Професионални серии за коса - тема 68

• 49 321
  • 739
  •   1
Отговори
# 735

Момичета, ползвам възстановяващата и подхранващата терапии на Напура. Те се нанасят на суха коса, преди измиване. И тук идва въпросът ми - трябва ли да е чиста косата?
Някак не ми се губи време първо да мия, после да суша, да слагам ампулата и после всичко отново, а от друга страна, нанасяйки ги на мръсна, не вреди ли това на косъма  Thinking

Това си е шампоан, не е лосион, на мръсна коса се слага. Аз даже първо си слагам арганово масло в корените, стоя час-два и после слагам от този шампоан, масажирам, стоя известно време и се мия.
-------------------------------
Благодаря ти за включването Magnollia   bouquet. Аз обаче имам предвид ето това http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-podhranvane/napura-m%7C … kosa-1-br-h-30-ml, а след него ползвам шампоана от серията  Blush. Предполагам отговорът ще е същия.
И между другото сега се сещам да те попитам
Скрит текст:
ходи ли на каланетика?

# 736
  • София

Момичета, ползвам възстановяващата и подхранващата терапии на Напура. Те се нанасят на суха коса, преди измиване. И тук идва въпросът ми - трябва ли да е чиста косата?
Някак не ми се губи време първо да мия, после да суша, да слагам ампулата и после всичко отново, а от друга страна, нанасяйки ги на мръсна, не вреди ли това на косъма  Thinking

Това си е шампоан, не е лосион, на мръсна коса се слага. Аз даже първо си слагам арганово масло в корените, стоя час-два и после слагам от този шампоан, масажирам, стоя известно време и се мия.
-------------------------------
Благодаря ти за включването Magnollia   bouquet. Аз обаче имам предвид ето това http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-podhranvane/napura-m%7C … kosa-1-br-h-30-ml, а след него ползвам шампоана от серията  Blush. Предполагам отговорът ще е същия.
И между другото сега се сещам да те попитам
Скрит текст:
ходи ли на каланетика?

За скрития текст ще ти пиша на лични Simple Smile

По отношение на другото - останах с впечатлението, че питаш за шампоана. Но да - права си и за терапията няма нужда да си миеш косата
 Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 20:00 от Мagnollia

# 737
Момичета,да пусна ли нова тема ?

# 738
"Кой е най сполучливият ви протеинов шампоан/маска?"
+1

# 739

Общи условия

Активация на акаунт