Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 27

• 56 121
  • 813
  •   1
Отговори
# 705
Момичета,искам съвет Simple Smile Днес сутринта се събудих от една много гадна режеща болка ниско долу в корема прилича на менструалните болки за няма и минута премина. Има ли повод да се притеснявам, много съм объркана

# 706
Момичета,искам съвет Simple Smile Днес сутринта се събудих от една много гадна режеща болка ниско долу в корема прилича на менструалните болки за няма и минута премина. Има ли повод да се притеснявам, много съм объркана

Надявам се, че вместо да търпиш объркаността и притеснението си, вече си се обадила на следящия те лекар.

# 707
Butmette, една приятелка наистина й изтичаха водите, ходеше през ден да я гледат, това стана когато тя беше в 8ме месец. Не помня седмицата. Накрая се наложи да вадят бебето, беше около 2кг, май по-малко. Сега е здрав бандит на 1г и 6-7 месеца Simple Smile Знам, че сигурно ти е трудно да не го мислиш, но щом лекарите са те пуснали във вас и всичко е наред с бебо, си почивай и мисли за срещата ви. А и си в 9ти месец, няма място за притеснение. Големината на корема е относителна величина, зависи и колко ти е широк ханша. Аз съм с тесен и с близнаци, еми приличам на граната ххаха. Успех и позитивни мисли Hug

# 708
Добър вечер.Имам един въпрос остава ми една седмица до термина и искам да попитам имам остри болки ниско долу но не са тези болки които са преди да ти дойде,дали това е контракция и една тежест чувствам.. Confused

# 709
милена1984тг, аз онзи ден за сефте усетих контракция. Много е странно, точно тежест и стягане на корема, долу. Става като камък. Болка нямаше, но все пак моята си беше подготвителна.

# 710
На мене от 3 седмици поне по 3-4 пъти на ден корема ми става на топка.Но тази тежест и тези болки са подготвителни ,така ми обясниха .

# 711
Момичета, бебето се роди вчера. Тежи 2200 и е с малко по-висок хемоглобин. Добре е, слагат и система, но аз не съм добре - май изпадам в следродилна депресия. Нервно ми е и се чудя защо е толкова малка - няма причина. Наистина са били намалени водите, но мехура беше цял, записите до един перфектни, плацента добра, малко беше омотана в пъпната връв. Ще се побъркам просто, дори ме е страх да я гушна Sad

# 712
Бурмет, честито!   bouquet  Hug

Гушкай си щерчето колкото можеш повече, най-добре кожа до кожа. Така само ще помогнеш и на него, и на себе си.

Това, което изпитваш не е следродилна депресия - никой не е в състояние сам да си диагностицира психическо разстройство. Просто си уплашена и се опитваш излишно да си вмениш вина.

Така че спокойно. Не търси причини за станалото. Радвай се, че бебонката е добре и бъдете здрави!

# 713
Честито бебче   bouquet Нали не е в кувиоз, защо толкова се притесняваш. Идеални кг е, ще видиш как след месец ще е 4кг. Бъди спокойно, важното е че сте добре  Hug

# 714
Момичета, бебето се роди вчера. Тежи 2200 и е с малко по-висок хемоглобин. Добре е, слагат и система, но аз не съм добре - май изпадам в следродилна депресия. Нервно ми е и се чудя защо е толкова малка - няма причина. Наистина са били намалени водите, но мехура беше цял, записите до един перфектни, плацента добра, малко беше омотана в пъпната връв. Ще се побъркам просто, дори ме е страх да я гушна Sad
Честита дъщеричка, да расте здрава и щастлива. Моля те, недей се обвинява и притеснява за глупости. Имаш живо и здраво детенце! С любов и грижи бързо бързо ще наддаде. Това въобще не трябва да те плаши. Гушкай я, тя си е твоя и се нуждае от теб. Не знам дали си решила да кърмиш, но ако е така, слагай я възможно най-често да цока, дори да е на 15 мин. Бързо възстановяване и се стегни, едно малко човече разчита на теб  Hug

# 715
  • София
Не го мисли така, ще навакса бебенцето. Гушкай я, кърми на често и ще наддаде. Кумицата роди първото си дете на термин почти, не е имала намалени води или нещо, беше 2500, изписаха го под 2500, сега е юнак на 3г. Simple Smile

# 716
Burmette  честито, да ти е живо и здраво момиченцето  Hug .
Я се стягай  Wink малка била ами нали ще порасне  Simple Smile, важното е че е добре детето. Ами случва се и така понякога, сега и да се чудиш и да го измислиш може ли да промениш нещо - не, радвай й се и гушкай, че така бързо растат. Приятелка също така роди 2500гр и при нея уж всичко беше наред....на първия месец беше 3800гр.

# 717
Благодаря момичета. Те още не ми я дават Sad Не знам как ще я храня дори.

# 718
  • София
Благодаря момичета. Те още не ми я дават Sad Не знам как ще я храня дори.
Спокойно, всичко ще е наред. Щом бебето е добре ще ти я дадат да я кърмиш.
Моя син се роди 2400, падна до 2180г.
Заповядай в тази тема Малки сме родени , но ще станем силни и големи

# 719
Burmett, бъди силна, бебо ще има нужда от твоята сила  Hug Стягай се, момиче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт