След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 779
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Фахрие набързо се е подписала в новия/стар Инстаграм на Бу, а доколкото разбрах той е изтрил от там снимките с Чапа и Мерве, а видях, че се е отписал и от стария си Инстаграм-със снимките с Чапа и матрьошките. Crossing Arms Whistling
 newsm57

# 391
Изглеждат прекрасно и щастливи...

официален Instagram Бурак Ozchivita: burakozcivitt_

Лили Hug на мен тези промени в Instagram  на Бурак  и заличаването на Чапа и Мерве ми говори много.
Ако не друго ,то поне страховете на Ади са неоснователни.Връщане назад няма.

Той според мен е толкова доволен, че е махнал от плещите си бремето на претенциозните богаташи ,че дори да няма връзка с Фе му е олекнало.
Според мен двете семейства имат съвършено различни  представи за човешките  стойности .
Не всико се купува с пари. Не можеш да купиш колкото и да си богат любов и живот.

# 392

Неееееее...тук е отговорът......................

# 393
мераба сладурани  Hug Hug Hug

ох какви неща ставали с Бу  Mr. Green вай вай и снимки си качвал с Ф  Party ех тия колеги тцтц  hahaha

# 394
Ади  Wink,ако ги подкараме доказателствените сцени ,трябва да забравим какво чакаме в момента от тях Laughing Laughing Laughing

Ехххххх...... хубавец си ние Бу Тъкмо за Фе.

Да не пропусна момента без мустак да го постна hahaha hahaha hahaha

Мархаба Вери Hug стават я и още се стават Laughing

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 17:15 от sebilMM

# 395
# 396
Себи  Hug тамън се зарадвах че го пускаш без мустак и тя не излязла снимката  Crossing Arms  Joy

# 397

А ,то от бързане стана, ама успях де Wink Laughing

# 398

А ,то от бързане стана, ама успях де Wink Laughing
хАреса ми  Mr. Green пишеха едно време че тая кола му излязла златна  Peace докато я направил и май после я продаде  newsm78

# 399

ОХхххх.........всякак ми харесва. Sad Thinking Wink

# 400

ОХхххх.........всякак ми харесва. Sad Thinking Wink
И на мен  Heart Eyes  Crazy особено без мустака вече най ми харесва  Joy

По принцип на всяка негова снимка първо очите му гледам...много са пленяващи и това надолу бодливото хич не му и обръщам внимание докато не загледам цялата снимка  Mr. Green

# 401
   И нашето момиче в златно Hug

# 402
Цитат
Изглеждат прекрасно и щастливи...

официален Instagram Бурак Ozchivita: burakozcivitt_

Лили Hug на мен тези промени в Instagram  на Бурак  и заличаването на Чапа и Мерве ми говори много.
Ако не друго ,то поне страховете на Ади са неоснователни.Връщане назад няма.

Той според мен е толкова доволен, че е махнал от плещите си бремето на претенциозните богаташи ,че дори да няма връзка с Фе му е олекнало.
Според мен двете семейства имат съвършено различни  представи за човешките  стойности .
Не всико се купува с пари. Не можеш да купиш колкото и да си богат любов и живот.

Знаех си аз,че стария Бюлент ще ме прочете и ще вземе мерки hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Няма нужда от ушенце, може  и с СМС.....

ЕЕЕеее,ще се разберем май с него,нали сме комшии.. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

и за едно малко озчевитче ще го навия аз, Joy Joy Joy

да видим произведението на двама толкова красиви мъж и жена  Joy Joy Joy Joy

# 403
   Ха сега кажете ми -не може ли без този космат триъгълник над устните му Rolling Eyes

Спирам за сега ,че ме налегна работа Hugв края на работния ден Mr. Green

# 404
Определено вече ми се струва, че започват да си признават. Не може да ги наричат любовници и те ей така, защото са приятели и въпреки всички клюки да се подписват в инстаграмите си. Да не бъда разбрана погрешно, няма нищо лошо колеги и приятели да са подписани, но когато усилено се клюкарства, никой не налива масло в огъня без причина.

А Перихан е написала, че вече няма касателство с Инстаграма.
Бурак сам ще слага снимки и след десет минути ще ги маха, както в туитъра си Joy Joy Joy

(не било точно така Laughing)
Цитат
Перихан твитнула 27 мин. назад:
"Отныне в моем аккаунте в инстаграм я не размещаю фото, Бу размещает. Спасибо за ваш интерес (внимание)"
Eё спросили почему он взял ее аккаунт, она ответила: "Другие аккаунты он удалит (вычеркнет, вычистит), поэтому:)"
И ретвитнула запись Бу с его адресом в инстаграм

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 18:11 от lilitoKoleva

Общи условия

Активация на акаунт