Къде в Бургас? (41)

• 66 799
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Къде да търся бебешко чувалче за спане? Ако има и ръкави, още по-добре.

# 481
В магазин Делфин.

# 482
  • Бургас
Моето чувалче е от онлайн магазин "Чочко Бочко". Няма ръкави, но е много мекичко.

# 483
  • Бургас
И в Бамболиното съм виждала.

# 484
Здравейте, има ли в Бургас магазин за сладкарски стоки и консумативи? Искам да си купя фондан и сладкарски кремове, обаче май няма откъде.

# 485
момичета как да кача снимка на лебеда с приборите, които търся ?

# 486
Twin lady, raika, Tintina,   bouquet

klavdia_19_, трябва да качиш снимката в някой сайт, например Прикачи или Снимка.бг и от там да копираш линк тук. Или, ако има някъде из нета, да дадеш адреса (или там, както се казва).

# 487
  • Бургас
оо много сложно Sad(( благодаря ти все пак

Това ли търсиш?

# 488

Това ли търсиш?

Да Simple Smile) точно такова Simple Smile хиляди благодарности Simple Smile ако някой е виждал из Бургаските магазини нека сподели

# 489

Това ли търсиш?

Да Simple Smile) точно такова Simple Smile хиляди благодарности Simple Smile ако някой е виждал из Бургаските магазини нека сподели
Аз имам такъв комплект подарък от една рускиня, и се изненадах когато видях подобен комплект в мол Плаза, щанда между ДМ и ботичели, където продават насипен чай   bouquet

# 490
Здравейте, къде в Бургас  (някъде из центъра или Възраждане ) могат да пробият ушите на бебе. Писах в сайта на angel face, казаха че поставят обеци, но като се обадих по тел. доуточниха че ставало въпрос за Варна - в Бургас за деца над 3г Sad.  Звънях и на д-р Диляна Кенолова , там също на поставят обяци на бебета. За момента само Дима Стил  съм открила , но там пък ми искат 45лв ?!? (за отиентир на другите места е 20 до 35 лв ) .Знам че д-р Караджова поставя обеци , но аз не съм при нея, а не ми се чака заедно с болните пред кабинета . Приемам предложения всякакви
  Simple Smile

# 491
  • Бургас
Ние сложихме на дъщеря ни при д-р Кенолова но беше на 4 год., и съм много доволна. За бебе обаче не знам.

# 492
  • Бургас
Приемам предложения всякакви
  Simple Smile
Моята козметичка има сертификат за професионално пробиване на обеци, медицински  и тн.  Доста хора я търсят и за това. В "Славейков" се намира, ако искаш мога да ти дам координати...

# 493
Приемам предложения всякакви
  Simple Smile
Моята козметичка има сертификат за професионално пробиване на обеци, медицински  и тн.  Доста хора я търсят и за това. В "Славейков" се намира, ако искаш мога да ти дам координати...
ами ако не намеря по-близо , може и до Славейков да отида. Дай координати , вариант е все пак Simple Smile

# 494
  • Бургас
д-р Бъчварова има лепенка на кабинета си, че поставя обици. Тук е адреса и телефона .  Peace

Общи условия

Активация на акаунт