Къде в Бургас? (41)

• 65 913
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, къде има магазин за хавлии, качествени и не много скъпи?
  bouquet

Няма  hahaha
Сега сериозно купих хавлии от Яна-та в Комлука- пълен боклук, нищо общо със старите им хавлии.
Купих хавлии от ТАЧ страшно съм доволна, но са по-скъпи. Мойте ги купих от Турция една сравнително голяма хавлия (размери не знам) ми излезе около 5 лв. Тук в магазина им всичко е на двойна цена  Confused

Благодаря   bouquet
А цените на Яна долу-горе как са? За по-големите хавлии?

Пак толкова 4-5 лв но самите хавлии са по-тънки така че не си заслужава   bouquet

# 46
  • Бургас/Пз
Благодаря, за съжаление изборът е твърде ограничен
щ
Хм Thinking..как ограничен...като харесаш примерно даден вид сенки/червило/лак..., кликваш и ти показва всички нюанси..имат доста неща..отвори "според марката"-21стр. са.
Да, има 21 стр с продукти, а като отвориш пише под съответния продукт, че не е наличен, или пък за налични само няколко цвята. Както и да е, просто исках да видя определено червило на живо, тъй като точно на него предлагат само определени цветове, а гамата е доста по-голяма.

# 47
  • Cambridge, UK
Здравейте, търся къде в бургас мога да купя еднакви вратовръзки за мъжът и синът ми, че са шафери след има няма 20 дена. Мерси.

Колко е голям синът ви? Проверете в магазина до общината, намира се точно срещу чешмичката казва се  "Президент". По принцип вратовръзки за деца се правят по поръчка   bouquet

почти на 5
благодаря!

# 48
Къде мога да намеря скъп марков алкохол в красива бутилка? Имам пред примерно бутилка облепена с кожа или нещо такова  Praynig

# 49
Къде мога да намеря рамки за индивидуални картини с различни размери.
Трябва ми рамка със стъкло

# 50
  • Бургас
Къде мога да намеря скъп марков алкохол в красива бутилка? Имам пред примерно бутилка облепена с кожа или нещо такова  Praynig

Купи някаква бутилка алкохол, какъвто ти харесва и я занеси в магазинчето за опаковане на подаръци до подлеза на Операта /пада се по диагонал на банка ДСК, малко преди заведение Бианко, което вече е затворено/. Момичето прави чудесни опаковки. Сигурна съм, че ще опакова бутилката страхотно.

# 51
Къде в Бургас мога да намеря спални комплекти хавлии на фирма TAC?

# 52
  • Бургас
Вратовръзка можете да поръчате при шивач, но първо се консултирайте за материята. Шила съм за сина ми, но не помня каква е.

Хавлии на Яна има различни - и тънки и плътни. http://www.yanabg.com/хавлии/кърпи-2.html

Плътни хавлии съм купувала и от Метро, но не помня цената. Често имат и последни бройки на намалени цени на отделен щанд (преди редицата на касите).

Хубави има и в магазина на Домко http://www.e-domko.bg/products/69-karpi-i-halati.html

Магазин на ТАС имаше срещу спирката на операта, посока към ул. Сливница, но скоро не съм поглеждала дали са още там.

Къде мога да намеря етерично масло от цитронлела. В шишенца от 10 мл е

# 53

Купи някаква бутилка алкохол, какъвто ти харесва и я занеси в магазинчето за опаковане на подаръци до подлеза на Операта /пада се по диагонал на банка ДСК, малко преди заведение Бианко, което вече е затворено/. Момичето прави чудесни опаковки. Сигурна съм, че ще опакова бутилката страхотно.

На мен обаче не ми трябва опаковка искам самата бутилка да е един вид бутикова. Виждала съм такъв магазин в Русе, примерно съм виждала Джак Даниелс в кожена бутилка на която си е същия етикет както и на стъклото.... ох не знам дали обясних правилно  Embarassed

# 54
  • Бургас
Това са Limited Edition и обикновено са свързани с периодични рекламни кампании. Обади се в по-големите магазини за алкохол и попитай за да не се разкарваш излишно. Примерно в http://www.relaxbulgaria.com/magazin-za-alkohol-i-cigari-kupaj#!prettyPhoto
Ако нямат може да те ориентират къде можеш да намериш.

# 55

В магазин Абсолют.

# 56

Къде мога да намеря етерично масло от цитронлела. В шишенца от 10 мл е

Аз си купих преди около месец от аптеката в Била в Славейков.

# 57
  • Бургас

В магазин Абсолют.

и в Биляна.  Peace

# 58
  • Бургас
Освен в Mado, къде в Бургас правят турско кафе?

# 59
  • Бургас
Освен в Mado, къде в Бургас правят турско кафе?

В закусвалнята на ъгъла на ул.Кирков и Фотинова. Аз съм си взимала от там, но не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт