Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 27

• 56 129
  • 813
  •   1
Отговори
# 690
Ами чух, че утре ще ме изписват, а аз съм тук от 4-ти. Сега имам подготвителни,неболезнени, но регулярни контракции, без разкритие. Още малко ми се иска да си стои, че сега нали най-много расте Simple Smile

И да тръгне малко по-рано, няма страшно. Голямата фръцла излезе една седмица преди термин. Здрава е и е чудно хубава.

Спокойно, не се напрягай, наслаждавай се на късната есен. Па като зараждаш, кажи. Та да ви стискаме палци  Hug

# 691
  • София
Burmette, според мен ги питай дали са ти правили тест за изтичане на околоплодните води. Като те преглеждат за разкритие се прави, с една лентичка с реактив, ако не се оцвети, значи няма изтичане.  Peace

# 692
Фея Hug
Аня, правиха няколко теста, не текат води. В крайна сметка намериха някакъв джоб отзад, пълен с води. Пак са намалени, но все пак в граници. Не знам защо не иска да порасне този корем. Изписаха не и сега си почивам вкъщи. Най-лошото е, че преча на бебето, като се притеснявам.

# 693
  • София
Значи всичко е наред, не го мисли, скоро ще гушкаш бебо, леко раждане!  Hug
(При мен обратното пък, започва да ме дразни, колко ми бил голям корема за 6-тия месец, ми вечер като си легна не го помпя. Crazy ooooh!)

# 694
  • Плевен
И аз нямам коремче а съм в 4ти на вас кога започна вече да ви личи

# 695

В края на четвърти месец.

Бурмет, знам колко ти е трудно да се успокоиш. Особено като трябва да си стоиш вкъщи. Намирай си занимания, които да те карат да мислиш за друго. Всичко ще е наред.

# 696
Това с големината на корема зависи от толкова неща  Crazy - дали жената е слаба или по-пълна, колко е еластична коремната стена, как се развива бременността, дали имаш газове дори.
Аз бях с корем от втория месец, е много ясно че това не е бебето а просто ми беше подут корема а аз бях слаба като вейка и се набиваше още повече. Всъщност и в последствие си бях с голям корем - в 7-я ме мислеха, че ще раждам. Оказа се, че имам доста води а и бебето не беше малко. Приятелка с леко наднормено тегло до 8-я месец не и личеше въобще че е бременна.

# 697

В края на 6-ти месец Simple Smile Тогава доста хора се изненадаха, че съм бременна и толкова време не са забелязали Joy

# 698
И на мен в края на 6 месец ми пролича Simple Smile Иначе съм качила 14 кг до сега, започвайки от 48. Килограмите не са на мен - видимо съм слаба, надявам се, че са при бебето Simple Smile
Много ви благодаря за подкрепата и милите думи Hug Hug

# 699
Пролича ми, че съм бременна в края на 8 месец. При постъпването ми в АГ-отделението около 20 дни преди термина приемащите ме лекар и др. ме гледаха учидени и невярващи, че ми предстои раждане след броени дни.
Леки дни на бременните ...  

# 700
  • София
С тази бременност съм от 3-тия месец с панталони за бременни. Вярно тогава коремът ми беше като на преяла, но ми опъваха вече нормалните ми панталони. Но то с всяка следваща бременност проличава по-рано, предните 2 бременности качвах по много, особено с първата, до преди 2г. си носех доста излишни кг, та и мускулатурата е по-отпусната. Надявах се, че с тази бременност като качвам по-малко кг, ще съм с по-така елегантно коремче, но си расте и това е (да е живо и здраво Simple Smile). Най-вероятно пак ще е едро бебе, батковците се родиха по 4кг.

# 701
батковците се родиха по 4кг
Ох, бабачко! Като повечето едномесечни... Да са ти живи и здрави!

# 702
  • Плевен
Ходих на невролог и ми изписа крем зa мазане на врата, но сега си напипах малко топченце отдясно на врата на вас случвало ли ви се е а и четох, че може да са лимфни възли на врата вече незнам ...

# 703
Ходих на невролог и ми изписа крем зa мазане на врата, но сега си напипах малко топченце отдясно на врата на вас случвало ли ви се е а и четох, че може да са лимфни възли на врата вече незнам ...

Натали, вместо да се притесняваш, иди на лекар да погледне топчето. Ние няма как да го диагностицираме, дори да и снимка да ни покажеш. Може да е липома, може да е ухапано от бубулечка, може да е подкожно образувание, подобно на бенките...

И, моля те, пише се "не знам".

# 704
  • Плевен
Бях от телефона и бързах съжелявам, но като ходих вече за 100тен път не се усеща или поне те не пипат където трябва, но пак ще проверя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт