз продължавам на тема коса  Mr. Green
Alterna Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray

Alterna Caviar Dry Shampoo

# 696
nad_tab Много добра термозащита си избрала Heart Eyes Сподели като получиш сухия шампоан на Алтерна, много ми е бил интересен.

# 697
Tom ford Nude dip-много съм хепи днес.

# 698
# 699
  • София
След дълго, чудене между GHD и Steampod, се спрях на втората.

# 700

michelle_ma_bell Честито!  Heart Eyes Разкажи моля, откъде и как успя да се сдобиеш с тази изчерпана красота? Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 13:14 от Ниана

# 701
  • София

След дълго, чудене между GHD и Steampod, се спрях на втората.

PeaceА козметиката която се ползва с пресата е уникално хубава Heart EyesОт този сайт ли я взе и за колко.Аз моята от Лореал България съм я взимала

# 702

michelle_ma_bell Честито!  Heart Eyes Разкажи моля, откъде и как успя? Simple Smile
Ниана Мерси  Grinning С превозвач от ЮКей от House of Fraser-преди 2 седмици ги поръчах и едвам ги дочаках.

# 703
  • София
PeaceА козметиката която се ползва с пресата е уникално хубава Heart EyesОт този сайт ли я взе и за колко.Аз моята от Лореал България съм я взимала

В момента имам толкова много козметика, че купих само пресата, от LF.
http://www.lookfantastic.com/l-oreal-professionnel-steampod/1079 … productsuggestion

# 704
От месеци не съм се разписвала Simple Smile, но поне от вчера да дам отчет Simple Smile.
450 insolent plum.
Максимайзера не зная за кой пореден път го вземам  Simple Smile и явно ще оставя за сега странно, че съм го тествала на всякакви спирали и ефекта е уау. В момента ползвам на Боржуа Волюмайзер май беше и честно да си принзная на едното око без на другото с и нямаше никаква разлика. Някой наблюдавал ли е подобно нещо?
Червилото е много хубаво сливово сложих си го вкъщи пих кафе и обядвах и още стои. Ще си взема още някой друг цвят. Жалко, че не мога да го разнося навън. При нас е адска жега, а цвета ми се струва есенно-зимен.
Вчера в Сефора разглеждах сенките на Сефора. Харесаха ми матовите и зелените уж каки. Според вас биха ли стоели добре на зелни очи?. На кафяви ще е убиец Simple Smile
Умувам от доста време палитрата Трафалгар и ружа на шанел не си спомнян името розовия със златните частици.

Общи условия

Активация на акаунт