Всичко за всички марки гел лакове - 5

• 99 727
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
Дани много благодаря. Една седмица да издържа е супер и ме устройва. Аз използвам гел лака защото с него ноктите не ми се чупят. Скоро ще пробвам и ще пиша какъв е резултата.

# 256
на моята течност за сваляне на лак пише 98% ацетон. не се бях замислила,че може това да е слабо. не е изветрял,защото е нов. ще пробвам на друга марка.

линк за контейнерчетата може ли? опаковането с фолиото също ми е малко трудно да го правя сама.
Във всички течности за сваляне има ацетон,именно той сваля лака,този процент не е нисък,но аз ползвам чист ацетон 100 процента и съм мн по-доволна от която и да е било друга течност за сваляне!Това е най-доброто за мен,сваля толкова лесно...

# 257
  • На плажа
cristi не се напуква,след 4-5-тия ден се забелязва напукване на топ лака,но при тъмните цветове изобщо не е ясно видимо  Peace

# 258
здравейте можете ли да ми препоръчате uv топ лак ??? има много видове но незнам кой е добър...

# 259
  • Пловдив
здравейте можете ли да ми препоръчате uv топ лак ??? има много видове но незнам кой е добър...
От това , което съм ползвала най-много ми допада Gelish harmoni.Малко по-скъп е , но има страхотен блясък и  пасва с повечето марки гел лакове.

# 260
базата трябва ли да лепне? нещо много трудно я изпичам, въпреки че слагам много тънък слой?

# 261
базата трябва ли да лепне? нещо много трудно я изпичам, въпреки че слагам много тънък слой?
И базата, както и цвета, имат лепкав слой, който помага за добрата спойка между отделните елементи на гел лака. Peace

Едно маникюрче с термо лака на Блускай ТС040, както и 504, 501 за френския -

# 262
  • Down south
Искам да попитам за ползване на Gelish в тинейджърска възраст.
Дъщеря ми е почти на 14, бях и обещала, за РД да и направя маникюр, но буквално ме изманипулира да го направим по-рано.
Криво - ляво го докарах добре, но и казах, че  ще си го сваля сама.

Въпроса ми е колко често на тази възраст може да се ползва този вид маникюр?
Задавам въпрос, като тайничко се надявам отговора да бъде - на няколко месеца    Whistling  а най-добре веднъж-дваж годишо.

# 263
  • Бургас
Черният лак на Блускай покривен ли е? От колко нанасяния?
Ще ми пуснете ли линк към гела, който се нанася за тънки и чупливи нокти?

# 264
Черният лак на Блускай покривен ли е? От колко нанасяния?
Ще ми пуснете ли линк към гела, който се нанася за тънки и чупливи нокти?
Покрива си идеално на 2 пласта.
Ето линк към геловете- различни цветове са- http://www.nail-bg.com/shop/gel-za-izgrazhdane-bluesky-builder-uv-gel

# 265
  • Бургас
Благодаря ти! А колко пъти трябва да го нанеса, само за да замаскирам и предотвратя чупенето? Защото в упътването явно е описано за ноктопластика, нужно ли е толкова много пъти да го нанасям?

И след базата се слага, нали? Един слой ще бъде ли достатъчен, а после върху него - два пласта цвят?

Това същото ли е:
http://www.starnailsbg.com/bg/catalog/product/2044/

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 11:23 от Tintina

# 266
Благодаря ти! А колко пъти трябва да го нанеса, само за да замаскирам и предотвратя чупенето? Защото в упътването явно е описано за ноктопластика, нужно ли е толкова много пъти да го нанасям?

И след базата се слага, нали? Един слой ще бъде ли достатъчен, а после върху него - два пласта цвят?

Това същото ли е:
http://www.starnailsbg.com/bg/catalog/product/2044/
Ако вземеш HARD гел 1 пласт е достатъчен, защото той е по- плътен като консистенция. Слага се върху базата- да и отгоре си се покрива с цвят гел лак, топ.
Геловете на Блускай са подходящи за под гел лак, тъй като са разтворими, също като гел лаковете (необходимо е малко повече киснене, обаче ако има гел под лака). А този, който показваш на Стар нейлс си е обикновен гел за ноктопластика, който се сваля с пилене и не е подходящ за хора, които само сменят гел лака, а не ходят на поддръжки с гел. Peace

# 267
  • 1st floor
Направих си френски при маникюристка, но днес забелязах, ме леко ми се е забелил на върха на палеца. Как мога поне временно да го стопирам да не тръгне на долу? С обикновен топ лак може ли да го мацна? newsm78

# 268
  • Бургас
Ради, благодаря!

# 269
Направих си френски при маникюристка, но днес забелязах, ме леко ми се е забелил на върха на палеца. Как мога поне временно да го стопирам да не тръгне на долу? С обикновен топ лак може ли да го мацна? newsm78
Може само с топ, може и беличко да си му сложиш, ако е много видимо забеленото, и отгоре топ. Peace

Общи условия

Активация на акаунт