Всичко за всички марки гел лакове - 5

• 99 551
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
Едно маникюрче от мен с Bluesky A74 Simple Smile

Да ви попитам, който има този цвят, трудно ли го нанасяте, на мен ми става на чертички и слагам по три пласта за да стане плътен.
И защо накрая като махам лепкавия слой със спирт по памука има лек цвят, а лака не е развален?

# 31
Здравейте, дами ! Имам въпросче относно ув лампата.Моята напоследък взе май да не пече качествено лака,та се чудя крушки ли да сменям или направо нова лампа,защото моята е от тия китайските.Някой ползвал ли е тези лидълските дето ги бяха пуснали.

Аз съм с Лидъласката лампа и е ОК не съм имала проблеми за сега. Не съм проверявала дали има резервни крушки от къде да взема ако ми се наложи обаче. Просто като я купувах още не бях наясно с тези подробности, но лампата си супер иначе има си и таймер за 2 мин.  Peace

# 32
Здравейте, от скоро и аз се сдобих с лед лампа за гел лак. Някоя от Вас дали може да ми каже с лед лампата може ли да се изграждат нокти?

Зависи си от гела дали се изпича в лед лампа- в упътването на всеки гел си пише дали се полимеризира под лед или ув светлина. Peace

kalinkanamalinka благодаря!  bouquet

Благодаря! Laughing

# 33
Едно маникюрче от мен с Bluesky A74 Simple Smile

Да ви попитам, който има този цвят, трудно ли го нанасяте, на мен ми става на чертички и слагам по три пласта за да стане плътен.
И защо накрая като махам лепкавия слой със спирт по памука има лек цвят, а лака не е развален?

Първото ми нанасяне на този цвят се получи много добре - само с два пласта. Второто беше малко трудно и тогава забелязах, че цвета сякаш е утаен и попитах момичетата дали разклащат лака преди употреба. Все още съм с него и не знам кога ще го сваля, а и после едва ли ще се лакирам пак с него, че ми пристигна нов цвят. Но когато пак се лакирам с него и го разклатя  Laughing , ако още те интересува, ще споделя дали на два или три пласта става добре цвета Simple Smile

# 34
Да интересува ме и на мен ще ми дойдат нови цветове, така че и аз няма скоро да се лакирам с него.

# 35
И аз нямам проблем с нанасянето на А74 като го разбия хубаво преди това.

Аз сложих новия термолак- TC024- страхотен е! Crazy Heart Eyes

http://radi-d.blogspot.com/2014/08/color-changing-gel-polish_24.html

# 36
Следващия път ще го разклатя добре и ще пробвам.Искам да си поръчам тъмно лилав цвят и се колебая между 524 и 03, видях ги в албума, ако може някой, ако ги е ползвал да даде мнение или снимка:) Мерси предварително Simple Smile

# 37
Следващия път ще го разклатя добре и ще пробвам.Искам да си поръчам тъмно лилав цвят и се колебая между 524 и 03, видях ги в албума, ако може някой, ако ги е ползвал да даде мнение или снимка:) Мерси предварително Simple Smile
А03 го имам аз и е много красив лилав цвят с блестящи частици. Нямам го обаче на нокти все още, за да ти покажа.

# 38
Мерси Ради, искам да не е много натрапчиво лилаво Simple Smile

# 39
  • 1st floor
Здравейте, момичета! Нахълтвам в темата и виждам, че тук пишат само професионалистки и сигурно въпросите ми ще ви се сторят от глупави по-глупави..., но да питам все пак! Laughing Историята на моите нокти е, че всъщност те нямат никаква история - винаги са си били с грозна крива форма и никога не съм успявала да ги приведа в ред. За това съм ги носила винаги изрязани ниско и съм криела ръцете си под масата! Mr. Green Та въздишайки по красотите из нета, реших и аз да имам красив маникюр и да хвърля в смут някоя маникюристка. Въпросът ми към вас е какво всъщност искам? Laughing Гел, Гелиш, Ши(e)лак? Нещо друго?  newsm78 Проблемът на ноктите ми е, че плочката ми е къса, освен на показалеца  Laughing , в основата е по-тясна, а нагоре се разширява...ъгълчета няма или поне аз не мога да направя ... Абе, грозна работа! Stop Ще ми трябва ли изграждане - не за дължина, защото не ги искам дълги, а за да им придадат някаква еднаква форма? newsm78 Другото, което ме притеснява е, че при употреба на цветни лакове съм забелязала, че почват много бързо да ми се цепят и разслояват ноктите - тоест сигурно ми трябва нещо максимално щадящо...Интересно е, че ноктите на краката ми са коренно различни - твърди, с огромни плочки и мога да ги лакирам по три пъти на ден без да им има нещо! newsm78

# 40
Както описваш ноктите си,може да имаш проблеми от медицински характер и не съм сигурна какво да ти кажа и как ще ти се отразят различните лакове и ацетони на нокътната плочка. Безвредна и щадяща химия няма. Ако си решила да си слагаш гел лак и гелове,мога да ти помогна с идеи. Има гелове,които са по тънки и служат за изравняване на нокътната плочка.Отгоре се нанася гел лак

# 41
Едно бебешко синичко на Блускай 555 -

# 42
  • София
Непокорна, така както описваш ноктите си, все едно става дума за тези на моя близка приятелка. След два пъти посещаване на маникюристка и гел лак, ноктите й изглеждат страхотно.  Peace Не си е изграждала ноктите с гел, просто друго си е да ти ги оформи професионалист, а от гел лаковете нито се чупят, нито се нацепват, нито нищо.

Стискайте ми палци - утре съм на гел върху естествен нокът и ми е необяснимо притеснено, все едно зъб ще ми вадят.  Rolling Eyes

Ради, влюбена съм в голяма част от творбите ти.   bouquet

# 43
Момичета, много ви моля да препоръчате салони/маникюристки за shellac, от които вие сте доволни и не работят много скъпо  Embarassed Интересувам се най-вече за кварталите: Студентски, Дървеница, Младост 1-2 ии евентуално в района на х-л Плиска.

П.С. Видях, че е писано назад в темите, но за младост намерих коментари от 2012г., а линка в начлото на темата със сертифизираните салони дава някаква грешка при отваряне.

Благодаря предварително  Hug

# 44
Непокорна, нямаш никакъв медицински проблем  Simple Smile Цепенето на ноктите също едва ли е от лаковете, а на краката винаги са по-здрави  Peace
И аз мисля, че маникюристката като ти ги оформи ще са съвсем различни. Можеш първия път да сложиш обикновен лак докато се оформи хубав нокът, а ти да свикнеш с идеята за маникюр. На следващата седмица си сложи гел лак, той ще ти ги задържи по здрави, няма да се чупят и ще се радваш на ръцете си  Party Дано попаднеш на професионалист, успех  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт