Къде в Бургас? (41)

• 66 857
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Къде има козметика за коса на Керастаз и Милкшейк? За Милкшейк някой попадал ли е на български инет магазин?

Милкшейк има при моята фризьорка, онлайн в БГ не съм срещала.
Салонът е ZEN ART, има ги и във фейса.

# 331
  • Бургас
Къде има козметика за коса на Керастаз и Милкшейк? За Милкшейк някой попадал ли е на български инет магазин?

Милкшейк има при моята фризьорка, онлайн в БГ не съм срещала.
Салонът е ZEN ART, има ги и във фейса.

Керастаз има в Златна рибка и Арлен. Понякога пускат промоции.

# 332
Къде има хубави цветни чорапогащници? Не детски.  Laughing
Търся място, където да има избор и да са качествени.

На ул. Гурко има магазин за бельо, от там съм купувала и съм доволна от качеството. Специализиран магазин за чорапогащници съм виждала и до 1 районно в центъра.

# 333
Здравейте! Къде в Бургас мога да намеря магазин за дрехи за бременни,които да не са тип.. бабешки и да са на нормални цени Simple Smile

# 334
  • Бургас
Здравейте! Къде в Бургас мога да намеря магазин за дрехи за бременни,които да не са тип.. бабешки и да са на нормални цени Simple Smile

В Waikiki има и доколкото съм виждала - никак не са лоши. Мисля, че и в подлеза на Операта има магазин за бременни.

# 335

В Waikiki има и доколкото съм виждала - никак не са лоши. Мисля, че и в подлеза на Операта има магазин за бременни.
и само там ли има?много малко ми се струва като за голям град като бургас  newsm78 аз същият въпрос щях да задавам след известно време.благодаря за отговора мис   bouquet

# 336
  • Бургас
Днес голям избор на цветни чорапогащници видях в чорапената борса на ул. Славянска, преди Булаир. Имаше доста и красиви цветове.

# 337
Добър учител по английски да препоръчате.

За какво ти трябва?

За уроци на дете.

# 338
 Къде в района на центъра или Лазур мога да намеря чантички за през рамо- малки или от тези за врата подходящи за телефон- за момиченце ми трябват. Виждала съм на принцеси, на Дора и т.н...

# 339
Къде в района на центъра или Лазур мога да намеря чантички за през рамо- малки или от тези за врата подходящи за телефон- за момиченце ми трябват. Виждала съм на принцеси, на Дора и т.н...
Ще ти изброя местата,които аз обиколих,но търсих за момче.В Хиполенд има най-много за момиченца,в центъра в една книжарница срещу стоматологията,в една друга книжарница на Гладстон,и в едно магазинче срещу Барче Гъзарче-на ул.Кирил и Методий в самото начало почти до Александровска.От това последното купих за момче,там няма с разни картинки,а шарени например.Но на всички места само чантички за през рамо намерих.Само за телефон за врата бяха свършили.

А аз да попитам има ли място в Бургас откъдето да си закупя Книжка на стоте национ.турист.обекта?

# 340
  • Пловдив
Момичета, казаха ми, че на гърба на блок Народен юмрук имало козметично студио, където пробивали уши? Някакви отзиви и ако някой има телефон за връзка да даде ще съм благодарна.

Аз живея там, има 3 козметични студиа..питай за подробности - младо момиче ли е, в коя част на блока, все пак са 11 входа  Crazy

# 341
  • София

А аз да попитам има ли място в Бургас откъдето да си закупя Книжка на стоте национ.турист.обекта?
[/quote]

Заповядай http://100nto.org/objects-po-oblasti/burg-oblast.html - във всеки обект от списъка продават и книжки, а също можеш да видиш и в Туристическия информационен център на Бургас в подлеза на Операта.

# 342
  • Бургас

и само там ли има?много малко ми се струва като за голям град като бургас  newsm78 аз същият въпрос щях да задавам след известно време.благодаря за отговора мис   bouquet
В H&M също, приятелки са доволни и от    http://www.miniprix.bg/produkti/damski-36/drhi-za-brmnni-4  номерацията е европейската...

# 343

Дрехи за бременни има в H&M и LC Waikiki в моловете. По центъра има в базара, почти в края и на улицата на св. София като продължиш надолу посока ул.Александровска , вляво се пада. Подходящи модели за бременни /широки/ има и в българския магазин Акропол на червения блок.

# 344
  • Пловдив
Типичен  форумски отговор, когато се опиташ да помогнеш  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт