Професионални серии за коса - тема 68

• 49 340
  • 739
  •   2
Отговори
# 60
  • Пловдив
Привет дами! Hug
По темата- рядко използвам стилизиращи продукти.Преди няколко дни обаче реших да взема новият спрей на Наши за мокър ефект
http://kosaistil.bg/index.php?id_product=735&controller=product
Ми чуден е! Косата ми е права и подстригана на пластове,получиха се леки и естествени къдрици.Така ми се  начупва като ходя на море.Фиксацията не е силна,напротив.
В съчетание със шампоана и балсама на Наши си улучих чудна комбинация Hug

# 61
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

Стилизиращи продукти, които харесвам и ползвам са Гел за повдигане на корените Kerastase Couture Lift Vertige и Неустоим гел за изсушаване Kerastase Couture Forme FatalePeace

Вторият не го ползвам по предназначение, а го слагам на суха коса и намачквам с ръце за задържане на чупките. Ефектът ми харесва така.  Simple Smile

# 62
  • София
Здравейте момичета, сега се прибирам и веднага пиша.
Малко след като постнах поста по-долу ми писа JenniferLopez и й обещах да й го изпратя по Еконт  Simple Smile
Много бързах да излизам, че закъснявах за козметик и се извинявам на всички момичета, които са ми писали. Сега ще им отговоря лично Wink
Надявам се на JenniferLopez да й хареса и използва с удоволствие  Sunglasses

Здравейте момичета,
Някой не иска ли да му подаря Флоулес Flawless Macadamia ?
Ползвала съм го няколко пъти, но не ми пасва.
Ще го изпратя по Еконт, нищо не искам.

# 63
Привет и от мен  Hug
Благодаря за новата тема!  bouquet

Малко се позагубих последните седмици, чета ви, но нямах възможност да пиша.
Включвам се по темата: почти никога не използвам лакове за коса, харесвам само този на Мароканойл, който е лек и не прави косата ми да изглежда на клечки или по друг неприятен начин.

Благодарение на мила съфорумка  Hug пробвах термозащитата на Алтерна от бамбуковата серия, отдавна не бях ползвала пресата, но сега се плъзгаше с такава лекота, има нежен и лек аромат, приглади хубаво косата. Ще се замисля да я взема в идните месеци, но съм затрупана.

И да попитам някой ползвал ли е нещо на бранда Ojon?

# 64
  • Street of Dreams
И аз мерси за съвета с теста. Peace Според него ми е нужна серията Stimuliste, която наскоро мислех да купувам и бях пуснала запитване тук. Докато се реша, промоцията изчезна.

Тези дни ще започвам Volumifique - той също ли е протеинов? Не е от обсъжданите напоследък шампоани...

# 65
Ondine

Volumifique е протеинов, не знам как е серията след промяната, но преди за мен беше най-сполучливата серия за обем.  Hug

Последна редакция: сб, 16 авг 2014, 17:37 от Laurii

# 66
  • Street of Dreams
Ondine

Volumifique е протеинов, не знам как е серията след промяната, но преди за мен беше най-сполучиливата серия за обем.  Hug

newsm51

# 67
  • София
Ползвате ли някакви стилизанти при къдренето с маша? Няма ли някакъв продукт, който да се нанася преди къдренето и да го улеснява и да удължава ефекта?

# 68
Здравейте!

Не съм писала преди в тази тема,имам един въпрос!
Става дума за ЛОРЕАЛ Олиа боя за коса.В Норвегия има в кутията малка тубичка с олио,купувах си тук в БГ и нямаше такова олио.
Нормално ли е или някой си го е взел от кутийката?

Мерси за разяснението Simple Smile

# 69
  • Пловдив
Лореал нямат боя за коса Олиа,Гарние обаче имат. В Бг няма допълнително масло. На самата кутия има описание какви и колко неща съдържа,масло никъде не е упоменато. Съответно никой не го е взел Peace

# 70
Момичета, до сега съм използвала само термозащита на Лореал, може ли да ми препоръчате някоя друга от която сте доволни. Иска ми се да има и фиксация Simple Smile

# 71
Момичета, до сега съм използвала само термозащита на Лореал, може ли да ми препоръчате някоя друга от която сте доволни. Иска ми се да има и фиксация Simple Smile

Дам и аз се чудя каква нова защита да си взема.. Гледах тази на Philip Kingsley http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAshtITA/termozashtiten-sprey-p … ge-defence-250-ml , но пък тя няма стилизиращ ефект. На мен ми трябва нещо, което да предпазва от сешоар и преса главно, да не омазнява и отежнява, а ако има и стилизиращ ефект това би било добър плюс.

# 72
Ааа гарниер ли е хах ,добре ,но това е мн тъпо,ние по-смотани ли сме от другите ,че за нащо производство няма олио.... аман !Нали за това се казва ОЛИА !

Благодаря за отговора Simple Smile

Значи - отново грешка Simple Smile Боята е ЛОреал Преференс ,а проблема си остава същия Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 авг 2014, 21:16 от bobi_e

# 73
  • Пловдив
В Лореал преференс няма допълнително масло. Пише го на опаковката Peace

# 74
  • Street of Dreams
В Германия също няма масло в Олиа на Гарние. Маслата са вътре в самата боя. Масло в отделно малко пакетче имаше в една боя на Лореал, но забравих коя беше, ако се сетя - ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт