След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 755
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Ади, за него нищо не  знам, ама днес цял ден не можах да разбера лодката заседнала ли е и дали цял ден аджеба са били сами в морето Joy Joy Joy Пък после да чакат да си признаят, а вече не чакам-знам си bowuu bowuu Embarassed Embarassed Embarassed

# 346
Цитат
Момичета, ето какво било решението:

Цитат
Anzhela Avetisova
Наталья, да, это решение вопроса зависит только от одного продюсера     Скорее бы уже СВАДЬБА ГОДА!!!!!!!!!!!!
Laughing Laughing
 Praynig Praynig Praynig Praynig

Мечтите на феновете,даааааааааааааааа..................

Добре звучи "СВАТБА  НА ГОДИНАТА """

Това ще бъде една прекрасна защита за Фахрие,наистина hahaha hahaha hahaha

# 347
Цитат
Ади, за него нищо не  знам, ама днес цял ден не можах да разбера лодката заседнала ли е и дали цял ден аджеба са били сами в морето Joy Joy Joy Пък после да чакат да си признаят, а вече не чакам-знам си bowuu bowuu Embarassed Embarassed Embarassed

Ти знаеш.....а мен ме налегна песимизъм и лопи мисли....

дано имам повод да изляза от тях....

# 348

Някой го предпочитат заливането -така Laughing Laughing

https://t.co/bmANQNU95W

# 349
Ади, горе главата Laughing Laughing Laughing
Виж:

# 350
# 351
# 352
# 353
Цитат

Уфффф,че е хуууубааав.....облажи ми се душата....

Каванч е също хубавец обаче...

Гледала съм го в 2 филма,последния "Север- юг"

Бих казала ,че с Бу са също толкова противоположни ,но по отношение на "БОЯТА",дето казваше моята баба...единия бял ,северен тип-другия черен ,южен,арабски типаж.

# 354

И така можееееее.............

# 355

Струва ми се ,  че е  доста  елементарно да се занимаваш с разни *прогнози* за отношенията на известни актьори.

Да коментираш  обявени отношения и намерения на известна двойка  е едно,а да гадаеш и то със злост е  просташко -елементарно.
Това правят за момента турските журналисти- папараци  дремейки в Туитър да попрепишат туй- онуй Mr. Green

Моля се да не се отрази на прекрасните *не споменавам какви*отношения между Фе и Бу.

# 356
# 357
# 358
Ужас! Да не забягнаха с лодката  newsm78 Не е било да няма нищичко два, че и три дни  Tired.

# 359
 Не ми се вярва Лили , че трябва и  да се живее от хонорарите.... Wink Wink Wink

Но това при рускините ми хареса-

*Толкова съм уморена за да бъда силна*

Общи условия

Активация на акаунт