След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 796
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Враца
Докато чакам ме налегнаха спомени Joy Joy Joy  Помните ли как се тормозихме 4 часа с Беяз шоу rotfImbo rotfImbo rotfImbo

hahaha hahaha hahaha
Много добре си спомням
Ама сега ги дават в малкото правоъгълниче долу вдясно от време на време   Joy Joy Joy

# 451
Лили Heart Eyes страхотна си  bouquet  bouquet  bouquet

Гледам и зная Фе че  е  като магнит за Бу Обичат се и толкоз!

# 452
Докато чакам ме налегнаха спомени Joy Joy Joy  Помните ли как се тормозихме 4 часа с Беяз шоу rotfImbo rotfImbo rotfImbo

hahaha hahaha hahaha
Много добре си спомням
Ама сега ги дават в малкото правоъгълниче долу вдясно от време на време   Joy Joy Joy
само да не ни кажат,че ще ги видим др седмица hahaha hahaha hahaha hahaha Шегувка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 453
  • Враца
Ето снимката по=ясна

# 454
Най-голяма грешка, която може да направи някой в една връзка е да ограничи партньора си било то лично или професионално. Бурак е умен мъж и няма да го направи, а и Фе няма да му позволи. В крайна сметка животът е такъв срещи и раздели . Той Бу не беше свободен и преди да тръгне с Чапа ама на нея не и излезе име на разлучница тогава )

# 455
Ф май лови риба с въображаема въдица Joy hahaha Joy hahaha

# 456
 Аз толкова освободена и щастлива Фе не съм я виждала .

Това не е роля хора .....това е неустоимо привличане.

# 457
Отдавна знам, че нямам място в тази тема.  Peace Колкото и да се опитвах, не успях да харесам Бурак и макар че никога не съм ви го навирала в очите, вероятно го разбрахте.  Peace Не искам да приема и евентуална връзка между тях, но това си е работа на Фахрие. Ще продължа да ви чета, но просто вече няма какво да напиша, затова няма и да досаждам. С най-добри чувства към всички.  Hug

# 458
  • Враца
Снежи,  Hug Hug

Joy Joy
Пускат хвърчило   Joy Joy Joy Joy

Голяма веселба  Laughing Laughing и  почти през цялото време я държеше за кръста  Laughing

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 23:29 от mama_an_ji

# 459
Снеже Heart Eyes знаеш ,че много те обичам и уважавам.
Познаваме се макар и виртуално  много отдавна.
Ще ми липсваш много в тази тема , ако решението ти е окончателно и винаги ще се радвам , ако ни навестяваш понякога.
Аз започнах да пиша тук заради теб.

Фахрие е голямо момиче .
Надявам се да направи добър професионален и личен избор.

Аз харесвам Бурак и смятам ,че ако има нещо между тях е единствения мъж който може да направи Фе щастлива.Мое скромно мнение на жена живяла достатъчно много и интересно живота си.

Снеже newsm51 /в тази тема само .нали? .До скоро/

# 460
Снежи,  Hug Hug

Joy Joy

Голяма веселба  Laughing Laughing и  почти през цялото време я държеше за кръста  Laughing
и аз си викам тия делфини ли ловят,че толкова високо я държи hahaha hahaha Joy Joy
ама нали сме на сладоледено-рибна тематика Mr. Green

# 461
Снежи,  Hug Hug

Joy Joy

и аз си викам тия делфини ли ловят,че толкова високо я държи hahaha hahaha Joy Joy

Joy Joy
как го пускаха това хвърчило не знам, ама вчера  цял ден в лодката, уж, че заседнали  Embarassed Embarassed Joy Joy Joy

# 462
Скрит текст:
Снеже Heart Eyes знаеш ,че много те обичам и уважавам.
Познаваме се макар и виртуално  много отдавна.
Ще ми липсваш много в тази тема , ако решението ти е окончателно и винаги ще се радвам , ако ни навестяваш понякога.
Аз започнах да пиша тук заради теб.

Фахрие е голямо момиче .
Надявам се да направи добър професионален и личен избор.

Аз харесвам Бурак и смятам ,че ако има нещо между тях е единствения мъж който може да направи Фе щастлива.Мое скромно мнение на жена живяла достатъчно много и интересно живота си.

Снеже newsm51 /в тази тема само .нали? .До скоро/

Чувствата са взаимни, СебиHug Heart Eyes Hug Разбира се, че само в тази - в другата чакам филм, а после и сериал. Wink

# 463
Снежи,  Hug Hug

Joy Joy

Joy Joy
как го пускаха това хвърчило не знам, ама вчера  цял ден в лодката, уж, че заседнали  Embarassed Embarassed Joy Joy Joy
като ги гледам едва ли са бързали да излизат Laughing

Снежка bouquet  bouquet

# 464
Снежка, Hug благодаря ти за хубавите темички   bouquet и кафенцето сутрин  bouquet  bouquet, но  нали имаме и филм да гледаме  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт