Къде в Бургас? (41)

• 65 968
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Привет момичета комшийката ми е рускиня и ме помоли да и намеря техник за пералня сименс пълна електроника изписва грешка....имате ли яснота в Бургас кой ще се справи

Peace

# 61
  • Бургас
Привет момичета комшийката ми е рускиня и ме помоли да и намеря техник за пералня сименс пълна електроника изписва грешка....имате ли яснота в Бургас кой ще се справи

Peace

Да си погледне гаранционната карта или упътването на пералнята. Би трябвало някъде да е посочен оторизиран сервиз. Другия вариант е да пита в магазина, от където я е купила. Нашият телевизор се беше развалил и го водихме по сервизи и ни искаха 700лв за ремонт. Накрая случайно мъжа ми говорил с управителя на Техномаркет, от където го бяхме купили и ни оправиха телевизора без пари.

# 62
  • Бургас
Гледахме не е гаранционна вече да намерихме сервиза в меден рудник е

Peace

Дано не е много скъпо

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 13:58 от gicka

# 63
Препоръчайте ми маникюристка, която да е в центъра и да работи с качествени лакове?

може да погледнеш и тук- https://www.facebook.com/pages/Studio-Aleks/327083447316688?fref=ts

# 64
  • Бургас
Големи рамки за картини съм виждала в Айко.
Има ли някъде в Бургас магазин за климатици втора употреба......

# 65
Къде мога да намеря рамки за индивидуални картини с различни размери.
Трябва ми рамка със стъкло

В Аико, Джъмбо и магазини за рамки и гоблени.

# 66
Здравейте!!! Извинявам се ако вече има зададен такъв въпрос!!!
Интерисува ме къде в Бургас мога а намеря хубава елегантна рокля,подходяща за ходене на сватба за браменна????

# 67
В джъмбо има ли хубави  ученически раници?!

# 68
  • Бургас
Миналата година купихме раница от Джъмбо, струваше 45 лева и се разпадна на първото пране. За тази година раницата е от магазин в Бургас Плаза Мол - 40 лева, има допълнителна подплата вътре. Като качество /поне на вид/ изглежда като раниците които продават в Orange. Цената обаче е доста по-различна, това беше обяснено с факта, че са българско производство. Надявам се да издържи цялата година, но ще видим.

# 69
  • Бургас

Да сте го виждали някъде по магазините?

# 70

Да сте го виждали някъде по магазините?

И аз го търся от началото на лятото  Peace Питах и тук, в темата-но явно се е изчерпало навсякъде Tired

# 71
Здравейте момичета,предстои ми поръчка на кухня.Много моля да ми препоръчате мебелна фирма в Бургас от която сте доволни.

# 72
Моля да ми кажете ако някой знае.Дъщеря ми настъпи спринцовка и леко я боцна. Спринцовката е средно голяма личи си че в нея е имало нещо.Що за изрод би си хвърлил спринцовка с игла на пътека Rage Rage направо не знам...
Взех я, ама не знам къде да я занеса да я изследват. Боцнатото веднага го промих със спирт

# 73
Отивайте веднага в болницата да и бият инжекция против тетанус.

# 74
Здравейте момичета,предстои ми поръчка на кухня.Много моля да ми препоръчате мебелна фирма в Бургас от която сте доволни.

Препоръчвам фирма Евиспа - Евгени. Майка ми си прави кухнята , без абсолютно никакви забележки сме, за 2 седмици я напраавиха, монтажа изключително точен , без драскотина. За дезаин не взима пари, дава предварителна визуализация на кухнята , изключителен набор от материали.

Общи условия

Активация на акаунт