Професионални серии за коса - тема 68

• 49 352
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Чакам си с нетърпение поръчката с продуктите на Тиджи,добавих и това серумче на Шварцкопф,да видим как ще е...сега пък гледам,че са ми пратили мейл,че не е налично,хммм  Thinking
Аз пък ще чакам Белисима да изкаже мнение за крема за къдрици на Аведа,след което ще поръчам или него,или това Peace
В момента ползвам крема за къдрици на Наши,харесва ми,даже много,но пусто желание за пробване на нови неща  Flutter
Дели, това ми прилича на нова опаковка на ето този крем по-скоро  Peace

Жана ,да са му сменили опаковката ли, newsm78 newsm78не съм ползвала кафевия вариант Simple Smileно като си погледнах всички продукти вчера от банята и  след това стилизиращита,най много на Лореал имам,което говори че косата ми се сработва много добре с тях, да в тоя ред на мисли .....и това кремче... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

# 721
Точно щях да ти напиша това, което и Жана ти е отговорила - не ми се вярва да е нов, просто са освежили опаковката Grinning А този в старата опаковка съм го ползвала. Всъщност опитът ми с него беше адски странен... Първите няколко дни като го нанасях ми направии УАУ къдрици - тип спирали (или ако трябва да съм по-точна - макарони Laughing) А така ми се получават къдриците, когато косата ми е получила точно това, от което има нужда и в точното количество. Тоест, всичко беше перфектно. Да, ама само първата седмица.. newsm78 След това косата ми клюмна и повече не пожела да живне с това кремче.  Иначе и консистенцията му беше приятна, не лепнеше..и аромата не беше лош. Ама явно не се сработихме за по-дълъг период. Crossing Arms

Аз пък ще чакам Белисима да изкаже мнение за крема за къдрици на Аведа,след което ще поръчам или него,или това Peace

Това на ТИГИ го бях загледала и аз по едно време. Отказах се, понеже пише, че е "серум", а аз хич не се разбирам със серумите - мазнички ми идват, не ми оформят добре и са блъскани със силикони, които съм забелязала, че в голямо количество въобще не ми се отразяват добре. Косата ми клепва и стои мръсна, а къдриците безжизнени и полуизправени. Но, ако си го вземеш, да споделиш после Hug Може пък да размисля Laughing

# 722
Дели,аз го имах,но не ми харесваше изобщо,едва го доизхабих - с фиксация е,но не се усеща деликатно,както крема на Наши,а слепва и утежнява,косата се усеща с мазен филм и лепне още в деня на измиване,за следващия да не говорим  Peace

Белисима,задължително,как няма  Laughing ако не ме разубедиш с отзива ти за Аведа де  Hug

# 723
И при мен серумите за коса не  се отразяват добре Embarassedех  и добре че  е така Laughing Laughing Laughing

# 724
Дели,аз го имах,но не ми харесваше изобщо,едва го доизхабих - с фиксация е,но не се усеща деликатно,както крема на Наши,а слепва и утежнява,косата се усеща с мазен филм и лепне още в деня на измиване,за следващия да не говорим  Peace

Белисима,задължително,как няма  Laughing ако не ме разубедиш с отзива ти за Аведа де  Hug

Жана благодаря,пропускам го тогава този на Лореал ,но този на Аведа ...има доста положителни отзиви в ревюто от закупи ли си от сайта лукфантастик Laughing

# 725
Точно щях да ти напиша това, което и Жана ти е отговорила - не ми се вярва да е нов, просто са освежили опаковката Grinning А този в старата опаковка съм го ползвала. Всъщност опитът ми с него беше адски странен... Първите няколко дни като го нанасях ми направии УАУ къдрици - тип спирали (или ако трябва да съм по-точна - макарони Laughing) А така ми се получават къдриците, когато косата ми е получила точно това, от което има нужда и в точното количество. Тоест, всичко беше перфектно. Да, ама само първата седмица.. newsm78 След това косата ми клюмна и повече не пожела да живне с това кремче.  Иначе и консистенцията му беше приятна, не лепнеше..и аромата не беше лош. Ама явно не се сработихме за по-дълъг период. Crossing Arms

Това на ТИГИ го бях загледала и аз по едно време. Отказах се, понеже пише, че е "серум", а аз хич не се разбирам със серумите - мазнички ми идват, не ми оформят добре и са блъскани със силикони, които съм забелязала, че в голямо количество въобще не ми се отразяват добре. Косата ми клепва и стои мръсна, а къдриците безжизнени и полуизправени. Но, ако си го вземеш, да споделиш после Hug Може пък да размисля Laughing

bellisssima,благодаря ти за отзивите от този крем,най вероятно е по тежък newsm78

# 726
  • София
Хм, мен пък много ме сърби скалпът от шампоана дисциплин. 2 дни се мих с него и хич не си внушавам. И ми е един такъв опънат като дехидратиран го чувствам. С дензифик нямах такива странични ефекти. Стигам до извода, че дисциплин не е за мен (знам си аз, че строги дисциплини не ми понасят на душата ).

# 727
Глезокоски, трябва да си измислим въпрос за запис на новата тема, доста бързичко ще я изпишем тази.

Hug

# 728
  • Belgium
Стигам до извода, че дисциплин не е за мен (знам си аз, че строги дисциплини не ми понасят на душата ).

И на косата  Wink

Сори за спама, ама ме разсмя  Laughing

Относно въпроса за следващата тема, защо да не е нещо свързано със смяната на сезоните.

Примерно как сменяте грижата за косата през различните сезони или нещо от сорта  Thinking

# 729
  • Street of Dreams
Големият въпрос,Лаурии, е как се одисва на моята коса #Cussing out
С Архитект става твърда, особено в краищата, няма еластичност и се къса и чупи.
С Волюмифик  става фризи.
С Денсифик на втория ден е мръсна и твърда.
С Ексфолиант е суха.
Орофлуидо нищо не прави.
Със зеленото Тиджи първия ден на пипане страхотна, макар без особен обем, а на вторият мазна, на клечки...
Е какво иска сега таз коса??? Crazy

# 730
OnDiNe_, може и ти като мен да си просто в някаква дупка...временно, да се надяваме.
Щом на мен и Дисциплин в момента не успява да ми подреди косата..значи положението е много зле ooooh! Стои сравнително мека, но ужааасно рошава! #Silly
Всичко ми разхвърчава косата...само пресата я оправя. Grinning Май ще пробвам с един оранжев концентрат и ако и това не помогне...отказвам се! Ще я пресовам и така докато не мине този период Crossing Arms
Дали пък не е от смяната на сезоните? newsm78

И в тази връзка...
Относно въпроса за следващата тема, защо да не е нещо свързано със смяната на сезоните.

Примерно как сменяте грижата за косата през различните сезони или нещо от сорта  Thinking
...ми звучи много добре като въпрос за новата тема Peace

# 731
Аз бих предложила като въпрос за новата тема - "Кой е най сполучливият ви шампоан/маска за хидратиране  на косата?"

# 732
  • София
Мagnollia, цялата серия Дисциплин ли ползваш ? Hug  bouquet

Само безсулфатния шампоан и маската, но сега мисля да си взема маската за преди шампоан и термозащитата
Чудя се на това

Още не съм разбрала за какво е, но ще потърся повече инфо.

...

Няколко страници назад обсъждахме този продукт  Peace Имаше и клипче. Заедно с още един продукт са за проф. ползване - т.нар. ритуали на Керастаз.

Аз също мисля да го взема, заедно с другия, но по-нататък

Пропуснала съм го... Мислех, че за маската става въпрос, а не за този реконструктор. Но голям ми се струва като размер - ще трябва да деля с някой - може да кандърдисам сестра ми Simple Smile

Момичета, ползвам възстановяващата и подхранващата терапии на Напура. Те се нанасят на суха коса, преди измиване. И тук идва въпросът ми - трябва ли да е чиста косата?
Някак не ми се губи време първо да мия, после да суша, да слагам ампулата и после всичко отново, а от друга страна, нанасяйки ги на мръсна, не вреди ли това на косъма  Thinking

Това си е шампоан, не е лосион, на мръсна коса се слага. Аз даже първо си слагам арганово масло в корените, стоя час-два и после слагам от този шампоан, масажирам, стоя известно време и се мия.
-------------------------------

По въпроса за въпросите за новата тема - и двата предложени ми харесват. Давайте още един и да станат трички и пускайте новата тема  Joy  bouquet

# 733
  • Варна
Аз бих предложила като въпрос за новата тема - "Кой е най сполучливият ви шампоан/маска за хидратиране  на косата?"

+1

# 734

По въпроса за въпросите за новата тема - и двата предложени ми харесват. Давайте още един и да станат трички и пускайте новата тема  Joy  bouquet
[/quote]

"Кой е най сполучливият ви протеинов шампоан/маска?"

Общи условия

Активация на акаунт