Къде в Бургас? (41)

• 66 807
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Интересува ме има ли в Бургас някъде складове за спортни стоки-бански,джапанки,шапки,очила за плуване,комплекти ,шорти,потници .Взех едно магазинче за др лято и сега събирам инфо откъде да се заредя?Искам да са на хубави марки Rolling Eyes
Ако магазина ти е в Бургас,забрави да зареждаш от тук,трябва да предложиш нещо различно за да се наложиш в Бургас.Аз движа 2 такива магазина(Сл.бряг и Несебър) и повярвай ми хич не е лесно да се угоди на туриста.Очила ако са ефтинджоци не се набутвай,има на всяка крачка за по 6лв и имат супер много брак.Ако искаш повече инфо пиши ми ще ти помогна с каквото мога,да не спамим темата.

# 436
Момичета, някой ходи ли на "Черен петък" в Галерия? Има ли смисъл да се отиде?

# 437
Търся магазин за детски обувки,че там от където купувах досега не харесах нищо. Rolling Eyes

Около площад Тройката има доста детски магазинчета за обувки. Друг добре зареден магазин - в уличката след закусвалнята на Александровска.

# 438
  • Бургас

Пълна пародия.....като повечето намаления в Бургас. Чудя се дали някой от КЗП-то не ги е навестил.

# 439
И аз да попитам някой знае ли дали д-р Шик работи още/ за пробиване на уши/ и може ли да даде телефон за връзка?
Работи, но е много възрастен. По-добре отиди при някой педиатър /д-р Бъчварова/ или козметик да ги пробие с пистолет

# 440
  • Бургас
И аз да попитам някой знае ли дали д-р Шик работи още/ за пробиване на уши/ и може ли да даде телефон за връзка?
Нашите ги пробихме при д-р. Стоичкова (0888 26 12 01) не ние педиатър,запазих час и така,много внимателна и търпелива към детето беше .

# 441
  • у нас

Целият град се беше изсипал там днес. Стандартните намаления си бяха, не видях нещо кой знае какво, но може би зависи пак какво търсиш.

Имаше голямо струпване пред лабиринта, филмов маратон за малки и големи - за децата - два филма за 10 лв, а за възрастните -  3 филма за 15 лв. Голямо задръстване беше и нямаше места за паркиране, дори и пред съседните блокове.

# 442
  • Бургас
Къде мога да занеса малко агънце и да ми го изпекат цяло?  newsm78

# 443
  • Бургас

Преди време носихме с Долно Езерово. Изпече агнето в една тава, но го беше нарязал на порции. В друга тава беше направил дроб-сърма. Димитър: 0888/657962

# 444
В  р-т Иглика, намира се в к-с М.Рудник. Peace

# 445
Момичета препоръчайте ми хубав бар или място, където може да се танцува, но да е за хора на възраст над 35год.

# 446
  • Бургас/Пз
Къде сменят ципове на ботуши? По възможност в центъра или Братя Миладинови?

# 447

Тръгваш от паметника на горе по главната, от лявата страна точно преди магазина за чанти Тонели в уличката има едно младо момче, доста добре работи. Аз само там си нося обувките  Simple Smile

# 448
Дайте идея какъв е най-изгодния вариант за купуване/поръчка на кухнеско обзавеждане /шкафове/. По принцип най-добре да е индивидуална поръчка, но готовите модули май излизаха по-евтино. Въобще ако някой е проучвал скоро пазара, ще ми е много полезно да сподели всякакво инфо. Отдавна не съм влизала в магазин за обзавеждане и вече не знам къде какво се предлага. 

# 449
  • Бургас/Пз

Тръгваш от паметника на горе по главната, от лявата страна точно преди магазина за чанти Тонели в уличката има едно младо момче, доста добре работи. Аз само там си нося обувките  Simple Smile

Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт