Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 27

• 56 772
  • 813
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Отиди и при друг лекар. Видяха ли се пулсации някакви? В началото пулсира, но не се чува. Самото сърце май се чува в 8-9 седмица.
Отиди и другаде, понякога е въпрос на дни да се види и чуе нещо.Също е хубаво да си пуснеш ЧХГ, през няколко дни, да се види дали се увеличава нормално.

# 256
Аз за пръв път отидох на преглед уж в 6 г.с. и се чу пулс,но на втория преглед излезе,че всъщност вървя две седмици напред и реално пулсът се е чул в 8 г.с.  Но май наистина,ако имаш възможност,  по-добре върви и при друг специалист,за да не се тревожиш излишно.

# 257
  • Плевен
Моето бебче е в 7ма седмица и доктора каза, че май се е чул лек пулс и е големичко 11мм  Peace

# 258
В 5 г.с + 5 дни ми казаха, че има съмнения за сърдечни пулсации, но нищо не се чу - това беше на първия ми преглед
В 6 г.с + 4 дни се установиха сърдечни пулсации, но докторът твърдеше, че са много слаби и иска да ме види след 10 дни
В 7 г.с + 2 дни бях при друг доктор, който ме увери, че сърдечните пулсации са съвсем ясни и с идеална честота за гестационния срок

# 259
  • Плевен
Аз на 25ти пак съм на лекар и ще видим тогава как е малкия човек  Simple Smile

# 260
Благодаря на всички.  Hug Днес не издържах и си направих кръвният тест, резултата ми е над 53000 (мнгоо съм смотана - записах ги и сега не мога да намеря къде). Обадих се на гинеколога и реакцията му беше следната: "Ехеее, това е добре - браво". Попитах "Това звучи добре нали, няма за какво да се притеснявам" и той каза да, да си го карам спокойно след 2 седмици да се видим пак. Междудругото ме гледаха с вагинален ехограф, въртя- сука, измерва. Не знам какво толкова го притесни че е малко. Не съм потръсила второ мнение, само защото от скоро съм в София, и едва намерих този с препоръки, но ще прочета и за някои друг. Така или иначе още не съм се спряла окончателно, за сега си плащам всеки преглед.

# 261
  • варна
Има ли някаква вероятност след ходене в тоалетната да ми се е скъсала кожата където са ме шили при първото раждане ?
Реших да погледна как е положението там долу с огледало и ми се видя доста различно от преди ,все едно са се е скъсало там където са ме шили и малко кожа е решила да излезе.
Като се замисля нормално е от те жеста на бебето гледката да се е променила ама знам ли.
И при това раждане ако ме режат ще могат ли да оправят шевове от предния път.?

# 262
  • Плевен
Момичета в началото на 3тия месец съм и честно казано от близо 1месец нямам никакъв апетит. Нищичко не ми се яде а и за капак от миналата седмица съм и болна. При вас ако се е случвало после кога ви е дошъл апетита ?

# 263
За две години шевовете би трябвало да са си зарастнали. Но така или иначе при второто раждане ще те оправят като за снимка  Flutter

Апетитът идва и си отива. Особено, ако си настинала малко, е много вероятно да изчезне. Бременната не яде за двама. Яж пълноценно!

# 264
  • Плевен
Той изчезна преде да се разболея и преди да разбера, че съм бременна а и един вид ми се гади от храна, но трябва да си хпвам #Crazy

# 265
Натали, и аз така бях и сега на моменти съм така. Яж бавно и дори и насила хапвай. Гледай да е възможно най-здравословно. Пий прясно мляко минимум две чаши.на ден, аз пия една с кафе и една с какао. Сиренето ако ти понася е полезно. То ти си знаеш де.неприятно е, но ще отшуми и тогава ще ти се яде пък подтоянно Grinning

# 266
  • Плевен
Ооо сиренце много обичам да си хапвам може би то и таратора само не са ми омръзнали и мога да си ги ям с кеф Grinning

# 267
От скоро се кърмим, но на 2 - 3 пъти, като местя бебето от едната на другата гърда и повръща изяденото от първата. Това нормално ли е и защо се получава? Да не би да я местя нещо бурзо знам ли newsm78

# 268
  • София
Амбро, пиши в раздела за кърмене, там има и консултанти и ще ти помогнат.

# 269
Може ли да помоля за линк, че нещо не намирам този раздел? Благодаря прееварително.

Общи условия

Активация на акаунт