Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 27

• 56 106
  • 813
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ще ти я дадат, ти се цеди дотогава и се успокой. Hug

# 721
Ще ти я дадат, ти се цеди дотогава и се успокой. Hug

Ще ти я дадат, Бурмет, разбира се. Гушнеш ли я веднъж, няма да искаш да я пуснеш, ще видиш. Пък как бързо растат... Не ти е работа!

Помоли за помощ с това как да кърмиш, ако имаш нужда от такава. Ако в болницата няма компетентен персонал (в което се съмнявам), питай ЛЛЛ консултантите. Те са винаги изключително отзивчиви.

Знам, че в момента ти е объркано и леко стреснато. Но, повярвай ми, всичко ще се натамъни. Отпусни се, поспи, пий вода, хапвай. Започнала е най-хубавата и отговорна част от живота ти - майчинството.

Още веднъж поздравления!

# 722
  • София !
Бурмет, честито   bouquet , да е жива и здрава бебка и много да ви радва !
Не позволявай да изпадаш в такива състояния, защото възстановяването после е кофти, казвам го от опит . Всичко  ще е наред ! Радвай се, че имаш живо и здраво детенце и не се притеснявай, ще си наддаде . Горе главата  Hug !

# 723
  • Плевен
Четох по предишни коментари отнодно БХС и моят резултат за болест Даун е 1 от 2900 (късен БХС) и понеже не знам добре  ли е не е ли реших да ви попитам newsm78

# 724
  • София
Добре е, не се тревожи  Grinning

# 725
Здравейте,дайте идея как да си вдигна кръвното.Изписаха ми нифедипин за контракции,въпреки че предупредих,че съм с ниско кръвно.От вчера вечерта съм с кръвно 70/50, 80/50, притеснявам се за бебето,а лекарят ми е болнични.Пих кафе,зелен чай,айрани,вода,няма оправия...

# 726
шоколад,кола......

# 727
Пих и кола,с шоколад не съм опитвала... ще тествам  Simple Smile Благодаря...Последно пих айран,кола и кафе почти едновременно  Grinning

# 728
В случай, че физическото ти състояние го позволява, се качи пеша до деветия етаж Mr. Green Ако и след това кръвното ти не се е вдигнало...

# 729
Ако има контракции не е много удачно да катери етажите  Peace

# 730
Здравейте,дайте идея как да си вдигна кръвното.Изписаха ми нифедипин за контракции,въпреки че предупредих,че съм с ниско кръвно.От вчера вечерта съм с кръвно 70/50, 80/50, притеснявам се за бебето,а лекарят ми е болнични.Пих кафе,зелен чай,айрани,вода,няма оправия...

Нифедипин .......,как няма да ти пада кръвното,магнерот,нош па,почивка обикновенно такива неща се изписват.

# 731
  • Плевен
Аз по принцип си се притеснявам за всичко, но сега малко ми олекна Simple Smile

# 732
До Коледа за мен няма почивка,нон стоп съм на работа,просто няма на кого друг да разчитам,живот и здраве след това ще си почивам. Магнезиевите препарати не ми помагат особено,но-шпа пих също,но без ефект. Идеята на този нифедипин беше да ме вдигне на крака,че да мога да изкарам на работа 12 часовите смени,но той направо ме събори от коня  Grinning.  Кръвното ми е 60/40 ,но вече  се ядосах и днес няма да пия нищичко,пък да видим какво ще стане.Дано всичко да е наред... Успешна седмица на всички!  Simple Smile

# 733
Здравей divache29,
Ако нифедипина е изписан от АГ, по-добре не го прекъсвай, има доста добър ефект, пие се и в по-големи дози при необходимост. Все пак зависи колко и какви контракции имаш на ден. Има един "адаптационен" период от около 1 седмица при започване на приема или при повишаване на дозата, след това ще се нормализира малко кръвното/ е винаги ще е по-ниско, но не толкова/. Ако имаш главоболие, зачервяване, те също се подобряват. Ако след 1-2 седмици остава много ниско кръвното- както пишеш 60 или 70/40-50, + трябва да работиш, вероятно нифедипина не е за теб. Важното е да има достатъчно прием на течности през деня (2-3 л), айран, чай, сок, каквото се сетиш. И внимавай с рязкото ставане от леглото или стола  Peace

# 734
Здравейте.Бременна съм в 6 г.с.Ужасно много ми се гади и повръщам,да не говорим,че вкъщи не мога да свърша нищо,защото както стана от леглото почва да ми се вие свят,нямам никакви сили.Притеснявам се дали от напъните няма да му стане нещо на бебчо?  Cry Това ми е първа бременност,извинявам се ,ако въпроса ми е глупав?В Понеделник съм на лекар,но до тогава има многооо време. smile3518

Общи условия

Активация на акаунт