Къде в Бургас? (41)

• 66 929
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Трябват ми и тапички за обезопасяване на контакти, някъде в центъра дала има? Не ми се ходи до Джъмбо чак.

Не е в центъра , но пък не е и извън града, в Бамболино имаше.

# 196
четох за някаква нова зеленчукова борса, къде точно се намира

Последно писаха за био зеленчуков пазар - става въпрос за Слевейковото пазарче, в определен ден.
Другата зеленчукова "нова борса" е в страни на ул. Одрин , влиза се в близост до Лукойл бензиностанцията има указателна табела.

# 197
Виждали ли сте някъде бебешки бодита тип потник?
Трябват ми и тапички за обезопасяване на контакти, някъде в центъра дала има? Не ми се ходи до Джъмбо чак.
Обезопасители за контакти има в магазини Тема, там може да провериш и за боди потници. Аз съм купувала такива от Джъмбо и от една борса за детски дрешки в уличката зад Математическата гимназия.

# 198
  • Бургас
не питам за Славейковото пазарче, аз живея точно там,  борса определено няма, ето това прочетох вчера: От новата зеленчукова борса в Бургас започнаха съвместните проверки на НАП и  БАБХ. Заради предварително разгласената акция на контролните органи, само 2 от складовете в зеленчуковата борса работиха, останалите повече от 30 павилиона бяха затворени."
може би е на ул.Одрин, както беше писал някой по-горе, не се сещам къде другаде може да има

# 199
Благодаря много на всички момичета,които се включиха за диваните на фирма Тедива.Явно ще трябва да ходим до Добрич.Мебелна къща Ралица също предлагат ,но само на каталог.Някак си не мога да си поръчам диван без да съм седнала на него,а само на картинка да ми хареса.

# 200
  • Бургас
Къде точно е този детски магазин зад
Математическата?

# 201
  • Бургас
В Бамболино няма. Ще обиколя утре левчетата.

# 202
  • Бургас
Математическата?
http://www.bgmaps.com/link/B4EBA9B7DA066F199E05666200CB07B8
За номера не съм сигурна, но е на Пиротска между Цар Симеон и Оборище

# 203
Математическата?

На ул. Пиротска 32 - детска борса Джони

# 204
  • Бургас
Благодаря ви!

# 205
Къде точно се намира лабораторията за 3Д зъбни снимки, в стоматологията или до нея? И на каква цена са снимките, знаете ли?

# 206
Къде точно се намира лабораторията за 3Д зъбни снимки, в стоматологията или до нея? И на каква цена са снимките, знаете ли?
на мен са ми правили цялостна зъбна снимка  за 25 лв в лаборатория на ул цар Симеон бившата Републиканска
по спомен  снимка на зъб е около 6 лв

# 207
Откъде да купя хубави чорапи за момиченце,които са по-еластични?Не знам как да го обясня,но купувам български чорапи,които след изпиране стават едни такива стегнати и детето в градината не може да ги обува само,затова търся по-еластични,или не знам как се наричат.

# 208
  • Бургас
Хубави детски чорапи аз купувам от един магазин за детски дрехи внос от Англия, ще опитам да обясня- улицата мисля че се води Антим І- от рест. "Адонис" се тръгва по тази тясна улица нагоре посока училища Европа, Славейковото пазарче и т.н., че точно преди ъгъла на училище Европа отсреща един магазин пише стоки от Англия или нещо от сорта. Стана вече няколко години купувам от там бельо и нощници на децата и съм мн. доволна от качеството.

# 209
на мен са ми правили цялостна зъбна снимка  за 25 лв в лаборатория на ул цар Симеон бившата Републиканска
по спомен  снимка на зъб е около 6 лв

Да, но тук става въпрос за 3Д снимка, а не обикновена рентгенова снимка. Grinning Ще питам чичко Гугъл Grinning

Общи условия

Активация на акаунт