След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Снежи, колко серии са в първи сезон?  Hug  (кажи, ако го има преразказан някъде - да го прочета без да гледам  Praynig)

13 епизода бяха, но не знам някъде да има преразказ, ще трябва да го попрехвърлиш.  Hug Говореше се, че и втори сезон ще е толкова, но ако потръгне рейтингът, може и да го продължат. Peace

# 211
  • Враца
аз нещо не мога да ви схвана последните постове...обърках се  newsm78 или нещо не се разбрахте  Mr. Green

Чапа не е на снимката,това е друго момиче  Peace
симпатична си е,не е красавица ама става  Peace

баш Чапа е на видеото дето някое от момичетата пусна  Peace

Е да де - точно това обяснихме на Себи  Laughing Laughing Laughing

# 212
Няма още видео с Бу Crossing Arms

Ето пояснение. Открийте разликите - съвсем пресни и топли Laughing

Скрит текст:

Няма нищо интересно днес. Време е за новини. Praynig

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 18:36 от lilitoKoleva

# 213
Пожелавам много успех на момичето ни в КСШ Praynig Praynig Praynig Лично аз приемам новината със смесени чувства. Искам много да играе с Киво, раадвам се и че я оценяват по достойнство пред вид факта,че я приемат като спасение... Просто после да не си измият и ръчичките с нея,ако го закъсат с рейтинга Rolling Eyes Rolling Eyes
Относно връзката БуФ мисля,че ако не получим някакъв вид потвърждение преди началото на снимките на КСШ значи сме живели в заблуда/някой от нас де/.....  Въпреки че ще съм потресена от умопомрачението, в което съм била Joy Joy Joy Joy

Чапа толкова ми е опротивяла с поведението си че каквото и да стори няма да промени мнението ми. Разликата във вида и е очеизвадна и се дължи според мен на качествена обработка на фотките с фотошоп и др подобни Joy Joy Joy

# 214
Не си ли признаят до началото на снимките с Киво, определено за мен би означавало, че са само колеги. Най-хубавото е, че остава малко, за да разберем Laughing Laughing и да си отдъхнем.(стига само да не се вманиачим  и да сватосваме ФЕ с всеки нов партньор Joy)

Синем Кобал и тя се е разхладила с ледена вода Laughing Laughing Laughing
sinemkobal'in videosu http://i.instagram.com/p/r91JCCLj6g/

Призова Бурчин, Джансу Дере и още някого, но Фахрие- не Hug
Да видим кой ще я посочи и нея newsm78

Laughing

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 19:39 от lilitoKoleva

# 215
Не си ли признаят до началото на снимките с Киво, определено за мен би означавало, че са само колеги. Най-хубавото е, че остава малко, за да разберем Laughing Laughing и да си отдъхнем.(стига само да не се вманиачим  и да сватосваме ФЕ с всеки нов партньор Joy)

Синем Кобал и тя се е разхладила с ледена вода Laughing Laughing Laughing
sinemkobal'in videosu http://i.instagram.com/p/r91JCCLj6g/

Призова Бурчин, Джансу Дере и още някого, но Фахрие- не Hug
Да видим кой ще я посочи и нея newsm78
Ако след всичко, което видях като сигнали от тяхна страна, раздялата на Бу с Ч, филмът,който снимат  непосредствено след края на сериала и най-вече мълчанието им, се окаже че съм сгрешила повече няма да посмея никого никога да сватосам Joy hahaha Joy hahaha
Бу не трябваше ли вече да се е полял... Тая фотка от сутринта за мен си беше част от работния процес , а не от поливането newsm78 Все едно бяха изпръскани от вълните Rolling Eyes Rolling Eyes

# 216
Не знам нищо, но крайно време е да видим видеото. Обаче Бу няма Инстаграм, нали не си ползва неговия newsm78

newsm78

Цитат
Olga Olgina
я тут в ЛС прочитала, что нашей Эф вызов бросила "любимая" журналистка- что вечно болоны на нее катит ( это я про обливание водой)

# 217
Момичета, и Фарах се поля Laughing Hug

Ами не е красавица, ама е много сладка Laughing Laughing Чар в изобилие Grinning

http://instagram.com/p/r96V3nAVbE/

# 218

На Фе се надяват да спаси сериала от криза ,това се разбира ,но Първата дама в какъв контекст е там не се и подразбира - поне аз не разбирам newsm78

Себи,  Hug Heart Eyes намерих го и в нета това.  Peace Не очакват Фахрие да ги спаси от кризата, а пишат, че на сета има криза. Фахрие щяла да получава 30 000 лири за епизод, пък Фарах - 20 000 лири. Май това породило някакво напрежение/криза, или пък от кризата са по-ниски хонорарите им.  Peace От Ай Япъм писаха някакво обяснение в туитър.  Peace Като се има предвид какви са капризни Фахрие и Фара,  ooooh! Mr. Green не ги виждам другите на сета.Joy Joy Joy Joy За първата дама има отделна новина, не е свързана с нашите хора. Grinning

# 219
Той ако не се е полял трябва да пусне фотка че е дарил парички  Peace

# 220
Днес или вчера в друга статия пишеше, че Фахрие ще взима 40000, Фарах 20, а Къванч -60000, като преди това е вземал 72000, но заради ниския рейтинг му намалили хонорара, а и освен това пишеше, че новият сезон ще бъде  най-малко 13 епизода.

А, и да не забравя- навсякъде пише, че Фахрие в момента снима с любимия си Бурак филм Party  Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 20:43 от lilitoKoleva

# 221
Снеже Heart Eyesблагодаря за уточнението.
Дано е за добро това участие на Фахрие-за кариерата и.

Не ми се иска да се разминат с Бурак в личен план.Просто си подхождат и допълват във всяко отношение.
Ще съм сразена . Искам ги заедно дори Бу с мустак Wink Laughing

# 222

Откога са я започнали играта и любовта към сладоледа Laughingмакар и да е студено Laughing

# 223
Момичета, вижте какво написа Перихан:

Perihan GN ‏@perihangnn  7m
@Nostaaljii evet benim:) 24 saat gecti videoda gelmez bundan sonra Simple Smile

24часа минаха, видео няма да дойде от тук нататък (буквално) Sad

Обаче аз не видях и Мерве да се полива, явно ще пишат чекове Laughing

# 224

Общи условия

Активация на акаунт