Къде в Бургас? (41)

• 66 896
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Къде в Бургас мога да намеря магазин за дрехи за бременни,които да не са тип.. бабешки и да са на нормални цени Simple Smile

Дрехи за бременни има в H&M и LC Waikiki в моловете. По центъра има в базара, почти в края и на улицата на св. София като продължиш надолу посока ул.Александровска , вляво се пада. Подходящи модели за бременни /широки/ има и в българския магазин Акропол на червения блок.

+1 И аз пазарувам от тези магазини, но най-ми допадат дрехите в H&M
Да добавя и магазина на Какаду, до МБАЛ Света София, на ъгъла

# 361
  • Пловдив
Типичен  форумски отговор, когато се опиташ да помогнеш  Flutter

Горгона, извинявай, не исках да те засегна. Просто и аз нямам никаква информация. Ако минаваш и не ти е проблем да погледнеш дали на някое от студиата не пише "пробиване на уши" и би ли било възможно да се вземе телефон за връзка. Благодаря ти.

Погледнах , няма такъв надпис никъде. Peace

# 362
  • Бургас
Да споделя за капсите.
Магазинчето до подземната улица е преместено пред Червения блок, зад магазин Чар, но там капси не поставят.
Поставих ги в едно шивашко ателие зад Краставицата, между музикалния и месарския магазин.

# 363
Да споделя за капсите.
Магазинчето до подземната улица е преместено пред Червения блок, зад магазин Чар, но там капси не поставят.
Поставих ги в едно шивашко ателие зад Краставицата, между музикалния и месарския магазин.

Странно. Да не би да говорим за различни магазинчета  newsm78 Аз скоро слагах в уличката с магазинчетата за шивашки материали до у-ще Кирил и Методий.

# 364
Момичета ,от известно време ме е  налегнала носталгия по рисуването  с нещо което не съм се занимавала от ученичка,но винаги ме е влечело  Sad .Та имам питанка къде се провеждат любителски курсове на възрастни в Бургас ?/

# 365
Да споделя за капсите.

Странно. Да не би да говорим за различни магазинчета  newsm78 Аз скоро слагах в уличката с магазинчетата за шивашки материали до у-ще Кирил и Методий.
Mагазинчето в уличката на у-ще Кирил и Методий си е на мястото и работи, имаше още едно до новоизгражданата подземна улица- него вече го няма там Simple Smile

# 366
  • Бургас
Момичета ,от известно време ме е  налегнала носталгия по рисуването  с нещо което не съм се занимавала от ученичка,но винаги ме е влечело  Sad .Та имам питанка къде се провеждат любителски курсове на възрастни в Бургас ?/
Не знам къде, но преди такива курсове правеха Кожухаров и Станислав Вардев - бургаски художници и преподаватели; ето обявата на Кожухаров  http://www.alo.bg/509742  Вардев не знам дали още се занимава и с курсове...

# 367
Къде приема доктор Гълъбов, някой знае ли?

# 368
Славейков, бл. 65, точно до Билата е, надявам се да не съм сгрешила номера на блока, но това трябва да  е. Отзад на 1-ви вход се намира кабинета, по едни метални стълбички, на 1 етаж.

# 369
Откъде мога да си купя подложка за торта? Като тези, с които ги продават..
също да попитам някой мяркал ли е пликчета за съхранение на кърма на Лансинох?

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 18:44 от known

# 370
Славейков, бл. 65, точно до Билата е, надявам се да не съм сгрешила номера на блока, но това трябва да  е. Отзад на 1-ви вход се намира кабинета, по едни метални стълбички, на 1 етаж.
Благодаря ти, Hug много!

# 371
  • Бургас/Пз
Откъде мога да си купя подложка за торта? Като тези, с които ги продават..

От Джъмбо

# 372
Здравейте,

Имате ли информация дали някъде в Бургас се провеждат курсове за майстор-сладкар? Но не от тези, които са за 2-3 дни и учат на нещо определено (примерно захарен фондан или нещо такова). Майка ми едно време кара курсовете в ТОХ-а, за хлебар и сладкар, но сега дали има пак?

# 373
Не знам къде, но преди такива курсове правеха Кожухаров и Станислав Вардев - бургаски художници и преподаватели; ето обявата на Кожухаров  http://www.alo.bg/509742  Вардев не знам дали още се занимава и с курсове...

Благодаря  Hug

# 374
Здравейте, можете ли да ми кажете дали в Бургас има и къде детски фризьор.

Общи условия

Активация на акаунт