Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 27

• 55 674
  • 813
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Съгласна съм, има си подфорум Искам бебе, там пишат тези, които още не са забременели или се съмняват за бременност.

# 511
Alexandrina91 ако не са минали 3 дена от както сте правили секс купи си ескапел (мисля така се казваше) за по сигурно

# 512
Mother bear и Ирайн
Тази тема съм намерила, в нея съм писала....не съм от тинейджърките бъдете спокойни, вече съм майка на едногодишно момиченце. Съжалявам,че ви притесних и ви развалих, нацапах и т.н. темата.

# 513
От коя седмица е добре да се правят упражнения за обръщане на бебето?

# 514
От коя седмица е добре да се правят упражнения за обръщане на бебето?

Доколкото ми е известно, в края на бременността (38-40-тата седмица)

# 515
Не е ли късно? Дали ще има място тогава?

# 516
Не е ли късно? Дали ще има място тогава?

Права си. Паметта ми е изневерила. Сега проверих. След 38-ма седмица трябва да се търси професионална оценка и съвет. От 30-та до 37-ма седмица могат да се правят упражнения.

http://m.wikihow.com/Turn-a-Breech-Baby

# 517
  • Варна
Аз пък съм чела, че тези упражнения не са препоръчителни, защото могат да доведат до оплитане на пъпната връв. В смисъл то бебето си се оплита и разплита постоянно, но може би ако го прави "по принуда" може да стане по-кофти. Не знам, не съм специалист, но аз бих се позамислила преди да правя такива упражнения...

# 518
Дъщеря ми до средата на 7ми месец беше ту седалищно, ту напречно. В осмия си застана главично и си родих нормално. Не знам колко са надеждни подобни упражнения, но действайте много внимателно. В по-напреднала бременност връзките на ставите, самия ханш са доста разхлабени, тялото се подготвя за раждането. Това е предпоставка за травми. Внимателно и не се натоварвайте  Naughty

# 519
Mother bear и Ирайн
Тази тема съм намерила, в нея съм писала....не съм от тинейджърките бъдете спокойни, вече съм майка на едногодишно момиченце. Съжалявам,че ви притесних и ви развалих, нацапах и т.н. темата.
Whistling ooooh! Оффф, ами намери правилната и пиши в нея. Че ако всеки почне да си пише където му е кеф, тук ще стане блато. И спри да се държиш като тинейджърка, ако държиш останалите да не те приемат като такава Peace

# 520
Mother bear и Ирайн
Не исках да те обидя, просто тук сме се събрали все такива, които се радват, че са Б и все изскача някой да пита и да се моли да НЕ е Б. Супер негативно ми става. Ама мое мнение  Peace

# 521
Имам чудовищен косопад. Направо ще остана без коса скоро Sad И преди имах, но в следствие на бременността стана нещо страшно. Моля помагайте.... Тироидните ми хормони са ОК. А лекаря ми не взима насериозно този проблем.

# 522
Имам чудовищен косопад. Направо ще остана без коса скоро Sad И преди имах, но в следствие на бременността стана нещо страшно. Моля помагайте.... Тироидните ми хормони са ОК. А лекаря ми не взима насериозно този проблем.

Бременна ли си или си родила скоро?

# 523
Моят косопад беше такъв след раждането и не съм правила нищо особено, просто си премина когато хормоните си се наместиха. А при теб сега се засича и с типичния есенен и явно за това е толкова засилен  Rolling Eyes.

Ето прочети тук

# 524
Не съм раждала, а съм бременна в 4 месец. Sad

Общи условия

Активация на акаунт