След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 745
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Лили Hug Супер фотка  bouquet Бу изглежда толкова щастлив само в команията на бебета, Ф и семейството си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иначе относно поливането... Много е забавнно,но още вчера си помислих, че може и Бу да е от хората,които мислят по този начин

# 226
Нещо не е наред. Възможно е да има много работа и по-късно да пусне видеото или не е възможно, защото е пропуснал срока?

И ето още нещо

и още нещо Laughing Laughing

# 227
# 228
Лили Hug Супер фотка  bouquet Бу изглежда толкова щастлив само в команията на бебета, Ф и семейството си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Иначе относно поливането... Много е забавнно,но още вчера си помислих, че може и Бу да е от хората,които мислят по този начин

Joy Joy Joy
Сега прочетох, че ще правят фотошоп с ФЕ. Така, че след малко ще ги имаме в комплект Joy

# 229
# 230
Куку рускини и те като мен hahaha hahaha hahaha
Дай Боже да ги видим така и в оригинал Praynig Praynig Praynig

# 231
  • Враца
Куку рускини и те като мен hahaha hahaha hahaha
Дай Боже да ги видим така и в оригинал Praynig Praynig Praynig

Литъл, не си само ти куку - аз съм убедена, че са заедно - не знам, някакво вътрешно чувство  е  Grinning Grinning
И не мисля, че е задължително да ни доказват по някакъв начин, че са заедно, дори и заради сериала - просто всичко лека-полека с времето ще се прелее в една видна връзка.

# 232
  • Враца
Искам ги заедно дори Бу с мустак Wink Laughing

Себи, ще кандисаш ти  hahaha hahaha

# 233
  • Враца

Как добре стои  Wink първата дама с кърпата на главата до голия гръб на Фахрие и голямато деколте на Фарах   Laughing Laughing Laughing
Можеха да не слагат снимките по този начин   ooooh!

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 22:37 от mama_an_ji

# 234
# 235

Laughing Laughing

Цитат
Bonya Qasanova
Seqodnya bili syomki na lodke cerez 2 dnya perexodyat v Milas dlya syomok...Kstati ne skladivaetsya u menya nikak s Kurt Seyitom Fahriyu budut pokazivat uje na perviy seriyi i a syomki seriala toje nacalsya koqda ona uspeet?

Цитат
Bonya Qasanova
Лейла, leyla officialnaya stranica Ay yapima pishet cto yeyo uvidem uje na pervii seriyi

Цитат
Tatyana Suvorova
Bonya, cerez 2 dnya perexodyat v Milas dlya syomok... это где такое Milas??? у нас же Марина Глушанкова в понедельник поедет их искать в KIYIKIŞLACIK

Скоро ще имаме къртица Joy Joy Joy

# 236
  • Враца

Цитат
Tatyana Suvorova
Bonya, cerez 2 dnya perexodyat v Milas dlya syomok... это где такое Milas??? у нас же Марина Глушанкова в понедельник поедет их искать в KIYIKIŞLACIK

Скоро ще имаме къртица Joy Joy Joy

Този колаж е по-добър от предния  Laughing Laughing

А тази Марина Глушанкова вече една седмица, ако не и повече е там - можеше досега да ги е намерила и да предава в ефир - само се мотка  Laughing Laughing Laughing

# 237
Цитат
Пожелавам много успех на момичето ни в КСШ Praynig Praynig Praynig Лично аз приемам новината със смесени чувства. Искам много да играе с Киво, раадвам се и че я оценяват по достойнство пред вид факта,че я приемат като спасение... Просто после да не си измият и ръчичките с нея,ако го закъсат с рейтинга Rolling Eyes Rolling Eyes
Относно връзката БуФ мисля,че ако не получим някакъв вид потвърждение преди началото на снимките на КСШ значи сме живели в заблуда/някой от нас де/.....  Въпреки че ще съм потресена от умопомрачението, в което съм била Joy Joy Joy Joy

Чапа толкова ми е опротивяла с поведението си че каквото и да стори няма да промени мнението ми. Разликата във вида и е очеизвадна и се дължи според мен на качествена обработка на фотките с фотошоп и др подобни Joy Joy Joy

newsm10 smile3508

Споделям написаното...

За Чапи мога да кажа ,че много умело успя да ни заблуди,не мога да повярвам на очите си....

След Тайланд заваляха снимки,в които личеше промяна,и то доста  положителна.Помислих си,че си е направила корекции,макар и толкова млада...А тя е пускала обработени снимки.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А ако сме се заблудили и относно Ф/Бу направо ще съм попарена...

Ами напълно е възможно Бу да е взел Ф умишлено  в първия си филм,за да има висок рейтинг,и голям успех ,след като усети,че двойката се харесва от много хора.При рускините бях чела,че бил мноооого комерсиален.Намеренията му в областта на дюнерджийниците започват да  потвърждават този коментар...................

# 238
Скрит текст:
Цитат
Пожелавам много успех на момичето ни в КСШ Praynig Praynig Praynig Лично аз приемам новината със смесени чувства. Искам много да играе с Киво, раадвам се и че я оценяват по достойнство пред вид факта,че я приемат като спасение... Просто после да не си измият и ръчичките с нея,ако го закъсат с рейтинга Rolling Eyes Rolling Eyes
Относно връзката БуФ мисля,че ако не получим някакъв вид потвърждение преди началото на снимките на КСШ значи сме живели в заблуда/някой от нас де/.....  Въпреки че ще съм потресена от умопомрачението, в което съм била Joy Joy Joy Joy

Чапа толкова ми е опротивяла с поведението си че каквото и да стори няма да промени мнението ми. Разликата във вида и е очеизвадна и се дължи според мен на качествена обработка на фотките с фотошоп и др подобни Joy Joy Joy

newsm10 smile3508

Споделям написаното...
За Чапи мога да кажа ,че много умело успя да ни заблуди,не мога да повярвам на очите си....

След Тайланд заваляха снимки,в които личеше промяна,и то доста  положителна.Помислих си,че си е направила корекции,макар и толкова млада...А тя е пускала обработени снимки.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ами напълно е възможно Бу да е взел Ф умишлено  в първия си филм,за да има висок рейтинг,и голям успех ,след като усети,че двойката се харесва от много хора.При рускините бях чела,че бил мноооого комерсиален.Намеренията му в областта на дюнерджийниците започват да  потвърждават този коментар...................

Mr. Green Mr. Green Днес тъкмо това си помислих, след като видях клипа с Чапа, но се успокоих, че сигурно е умна и чаровна  Joy Joy Joy(дано не е било,защото е богата)

Затова малко бързам да си разкрият връзката, че иначе едни съмнения се промъкват. Но пък и за BRK'S productions си мислехме, че е спонсорирана от Чапа, ама момчето излезе желязно Laughing

Обаче, аз четох едно интервю с бащата на Чапа, в което той споделяше суперлативи за Бурак. Отстрани най-добре се вижда и щом той е преценил, че Бу е добър човек, аз ще му се доверя.

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 23:29 от lilitoKoleva

# 239
  • Враца

Ами напълно е възможно Бу да е взел Ф умишлено  в първия си филм,за да има висок рейтинг,и голям успех ,след като усети,че двойката се харесва от много хора.При рускините бях чела,че бил мноооого комерсиален.Намеренията му в областта на дюнерджийниците започват да  потвърждават този коментар...................

Mr. Green Mr. Green Днес тъкмо това си помислих, след като видях клипа с Чапа, но се успокоих, че сигурно е умна и чаровна  Joy Joy Joy(дано не е било,защото е богата)

Затова малко бързам да си разкрият връзката, че иначе едни съмнения се промъкват. Но пък и за BRK'S productions си мислехме, че е спонсорирана от Чапа, ама момчето излезе желязно Laughing

Обаче, аз четох едно интервю с бащата на Чапа, в което той споделяше суперлативи за Бурак. Отстрани най-добре се вижда и щом той е преценил, че Бу е добър човек, аз ще му се доверя.

Момичетааа, пак ви налегнаха черни мисли - гледайте по позитивно на нещата около нашите любимци  Laughing Laughing Hug Hug Hug
Ние сме си упорити и ще си ги чакаме търпеливо, докато се решат да се покажат заедно hug, а това няма да е много далеч във времето   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт