След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 776
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Цитат

Кой е най-подходящия партньор за Фе Rolling Eyes #Crazy

Ох ,първия го изтрий,че не мога да го гледам изобщо.....

# 376

И аз Ади  Laughing ни е мъж като мъж , ни е човек ,като характер.

Мисля си обаче ,че Фе е избрала средния Laughing

# 377
Само за Инфо да кажа,че може би Джейлянчето е някъде наблизо......защо....

защото преди 2-3 дни празнуваха рожденния ден на баба и във Фетие

имаше снимки с нея и майка и...
а Фетие е в тази област Мугла,където нашичките снимат сега....

После излязоха снимки в някакъв по-див залив,а има кратко клипче -Джей върху някакъв "скъп уред" /според рускините/ СИЙБОБ

Днес има снимки от гръцки остров SYME,който е от групата на Родос,и е срещу тази област Мугла.

Там е майка и,но Джей дали е с нея или е останала в Турция не съм си изяснила още,но ще си проличи от снимките...Всичко е проверено,разглеждах и географската карта... Joy Joy Joy Joy

# 378
Цитат

И аз Ади  Laughing ни е мъж като мъж , ни е човек ,като характер.

Мисля си обаче ,че Фе е избрала средния Laughing

Вече загубих надежда....не съм сигурна...

Аз започнах, и ще продължавам да се моля на ТАТКО БЮЛЕНТ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Той ми е спасението...ха...ха...ха...

# 379
# 380
С този уред тя "лети" под водата...(Джей)

# 381
Peace Laughing Heart Eyes

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 14:04 от lilitoKoleva

# 382
 Фенска класация.
Бурак Ozchivit
166
75,1%
Йозджан Дениз
10
4,5%
Kyvanch Tatlytug
45
20,4%
Вземи код Glasuvaha 221 choveka.

# 383
# 384

Невероятно топъл поглед има Бу.

# 385
Не знам дали разбрахте, но Бурак е обявил вече за официален Инстаграма, който Перихан му поддържаше Laughing Laughing
http://instagram.com/burakozcivitt_ и дори има нова снимка там Hug Heart Eyes Laughing

# 386
Руските почитетелки нали са си направили сайт, нещо честичко го обновяват,та снощи четох нови неща /за мен,извинете ме ако вече ги знаете/....
Писала е някаква рускиня,която се занимава с мода,и миналата година е ходила в Турция,срещала се е с майката и самата Джей.
Майката е собственик на много модни магазини из страната,има магазин в сградата,където е дюнерджийницата на Бурак,има своя собствена модна марка "Чез-бо"и съответно магазини на тази марка.Била културна,любезна,откликвала на комуникации.
За Джей казва,че била по-хубава в действителност,и че краката наистина  били такива, като на снимките.
Фамилията се знае и уважава от цяла Турция / моята позната от Истанбул ми каза същото,впечатли ме ,че не каза само за столицата,а цялата страна /
За дюнерджийницата споменава,че не е нещо особено,на всяка пресечка има такива,и ако не знаеш ,че е точно на Бурак,няма да си впечатлен.

Тя е била там 2013 г,когато не са били разделени още, но разсъждения върху това нахвърля,свързвайки точно престижността на фамилията.
Анжи е права,че раздялата стана преди нова година,така както той я оповести.Но за да няма шум около ф ЧАПА ,а аз мисля и че Бурак го заслужава,са решили все пак да има срещи между двамата ,хем по-безболезнено за нея,хем пресата да отразява тези срещи, богаташките фамилии не задавали въпроси.....
Затова имаше снимки от нова година,затова дойде на откриването на ресторанта,та и стария Чапа бе там,после ги виждахме хванати за ръка след кино,и веднъж със сладоледите в колата.Това беше до май месец.

Не казвайте,че е банално вече, че е минало.......

Минало ,минало...ама си е в Мугла сега...

А през юли в Бодрум.....

Трябва да сме нащрек / намигвам ви /

Аз лично одобрявам договорката,преходът към свободата беше ПЛАВЕН.....

# 387
Ами и към феновете на Бу/Ф постъпят така "УМНО"???

За ПЛАВЕН ПРЕХОД  намеквам...

за плавен преход към забравата на тази еуфория,в която сме изпаднали....

Ето започнаха да правят колажи на Ф с Къванч в най-различни варианти Joy Joy Joy Joy

Ще насочат вниманието ни към филма .....,после Ф ще отиде в друг проект.....

Ох,пиша го и с болка,де...

# 388
   Едно момиче ,което не е влюбено и любовта му  не е споделена не маже дя се смее така от сърце.
Може би не си спомняте Фе в дългите месеци слад рардялата с певеца.Тъжна и замислена беше.

Сега  струва ми се е щастлива и обичана истински.

# 389
  Тук е отговорът на многото ни вълнения в последния месец-обичат се .
Дори забравям ,че е сцена от филма.

Като гледам снимките от Ади и семейният съвет заседава в пълен състав.

Общи условия

Активация на акаунт