Къде в Бургас? (41)

• 66 862
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Здравейте, можете ли да ми кажете дали в Бургас има и къде детски фризьор.

Само детски фризьор - не, всеки нормален фризьор трябва да може да подстригва деца.Друг въпрос е, че не всеки иска да го прави.В салона, в който ходя, водя и сина ми, в Лазур е.Може би трябва да уточниш район на града..

# 376
Търся електронен апарат за измерване на кръвно налягане - да сте виждали скоро нещо изгодно и надеждно? В аптеките, които проверих, имаше само такива над 100 лв. .....

# 377
  • Бургас
Търся електронен апарат за измерване на кръвно налягане - да сте виждали скоро нещо изгодно и надеждно? В аптеките, които проверих, имаше само такива над 100 лв. .....

Баба ми си купи на Rossmax за 85лв.
Знам, че на Omron са добри. Важното е да си вземеш такъв, който мери над лакътя.

# 378
  • Пловдив

Знам, че на Omron са добри. Важното е да си вземеш такъв, който мери над лакътя.

Omron-ът наистина е много добра марка, аз съм хипертоничка, минала съм през всякакви видове апарати, от този съм най-доволна.Надеждни са определено, но не са никак изгодни..

# 379
  • Бургас
В Метро има на цени под 50 лв. Ако можеш да се научиш да мериш със слушалки е най-добре.

# 380
  • София

Omron-ът наистина е много добра марка, аз съм хипертоничка, минала съм през всякакви видове апарати, от този съм най-доволна.Надеждни са определено, но не са никак изгодни..
Имаме на същата марка, доволни сме, от Метро сме го купували, беше в акция, можеш да следиш брошурите.

# 381
  • Бургас
Ето един апарат омрон много е намален в момента 25 паунда

http://www.amazon.co.uk/Omron-Basic-Blood-Pressure-Monitor/dp/B0 … mp;keywords=Omron

Peace

# 382
Къде приема доктор Гълъбов, някой знае ли?
Славейков, бл. 65, точно до Билата е, надявам се да не съм сгрешила номера на блока, но това трябва да  е. Отзад на 1-ви вход се намира кабинета, по едни метални стълбички, на 1 етаж.
Благодаря ти! А каква е цената на прегледа ,знаеш ли?

# 383
  • Бургас
Ето един апарат омрон много е намален в момента 25 паунда

http://www.amazon.co.uk/Omron-Basic-Blood-Pressure-Monitor/dp/B0 … mp;keywords=Omron
 Peace

Благодаря за споделения линк   bouquet. Сигурно ще се възползвам от офертата.

# 384
Трябва ни инхалатор,освен до Свободния и на Републиканска,къде има санитарен магазин?Не мога да намеря в нета.

# 385
  • Бургас
Здравейте,

Имате ли информация дали някъде в Бургас се провеждат курсове за майстор-сладкар? Но не от тези, които са за 2-3 дни и учат на нещо определено (примерно захарен фондан или нещо такова). Майка ми едно време кара курсовете в ТОХ-а, за хлебар и сладкар, но сега дали има пак?

Мисля, че да, но звънни за повече информация в професоналната гимназия http://www.pgtbs.com/technics.html

# 386
Здравейте, бихте ли ме насочили към магазин за екстериорни,хубави врати.Може и фирма произвеждаща такива.По принцип ми харесват тип двойни врати,мястото е подходящо вратата да не е със стандартни размери.Проверила съм в няколко сайта на фирми производители,цените са 3-4-5,500лв.Безумно много ми е тази сума.

# 387
  • Бургас
Здравейте, бихте ли ме насочили към магазин за екстериорни,хубави врати.Може и фирма произвеждаща такива.По принцип ми харесват тип двойни врати,мястото е подходящо вратата да не е със стандартни размери.Проверила съм в няколко сайта на фирми производители,цените са 3-4-5,500лв.Безумно много ми е тази сума.

Свекърва ми поръчаха в тази фирма, но беше отдавна и не помня цена. http://www.vratiburgas.com/

# 388
Здравейте, можете ли да ми кажете дали в Бургас има и къде детски фризьор.

Само детски фризьор - не, всеки нормален фризьор трябва да може да подстригва деца.Друг въпрос е, че не всеки иска да го прави.В салона, в който ходя, водя и сина ми, в Лазур е.Може би трябва да уточниш район на града..

Лазур, Център, Братя Миладинови. А фризьорът ти ще може ли да укроти едно близо две годишно момиченце. Сериозно питам, понеже нашата фризьорка не се наема.
Също ме интересува да ми препоръчате някой зъболекар, пак за детето.

# 389
  • Пловдив
Укротяването е работа на родителя, а не на фризьора.При дете на такава възраст може би е най-добре да сте двете на стола, да я сложиш да седне на колене ти, за да е по-спокойна.Синът ми е на 5, в салон го подстригват почти от три години, но в началото го взимах в мен, защото постоянно се въртеше да ме търси и не искаше сам на стола.

Общи условия

Активация на акаунт