Всичко за всички марки гел лакове - 5

• 99 711
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
ще пробвам и аз с найлоново фолио другия път. наистина мнооого трудно си свалям лака. а го кисна поне 15 мибути. сега последния път даже повторих,че си беше почти все едно не е киснат и пак трудно го махнах.свалях оня ден на една моя приятелка лак сложен от маникюрист и падна направо сам. почти не съм го стъргала със шпатулата. тогава разбрах,че имам проблем с моя. дали е от марката лак или е от нанасянето му незнам. а защо се пили горният слой на топ лака? ако не се запили няма ли да се свали?

# 241
ще пробвам и аз с найлоново фолио другия път. наистина мнооого трудно си свалям лака. а го кисна поне 15 мибути. сега последния път даже повторих,че си беше почти все едно не е киснат и пак трудно го махнах.свалях оня ден на една моя приятелка лак сложен от маникюрист и падна направо сам. почти не съм го стъргала със шпатулата. тогава разбрах,че имам проблем с моя. дали е от марката лак или е от нанасянето му незнам. а защо се пили горният слой на топ лака? ако не се запили няма ли да се свали?
Надрасква се повърхностния слой, за да може ацетона по- лесно да проникне надолу и да разтвори лака. Ако не го надраскаш пак ще се разтвори, но по- бавно и по- трудно (освен ако не ти е изветрял или слаб разтвора за сваляне)  Peace

# 242
някой ползвал ли е новия гел - лак на Bluesky без база и топ, доволни ли сте, че съм набелязала един Simple Smile

# 243
Aз вече ползвам чист ацетон и го свалям много бързо в сравнение с преди,мн съм доволна,купих го от Блускай.

# 244
  • Down south
Искам да попитам съвместима ли е основа и топ лак на Gelish с лак на  Bluesky или всички продукти трябва да са на една марка?
Благодаря!

ПП А какво ще кажете за тези контейнерчета за сваляне на лак?

# 245
Няма да се сваля,става прекалено твърд и ще е голямо пилене после.
За напръстниците-имам точно такива Simple Smile Стават за сваляне,но на палците са ми малко стегнати.По лесно се сваля гела с тях,от колкото с фолиото

# 246
  • Down south
Няма да се сваля,става прекалено твърд и ще е голямо пилене после.
За напръстниците-имам точно такива Simple Smile Стават за сваляне,но на палците са ми малко стегнати.По лесно се сваля гела с тях,от колкото с фолиото
Благодаря за разяснението.
Ако с тези контейнерчета става по-лесно, отколкото с наилоновото фолио, поръчвам ги на момента, но дори и да не свършат работа са само $ 2  Peace

# 247
на моята течност за сваляне на лак пише 98% ацетон. не се бях замислила,че може това да е слабо. не е изветрял,защото е нов. ще пробвам на друга марка.

линк за контейнерчетата може ли? опаковането с фолиото също ми е малко трудно да го правя сама.

# 248
  • Down south

линк за контейнерчетата може ли? опаковането с фолиото също ми е малко трудно да го правя сама.

Може, разбира се  Sunglasses само не знам къде си и дали доставят до мястото, където се намираш

http://www.amazon.com/Gel-Nails-DL-C197-Nail-Soakers/dp/B001GEEQ … il+polish+remover

Опитай с найлоновото фолио, като първо "опаковаш" дясната ръка и след това с опакованата дясна, опаковаш лявата, става по-лесно. Не забравяй ластичетата.
 След като аз, която съм пълен аматьор и не знаех какво правя, се справих, ти, която вече си го правила, ще се справиш без проблем  Party

# 249

Bluesky Gel Polish A47 + 7400

# 250
Искам да попитам съвместима ли е основа и топ лак на Gelish с лак на  Bluesky или всички продукти трябва да са на една марка?
Благодаря!

ПП А какво ще кажете за тези контейнерчета за сваляне на лак?

Имам такива, купих ги от ebay. Още на първото използване половината се разпаднаха, явно ацетонът ги развали. Може моите да са дефектни, не знам. Сега ги използвам след като увия пръстите с фолио, за да го придържат по-добре и да не изветрява.

# 251

Леле, колко нежно и красиво! Страхооотно е!

# 252
Здравейте. Искам да попитам може ли да ползвам ув база , която изпичам и после слагам обикновен лак (чакам да изсъхне) и накрая ув топ лак , които изпичам? Имам само 1 гел лак ,1 ув база и 1 ув топ лак, а ми се иска да променя цвета на ноктите, а този месец няма да мога да отделя парички за нови лакчета. Не държа лака да ми издържа по 2-3 седмици, бързо ми омръзва или се налага да го променя спрямо тоалет и ако става по този начин ще съм много доволна.

# 253
  • На плажа
mama_marietka пробвала съм така многократно,при мен издържа седмица,като имаш предвид,че плочката ми е много мазна,но за сега не съм купила всеоще обезмаслител и ползвам спирт.
стъпка по стъпка...
слага се база-печеш
топ лак-печеш
цвят обикновен и изчакваш много хубаво да изсъхне
след това пак топ лак-печеш и с готова  Peace

# 254
Дaни, а обикновения лак не се ли напуква така?

Общи условия

Активация на акаунт