Къде в Бургас? (41)

• 66 758
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Знаете ли къде трайно извиват мигли? Видях в друга тема снимки преди и след процедурата и резултата ме впечатли.

# 511
Моля препоръчайте ми детегледачка, за почасово гледане на дете -бебе на 4 месеца.

# 512
  • Бургас
В кой фризъорски салон в Бургас продават козметика на Матрикс ?

# 513
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми детегледачка, за почасово гледане на дете -бебе на 4 месеца.

Пробвай в Подфорума за Помощ при отглеждане на децата и домакинството.Там има обяви на дететгледачки и момичета, които препоръчват техните, които освобождават.

# 514
  • Бургас
Виждали ли сте в някоя парфюмерия от тези парфюми. Знам че ги има в Sephora, но скоро нямам път.

http://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/f:clean,damski/

# 515
  • Бургас
Моля да ми препоръчате добър водопроводчик! Ако е и от Меден рудник, ще е идеално.

# 516
Моля да ми препоръчате добър водопроводчик! Ако е и от Меден рудник, ще е идеално.

Живко - 0887099085 - най-добрия, на когото съм попадала. Работи качествено, бързо и без много приказки. Обаче не живее в Меден рудник май.

# 517
Някой знае ли от къде мога да намеря препарат, с който се мажат обувките, за да не пропускат? (не знам как се казва  Embarassed ) Или пък гъша мас? Мерси!   bouquet

# 518
  • Пловдив
Някой знае ли от къде мога да намеря препарат, с който се мажат обувките, за да не пропускат? (не знам как се казва  Embarassed ) Или пък гъша мас? Мерси!   bouquet

Казва се импрегниращ спрей, потърси в Дайхман.

# 519
  • у нас
Къде поправят Стийм Моп?

# 520
да ми препоръчате детски ортопед? за преглед на бебенце?

# 521
да ми препоръчате детски ортопед? за преглед на бебенце?
Д-р Колев, работи в Лайф с направления.

# 522
Късничко се включвам,но и аз самата разбрах чак в 5ч. за намалението в Хиполенд днес от 25% на всичко.До 22ч.има още време.Бях в магазина в Мол Галерия и нямаше много хора.

# 523
  • Бургас
И в Комесд нямаше хора - освен мен и още едно семейство. Там са -30% до неделя.

# 524
Twin Lady благодаря Simple Smile
А комсед къде има ?

Общи условия

Активация на акаунт