Всичко за всички марки гел лакове - 5

• 99 687
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
ell_ell,аз не съм професионалист и съм на 100% съгласна с Ради.В салона ,в който си правя косата маникюристката също работи с Bluesky.Не веднъж при нея съм засичала дистрибутор,който си пристига с мострените дисплеи и така можеш да избереш точните цветове.За да ти изпратят дистрибутор сигурно трябва да се свържеш с представителите.Разбрах само,че нещата идват на следващия ден.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 15:52 от emi.v

# 226
  • Пловдив
Дами,да разбирам ли че УВ лампите стават за гела на opi?  Hug

# 227
Bluesky gel polish BLZ02 + 546 и 501 за френския -

# 228
  • Варна
Здравейте Simple Smile
Отдавна не съм се включвала, но от време на време преглеждам темата.
Попаднах на тази информация за разликата между оригиналните и имитациите на CND Shellac, която бяхте обсъждали наскоро.
http://nailssuppliesuk.wordpress.com/2014/07/01/how-to-tell-fake … tic-cnd-shelllac/
И за да не е само това Grinning качвам една снимка с някакъв китайски гел лак Canni, не съм си купувала такива до сега, но реших да пробвам, заради много  ниската цена. Цветът е доста покривен, но за издържливост за сега не мога да кажа. Странното е, че на шишенцето пише, че 7,3 ml, a по големина е същото като на Bluesky, който е 10 ml. Дали едните лъжат?

Някой пазарувал ли е от този продавач (в края на материала, който е предоставила тори, има препратки към профила му в ибей)

torry_90, благодаря за инфото, на мен като на начинаеща, ми беше много полезно  Hug

п.п. Някоя от вас да ми препоръча читав продавач на CND? Може и на лични. Благодаря предварително   bouquet

Аз поръчах от този продавач и съм доволна. Коректен и продукта ми хареса. Но вече не доставят до България.

# 229
  • Down south
Бих искала да си сложа гел-лак в домашни условия, тук поставянето в салон е около $ 40 + тип става около $ 45.
Моля, за мнения относно този вариант, удачен ли е? Спряла съм се на този комплект

Благодаря!

Ако не ти идва скъпо, оригинален стартов комплект на гелиш е чудесен избор. Сдва цвята ли е комплекта?
Поръчано, днес доставено и сега  newsm78
Да се опитам да сваля настоящия гел, имам го вече 12 дни, сама или да вървя в салона да го свалят и след това да пробвам с цялата останала част?
Дали ще се справя със свалянето сама?

Всякакви насоки и морална подкрепа са добре дошли   bouquet

# 230
  • софия
Не съм сигурна, че тук е мястото за въпроса ми, но ще питам Grinning-търся маникюристка, която работи с Gelish, но ми трябва салон в кв. Стрелбище или в краен случай някъде съвсем наблизо(Гоце Делчев, Иван Вазов, Белите брези)

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 10:38 от mozzi

# 231
 Radi D. emi.v Благодаря ви много момичета,не бях запозната,че цената за професионалисти се доближава до ебайска.Бихте ли ми дали,ако имате кординати където мога да ги потърся или сайт,да ги питам как стоят нещата с доставка ,и минават ли през нашия град.

Намерих този сайт,за тук ли ми говорите:
http://www.nail-bg.com/

# 232
  • Пловдив
Radi D. emi.v Благодаря ви много момичета,не бях запозната,че цената за професионалисти се доближава до ебайска.Бихте ли ми дали,ако имате кординати където мога да ги потърся или сайт,да ги питам как стоят нещата с доставка ,и минават ли през нашия град.

Намерих този сайт,за тук ли ми говорите:
http://www.nail-bg.com/
Да за този сайт става въпрос.Ето тук има тел. за контакт http://www.nail-bg.com/index/kontakti/0-9

# 233
Здравейте! Ползвам гел-лак от скоро и имам проблем със свалянето му. Правя всичко,както е описано от вас на първа страница,но въпреки това се озорвам много като го свалям. Направо си свалям един слой от нокътната плочка. Защо може да е така?

# 234

Аз поръчах от този продавач и съм доволна. Коректен и продукта ми хареса. Но вече не доставят до България.

Благодаря, Деничка! Жалко, че не доставя вече до БГ ...  Sad

# 235
  • Down south
Здравейте! Ползвам гел-лак от скоро и имам проблем със свалянето му. Правя всичко,както е описано от вас на първа страница,но въпреки това се озорвам много като го свалям. Направо си свалям един слой от нокътната плочка. Защо може да е така?
Днес ще свалям такъв лак  за първи път сама и ще видя каква ще е успеваемостта  newsm78
Ще пиша, ако успея да го сваля бързо.

# 236
  • Бургас
Имам въпрос към професионалистите.
Един нокът имам, който се цепи през средата, вертикално. Съответно въобще не може да израсне. Веднъж една маникюристка ми сложи под слоя лак някакъв гел, който пречи на цепенето, маскира го. Гелът май беше за ноктопластика, но не съм много сигурна.

Някой знае ли какво точно е това?

# 237
  • Down south
Ще си взема ултрабонд и аз.
Открих, че много добре се накисват ноктите, завити във фолиото за опаковане, не металното. Беше ми свършило металното, увих с другото и с ластички. Много лесно падна лакът.
Благодаря за съветите!
Бях малко притеснена как ще сваля лака, но благодарение на твоята идея с домакинското найлоново фолио, нещата се получиха. В салона стоя с алуминиево фолио в продължение на 10 мин.
Бях си записала час за сваляне на лака, ако не успея сама (струва $ 6), но с найлоновото фолио и ластичетата, успях. Стоях с него 20 мин. за по-сигурно.
 С комплекта дойде и една дървена шпатула, с която лесно се избутва лака.
Приемам първия опит за  успешен.

Благодаря   bouquet

# 238
Имам въпрос към професионалистите.
Един нокът имам, който се цепи през средата, вертикално. Съответно въобще не може да израсне. Веднъж една маникюристка ми сложи под слоя лак някакъв гел, който пречи на цепенето, маскира го. Гелът май беше за ноктопластика, но не съм много сигурна.

Някой знае ли какво точно е това?

Вероятно ти е сложила разтворим гел за основа под гел лака, за да изравни повърхността. Той се слага и при по- тънки нокти, за да предотврати огъването и бързото падане на гел лака съответно. Сваля се при свалянето на гел лака като се кисне 5- 10 мин повече. Блускай вече предлагат такъв продукт, така че можеш да пробваш. А цепенето по дължина най- вероятно е механична травма, получена при удар и сега ще ти се цепи все на същото място.

# 239
  • Бургас
Ради, благодаря! А кой е продуктът? Стар нейлз имат ли такъв?  
Дейлили, много се радвам, че успя. Другото е да отвиваш и чистиш нокът по нокът, а не всички наведнъж, защото накиснатото изсъхва и се втвърдява пак.

Общи условия

Активация на акаунт