Къде в Бургас? (41)

• 66 849
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Типичен  форумски отговор, когато се опиташ да помогнеш  Flutter

Горгона, извинявай, не исках да те засегна. Просто и аз нямам никаква информация. Ако минаваш и не ти е проблем да погледнеш дали на някое от студиата не пише "пробиване на уши" и би ли било възможно да се вземе телефон за връзка. Благодаря ти.

# 346
  • Пловдив
Двете, които са около мен - със сигурност нямат подобен надпис.Третото е в началото на блока и не съм го загледала, но ще погледна и ако има обявен номер - ще го взема.

# 347
Ушите на детето пробивахме при д-р Кенолова на Александровска. Много съм доволна.

За дрехите за бременни - тези специализираните в центъра за мен са с ужасни модели дрехи и в някакви траурни цветове. Аз харесвам на H&M бременните дрехи. Имах два чифта дънки - страшно удобни и стоят невероятно. Пък  за горната част може да си използвате съвсем нормални по-свободни модели туники, ризи, рокли.

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 20:26 от strept

# 348
благодаря за инфото за дрехите за бременни.имам някое друго потниче на H&M .по принцип техните модели дрехи са за по-високи жени, а аз съм от тия дето са 1.55 и ми седят леко дълги,но това не ми пречи особено Wink

# 349

А аз да попитам има ли място в Бургас откъдето да си закупя Книжка на стоте национ.турист.обекта?

Заповядай http://100nto.org/objects-po-oblasti/burg-oblast.html - във всеки обект от списъка продават и книжки, а също можеш да видиш и в Туристическия информационен център на Бургас в подлеза на Операта.
[/quote]
Mamasvetla,благодаря.Ще питам до Операта,или пък в църквата,че са ми близо.Дано да има.

# 350
  • Бургас

shinzou още един глас за НМ  Grinning Панталоните и дънките им са страшно удобни, нямат убиващи ръбове. А блузките си вземам по-широки или 1-2 номера по-големи от магазините за дамски дрехи.

# 351

shinzou още един глас за НМ  Grinning Панталоните и дънките им са страшно удобни, нямат убиващи ръбове. А блузките си вземам по-широки или 1-2 номера по-големи от магазините за дамски дрехи.
това ще е добре е за мен,стига да мине нормално бременността ми дай Боже  Praynig

# 352
Момичета, препоръчайте ми майстор/фирма за ремонт на покриви  Grinning

# 353
  • София

А аз да попитам има ли място в Бургас откъдето да си закупя Книжка на стоте национ.турист.обекта?

Заповядай http://100nto.org/objects-po-oblasti/burg-oblast.html - във всеки обект от списъка продават и книжки, а също можеш да видиш и в Туристическия информационен център на Бургас в подлеза на Операта.
Mamasvetla,благодаря.Ще питам до Операта,или пък в църквата,че са ми близо.Дано да има.
[/quote]

Сигурна съм, че ще намериш. Цял сезон като водя туристите по забележителности ги виждам тези книжки, даже на всеки обект има стикер, че се продават и кой номер от списъка е. Аз имам такава книжка, обаче хи не я нося със себе си и имам малко печати. Laughing

# 354
  • Бургас
Препоръчайте ми фирма за кетъринг?

# 355
  • Бургас
Момичета искам да си избеля зъбите кабинетно избелване някой правил ли е..къде.. Доволни ли сте...има ли ужасна свръхчувствителност

Peace

# 356
  • София
Препоръчайте ми фирма за кетъринг?

В града знам, че с добро реноме са Бат Кетъринг. Иначе друг вариант е да се договориш с някой ресторант да ти направят кетъринг. Мисля, че е по-изгоден финансово вариант, а и няма да ти откажат.

# 357
  • Бургас
Някой знае ли къде продават играчки (плюшени или пластмасови) с Бисквитеното чудовище (Cookie Monster), че сина ми ми наду главата.

# 358
  • Бургас
Знаете ли къде поставят капси? Сещам се за едно магазинче до новата подземна улица и уличката с магазинчета за копчета и др. подобни до у-ще Кирил и Методий, но не съм сигурна, а става въпрос за бебешка количка, не е като да я сложа в джоба и да тръгна да обикалям Simple Smile

# 359
Знаете ли къде поставят капси? Сещам се за едно магазинче до новата подземна улица и уличката с магазинчета за копчета и др. подобни до у-ще Кирил и Методий, но не съм сигурна, а става въпрос за бебешка количка, не е като да я сложа в джоба и да тръгна да обикалям Simple Smile
Там си е още.

Общи условия

Активация на акаунт