След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Ох, тези от Туитъра се бунтуват, че медиите им крадат снимките, безплатно и лесно си набавят  материал за статиите си. Joy
Ето: Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in denizde romantizmi! http://gecce.com/magazin/foto-galeri/fahriye-evcen-ve-burak-ozci … denizde-romantizm … pic.twitter.com/HeFXgOrQQn

Освен Бу и ФЕ не виждам да има клип и с Мерве да се полива с ледена вода newsm78
Много са особени Бу и ФЕ, така тя и на бала си не отиде или поне ние не видяхме да е там.  Crossing Arms

# 331
Рускините стягат екипировка, за да следят Бу и ФЕ:

Joy Joy Joy

# 332
еми време им е да идат малко на моренце в турско  Mr. Green даже позакъсняха малко  Joy Joy Joy

# 333
Нещо различно...

Цитат
Mary Joppins
Очередной опус журналюг - типа Эф и Бу проживают романтичексие моменты, у них там роман и они вчера целый день провели на сьемках в лодке посреди моря (ооо, какой компромат!!) И вот такие ну оччччень романтические фотки приклеплены. Ну и где ж романтика?!!! Покажите хоть одну романтическую фотку где они хотя бы не на пионерском расстоянии. Но фоток нет, поэтому фотошоп прикрепили!!! хехе...

# 334
# 335
# 336
# 337
Черпя по едно чайче, че съм прегряла по спирките на автобусите днес Laughing

Арабите пият винаги в горещините чай,та и аз като тях.

Лили Laughing май са се отървали от засядането  и снимките продължават.

Сега пък какво искат от приятелката на Къван newsm78ч
 Уф... що не ги оставят на мира и да си гледат работата и любовта просто не знам Whistling

# 338
Себи, питат Фахрие дали вижда новата си мишена Joy Joy Joy( Бу без Чапа явно не й е интересен Mr. Green)
Демек, че е отстранила Чапа и сега следва Башак.... ooooh!

# 339
Цитат

Първо,да признаем,че е умно  направено ....

Второ,...Себи, може и за добро да е....подсещат  Ф и Б да признаят,обявят, ако вече са двойка.....

Дявол да го вземе,сега е моментът той да я защити newsm78

Това си е яка обида!

Той не бива да оставя така да обиждат дори ако му е само колежката

За мен това е вече тест за Б newsm78

# 340

Съгласна !Ади Hug

Много и дойде на Фе и е крайно време за категорична защита , а не само самозащита Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 18:10 от sebilMM

# 341
Ами те пък и Бу и Киво все по едни моделиерки си падат, какво да ги прави Joy Joy Joy

# 342
Момичета, ето какво било решението:

Цитат
Anzhela Avetisova
Наталья, да, это решение вопроса зависит только от одного продюсера 😃 😃 😃 👪 Скорее бы уже СВАДЬБА ГОДА!!!!!!!!!!!!
Laughing Laughing
 Praynig Praynig Praynig Praynig

# 343
# 344
А историята с Дениз Озджан каква е?

, той е бил женен и заради нея се е развел или не е така??

Надявам се,че някой знае.........................

Общи условия

Активация на акаунт