След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 755
  • 736
  •   1
Отговори
# 285

А когато Бу е в тази поза и вид няма за мен значение в коя част на денонощието сме Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

И мустака не ми пречи hahaha hahaha hahaha

[/quote]

# 286
# 287
Аз отново се връщам на погледа ......Само  може  да мечтае един мъж да бъде  погледнат така.

И жена погледната от мъж Thinking

# 288
  • Враца

И мустака не ми пречи hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Себи, ще си признаеш ти, че тайно го харесваш с мустак, ама да видим кога ще е  Joy Joy Joy

# 289
  • Враца
Цитат
Katerina Alexsandrova
Я не специалист по "красоте", поэтому хочу вас немного повеселить. Кто жаждет романтизма-смотреть не рекомендуется.. По мотивам наших дискуссий о возможном участии Эф в сериале КСИШ. Я старалась быть беспристрастной..
hahaha hahaha hahaha
http://vk.com/video248833852_169591444

# 290

Мами , Laughing честно си казвам, че има моменти в които толкова го харесвам  и забравям мустака му.
Като тук например.

Има обаче и такива когато този голям удължен мустак ме дразни.

# 291
Мами smile3501 smile3501 smile3501 за истински секси мъжете в турското кино.
И нашето момиче  заслужава и двамата за приятели и партньори Wink

Бони е направила наистина супер клип!

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 22:19 от sebilMM

# 292
  • Враца

Мами , Laughing честно си казвам, че има моменти в които толкова го харесвам  и забравям мустака му.
Като тук например.

Скрит текст:

Наистина, в началото мустака му беше много добре, но в края на сериала нещо го изпуснаха да стане по-буен и не му стоеше много добре (най вече пречеше на видимостта при "целувките"  hahaha) - но според мен Бурак със съвсем голо лице ми стои някак недовършен (не знам сега на тези години, вече възмъжал,  как би изглеждал без мустак  Thinking Thinking Thinking)
Няма ли някой фотошопаджия, който да му го изтрие и да го видим сега как ще изглежда  Laughing Laughing

# 293
Това ли е приятелката на Къванч?

Ако за момент му го махнат и не ми хареса ще замълча завинаги по темата мустак!

# 294
Цитат
Liza Valevskaya
Во втором сезоне появится новый персонаж Мюрвет Ханым (Мурка), которую сыграет Фахрийе Эвджен.
Сама Нермин в своём романе пишет : Мой дед любил обеих женщин, но эти две любви отличались друг от друга, в первую очередь из за их разницы в культуре и нравах.
Из группы КСиШ

# 295

Интересен и може би с доста по-висок рейтиг ще се оформи сериалът.

Добре е  ,че и двамата партньори Къванч и Фахрие си имат любими  и ще  се наслаждаваме само на отличната им  игра!

Умее Фе да гледа влюбено , не може да и се отрече.

Лили Hug

# 296

Чудя се  newsm78 ,дали още от тук не са прехвръкнали искрите на огъня.

# 297

Като тук например.

Скрит текст:

Наистина, в началото мустака му беше много добре, но в края на сериала нещо го изпуснаха да стане по-буен и не му стоеше много добре (най вече пречеше на видимостта при "целувките"  hahaha) - но според мен Бурак със съвсем голо лице ми стои някак недовършен (не знам сега на тези години, вече възмъжал,  как би изглеждал без мустак  Thinking Thinking Thinking)
Няма ли някой фотошопаджия, който да му го изтрие и да го видим сега как ще изглежда  Laughing Laughing
има такава снимка в нета я гледах ама защо не я сложих тогава не знам  ooooh! с фотошоп му ги бяха махнали и си беше все така прекрасен  Peace чак ми се иска да го видя така наистина а не с фотошоп  Joy

# 298

Себи не е тя,приятелката му е мааалко по старичка  Mr. Green това му е партньорката от Кузей  Peace

# 299
Цитат

Това е любимата му от филма "Север Юг"

Общи условия

Активация на акаунт