Професионални серии за коса - тема 68

• 49 358
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Мagnollia, цялата серия Дисциплин ли ползваш ? Hug  bouquet

# 706

Аз имам шампоана и маската от тази серия, но като цяло във форума е доста писано за тях и има противоречиви мнения. МОже да потърсиш отзиви, често е споменавана. Simple Smile

На мен лично тази серия ми е доста хидратираща, усещам косата напоена след това, но си мисля, че може да утежни една по-финна коса.

# 707
  • София-Младост
Четох уж, но просто се омотах в термини и марки  Embarassed
Косата ми е като DELI22(къдраво чуплива) и според мен има нужда от хидратация точно...до сега ползвах оранжевата серия на Керастаз, 2мин. на Афоджий, обаче ми седи суха и твърда.

# 708
Косата ми е като DELI22(къдраво чуплива) и според мен има нужда от хидратация точно...до сега ползвах оранжевата серия на Керастаз, 2мин. на Афоджий, обаче ми седи суха и твърда.
Коя по-точно серия на Керастаз си ползвала?

# 709
  • София
Мagnollia, цялата серия Дисциплин ли ползваш ? Hug  bouquet

Само безсулфатния шампоан и маската, но сега мисля да си взема маската за преди шампоан и термозащитата
Чудя се на това

Още не съм разбрала за какво е, но ще потърся повече инфо.

Аз имам шампоана и маската от тази серия, но като цяло във форума е доста писано за тях и има противоречиви мнения. МОже да потърсиш отзиви, често е споменавана. Simple Smile

На мен лично тази серия ми е доста хидратираща, усещам косата напоена след това, но си мисля, че може да утежни една по-финна коса.

Съгласна съм. Мисля, че е силно хидратираща, но не с масла. Много момичета я харесват.
Маската, обаче ако не си я разделиш с някого ще ти дойде доста голяма. Ако пропуснеш намалението в ФЮ  в  enzo са дори на по-добра цена.

# 710
  • София
Имам един въпрос, какво означава шампоанът да е без сулфати и как избирате От Дисциплин серията на Керастаз кой от двата да купите - с или без сулфати?

# 711
Като сте почнали темата с дълбокопочистващите шампоани и аз да питам  Grinning Когато си миете косата с такъв ( моят е на редкен) по веднъж или двя пъти слагате от шампоана? С нормалните винаги слагам по два пъти, но тук не съм сигурна.

И моят е на Редкен. Аз мия само веднъж, но оставям да подейства за поне 5 мин., даже понякога и повече. Всъщност такива са и указанията за ползване - оставя се 5-10 мин.
Нанасям по 2 пъти, само когато съм се омазала преди това обилно с масла Grinning Иначе ме е страх от премиване.

А по въпроса колко често ползвам ДПШ - и аз не знам newsm78 Нямам някаква система. Ползвам го като се сетя или като попрекаля със стилизантите. Май се получава горе-долу веднъж на 7-10 дни.

Благодаря!  bouquet

Аз  използвах ампулата на Абсолют Рипеър Липидиум с шампоана от серията. Резултата беше коса без обем, но с много блясък. Косъмът се заглади идеално, но мисля да пробвам концентратите на Керастаз след толкова много похвали. Косата ми е тънка и не много дълга, заради това мога ли да използвам концентрата на два пъти или така ще му се загуби ефекта?  newsm78

# 712
  • София-Младост
Kérastase Nutritive Bain Satin 2 Complete Nutrition Shampoo
Kérastase Nutritive Masquintense Cheveux Epais Treatment for Dry Hair

# 713
Kérastase Nutritive Bain Satin 2 Complete Nutrition Shampoo
Kérastase Nutritive Masquintense Cheveux Epais Treatment for Dry Hair
По-силна маска от тази е Нутритермик. При някои момичета силна хидратация получават от маската Олео-релакс. При мен- не. Нутритермик ми е мноооого хидратираща  Peace

# 714
  • в 1001-та нощ
Мagnollia, цялата серия Дисциплин ли ползваш ? Hug  bouquet

Само безсулфатния шампоан и маската, но сега мисля да си взема маската за преди шампоан и термозащитата
Чудя се на това

...

Няколко страници назад обсъждахме този продукт  Peace Имаше и клипче. Заедно с още един продукт са за проф. ползване - т.нар. ритуали на Керастаз.

Аз също мисля да го взема, заедно с другия, но по-нататък

# 715
  • Belgium
Лу, ти ли беше писала, че си си купила на Напура шампоана за възстановяване на фоликулите? Имаш ли вече някакви впечатления от него, ако си започнала за го ползваш? Извинявам се ако съм се объркала  Embarassed

Да, имам шампоана за засилване на растежа, но не съм стигнала още до него  Blush

Ще пиша непременно. Имам спомен, че някое от другите момичета в темата беше дало отизиви за него  Thinking

Чудя се на това

Това е част от терапията Дисциплин, която се извършва в салон. Имаше инфо назад.

# 716
Здравейте много се радвам че попаднах на тази тема,
Информацията е изключително полезна Simple Smile големи благодарности.
Бих искала съвет относно моя случай;
при последното ми боядисване което беше в "уш" елитен салон в центъра на София останах страшно разочарована. Косата ми не беше боядисвана от 2 месеца и цвета които ми беше станала светло рус цвят, бях ходила на море и от там ми падна доста боята. Отидох за боядисване на цяла коса, и исках светло кестеняв цвят боядисаха ме с Иноа на Лореал без амоняк номер 6.13 след боядисването цвета беше равномерен навсякъде, но за мое огромно учудване след буквално и точно 3-то измиване корените които ми бяха израснали през последните два месеза станаха светло рус цвят. Разликата между дължината и корена беше към 2-3 тона ужасно гродно и видимо. След 10 дена отидох пак за да видиме какво може да се направи една приятелка ме беше посаветлава да боядисам само корена, но понеже съм доста наивна се съгласих на мнението на фризиорката да ми направи мат и уж щяло да се оправи. Нищо подобно сега стана още по зле по дължината ми стана тъмен цвят към тъмно кестенява почти черно, а в корените е пак по-светло. Много съм притеснена, матирането дали боядесва косата и дали ще падне. Също така и как се прави покакъв начин матиране. Намерих кординати на магазина златната рибка, за мое щастие има Иноа на лореал същата боя, въпроса ми е как да си оправя корените, пак ли да си купя този цват 6.13 и с какъв оксидант или да смеся малко от 6.13 и някоя петица зада стане както е и подължините. Естествения ми цвят е към тъмно но не много кестенав. Решила съм твърдо че повече там няма да се върна, защото е доста неприятно да виждаш как искат само да ти вземат парите без да ги е грижа какво ще стане. Най бруталното беше отговора на фризиорката - незнам защо е станало така. При боядисване за една боя, а в моя случаи се използваха 3 ми взеха 147 лева едната е по 49 лева и за матирването 26 лева, това е недапустима за резултатите които станаха. Както се казва веднъж могат да те излъжат, но втори път не. Предпочетам да се купувам боята сама която намерих за 23 лева + оксиданта 3 лева и да пробвам сама едвали ще стане позле от това което ме направиха.

# 717
Четох уж, но просто се омотах в термини и марки  Embarassed
Ала-Бала,на мен от тези продукти които споменаваш косата ми стоеше така по суха  и твърда,изобщо не я усещах хидратирана Simple SmileОпределено мисля че маската моисчър рикавъри на Джойко ще ти хидратира добре,при мен така се отразява,също маската Лис ултим на Лореал,маската Вела енрич... Simple Smileа от шампоаните хидратиращи са ми  Митик оил с частиците на Лореал, шампоана Вела енрич за твърда коса, червеният шампоан и балсам на Тиджи антидот 3, които чакам с нетърпение, от проба усетих че биха разплели и най заплетената коса Laughing
Бих ти препоръчала  еластайзер екстрийм на Филип Кингсли, за гъста къдрава коса е чудесен вариант Simple Smile
Между другото попаднах на нов крем за къдрици newsm78
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/tecni-art-curl-podkhranv … za-chupliva-kosa/

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 13:32 от DELI22

# 718
Момичета, ползвам възстановяващата и подхранващата терапии на Напура. Те се нанасят на суха коса, преди измиване. И тук идва въпросът ми - трябва ли да е чиста косата?
Някак не ми се губи време първо да мия, после да суша, да слагам ампулата и после всичко отново, а от друга страна, нанасяйки ги на мръсна, не вреди ли това на косъма  Thinking

# 719
Чакам си с нетърпение поръчката с продуктите на Тиджи,добавих и това серумче на Шварцкопф,да видим как ще е...сега пък гледам,че са ми пратили мейл,че не е налично,хммм  Thinking
Аз пък ще чакам Белисима да изкаже мнение за крема за къдрици на Аведа,след което ще поръчам или него,или това Peace
В момента ползвам крема за къдрици на Наши,харесва ми,даже много,но пусто желание за пробване на нови неща  Flutter
Дели, това ми прилича на нова опаковка на ето този крем по-скоро  Peace

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 15:04 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт