Къде в Бургас? (41)

• 66 927
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Къде точно се намира лабораторията за 3Д зъбни снимки, в стоматологията или до нея? И на каква цена са снимките, знаете ли?
на мен са ми правили цялостна зъбна снимка  за 25 лв в лаборатория на ул цар Симеон бившата Републиканска
по спомен  снимка на зъб е около 6 лв

Да, но тук става въпрос за 3Д снимка, а не обикновена рентгенова снимка. Grinning Ще питам чичко Гугъл Grinning

Мисля, че в Света София правят рентгенови снимки на зъб.

# 211
Здравейте, къде в Бургас продават матраци -да има разнообразие от цени и видове?

# 212
  • Бургас
Откъде да купя хубави чорапи за момиченце,които са по-еластични?Не знам как да го обясня,но купувам български чорапи,които след изпиране стават едни такива стегнати и детето в градината не може да ги обува само,затова търся по-еластични,или не знам как се наричат.

Дени, купувай чорапки с бамбук и ще решиш проблема с трудното обуване! До сега на най-добра цена съм ги купувала от Карфур. Има и къси и 3/4-ти и такива за маратонки.

# 213
  • Бургас
Откъде да купя хубави чорапи за момиченце,които са по-еластични?Не знам как да го обясня,но купувам български чорапи,които след изпиране стават едни такива стегнати и детето в градината не може да ги обува само,затова търся по-еластични,или не знам как се наричат.
Във вторник купихме от Кауфланд 3чифта за 4лв. и след пране са ОК Peace

# 214
Здравейте мами, от къде в Бургас мога да закупя книжарски консумативи и материали за детската ?

# 215
  • Бургас
Аз миналата година купих от склад-книжарница, който е в сградата на Хемус, до Кроношпан.

# 216
 Hug
Скъпи всезнаещи,
имам въпрос ,трябва ми телефона и адреса на агенцията която изпраща хора в Германия
през зимата за сортиране на ягоди
безкрайни благодарности Laughing

# 217
Благодаря на всички за чорапките,ще мина през всички препоръчани места и модели. Simple Smile

# 218
Здравейте, от къде мога да купя бяла дъска за писане? Такава, която се закача на стената. Благодаря много  Peace  bouquet

# 219
# 220
Момичета,знаете ли гръцки магазин за хранителни стоки някъде в Бургас?

# 221

Благодаря! А някой виждал ли е такива в Баумакс, Практикер, Метро и т.н.?

# 222
  • Бургас
Момичета,знаете ли гръцки магазин за хранителни стоки някъде в Бургас?

Бях мярнала една табела отстрани на у-ще Васил Априлов, но беше преди повече от месец и като минавах с колата. На ъгъла има от магазините за 1 лев, покрай оградата малко по-нагоре. Не знам дали има нещо там или е само табела.

# 223
Цитат
В метро

# 224
Цитат
В метро

Да, точно от там си купих днес Simple Smile Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт