Знаете ли кого видях? - тема 26

• 158 289
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • софия
Малката актриса от нашия филм "Столичани в повече", дъщерята на Славка, близо до Испанската гимназия в София - преди седмица - сладка девойка  Flutter
Тя там учи  Simple Smile

# 421
  • Sofia
Румънеца със семейството му вчера до НДК в неуспешен опит едновременно да говори по Bluetooth и да гони едното дете.
да не е бил Енчев? румънеца няма деца,а и не е семеен

# 422
  • На земята, която е всъщност звезда.
Алекс Раева и диджей Дончо в една от млекарниците Добрев.

# 423
Малката актриса от нашия филм "Столичани в повече", дъщерята на Славка, близо до Испанската гимназия в София - преди седмица - сладка девойка  Flutter

Много ми е сладка! Има осиновено кученце и много пъти съм я засичала да го разхожда по Витошка Simple Smile

# 424
  • Пловдив
Знам,че кучето им се казва Рая.Същото,което използваха в сериала,ли е Laughing

# 425
Това от сериала не го помня, но е същото от билбордите, на които я има с кученце.  Grinning Кампания за осиновяване на бездомни животинки.

# 426
Румънеца със семейството му вчера до НДК в неуспешен опит едновременно да говори по Bluetooth и да гони едното дете.

Защо и аз си мисля, че всъщност има семейство?  Rolling Eyes

# 427

Защо и аз си мисля, че всъщност има семейство?  Rolling Eyes

Тогава е бил с някоя приятелка с деца или съм се припознала.  Embarassed

# 428
Мария Илиева на участие- готина беше.

# 429
И аз засякох Любо Чука... в Бар и Грил,в Младост. Прилично се държеше..Да не повярваш.
П.п. С Джийзъса съм седяла, в обща компания,в дискотека,в Слънчев бряг.Много е ограничен,горкия... Grinning

# 430
  • София
Иван Гарелов в самолета от Атина тази сутрин.

# 431
  • София
Таня Боева със сина й Росен в детска клиника. Изглежда фантастично!

# 432
Трио Сопрано в Амадеус в Пловдив. Бяха еднакво облечени.

# 433
Венета Харизанова в салон за красота. Слагаха и мигли и тонове екстеншъни. А пък аз мислех, че косата и е естествена  newsm78 Доста слаба, но въпреки това върлинеста и с едър кокал, страшно прегърбена. Определено я е пипнал пластичен хирург. Изтънила е носа си, скулите са и повдигнати. Като цяло не ми допадна. Много груба.  Thinking

# 434
Лорд Минчев - много висок...  newsm78  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт