Декемврийче в коремчето лудува, а мама дрешки ще купува!

• 26 218
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мисля, че тази между 28 и 32 седмица е последната. После ще дойде 36 седмица пък ще се разкарваме за други неща.

# 691
А някой смята ли да не ходи на третата ФМ (ок. 28 седмица)?

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 12:29 от Ivory_

# 692
  • гр. София
Да, аз ще ходя на 11-ти.  Peace

# 693
  • Sofia
Пфу, аз също се ококорих към 4 и това беше... Без болки, без нищо, просто бухал... #Shocked

Аз съм във Варна до утре и тук изгря прекрасно слънце Simple Smile

За третата ФМ - аз няма да ходя, лекарите ми казват, че не е задължителна в моя случай и аз ще ги послушам.

Весел ден на всички!

# 694
Здравейте!

Не знаех, че има такава тема (сега почвам да я чета). И ние сме за Декември - запишете ни.  Peace

# 695
  • София
Уф -и аз не спах добре тази нощ -въпреки почивката и магнезия болезнените контракции продължават  Sad и но оособено вечер и през нощта. .. утре съм на преглед -да видим какво ще каже доктора ама все се надявах че ще ме върне на работа че тук изперквам вече  Close
Иначе за закуска -плодове с мюсли и кисело мляко -мн здравословно ама започва да ми писва вече Embarassed
И аз от няколко дена минах на по-здравословна закуска, че по едно време се бях подкарала с по 2,3 филии сутрин....   Twisted Evil
От както съм на овесени ядки и кисело/ прясно мляко, кантара се кротна, а и перисталтиката ми се подобри (което при мен е сериозен проблем)
Подслаждам с разни сушени плодове и ядки, ама взе да ми писва...  Whistling
Напоследък имам проблем с това какво да ям.... нищо конкретно не ми се яде!!! Гледам да се храня здравословно и да набавям всичко необходимо  с храната, защото не ми се иска да пия дори витамини, ама напоследък ми се е изчерпала фантазията и все съм в чуденка какво да сготвя!
Вие какво хапвате? Имате ли пристъпи на непреодолимо желание да хапнете нещо конкретно?

От два дена и аз имам болки и спазми, особено нощем! Да не говорим, че от спането на страни още повече ме болят тазобедрените стави, а и кръста.... просто кошмар! Имам ужасен сън, отдавна не съм се чувствала толкова изморена и скапана, нищо че съм отпуска в момента!

# 696
amy_nka,
добре дошла, аз да отменя за малко момичетата- пишеш съобщенийце на Мименце с дата на термин, първа или коя бременност е, пол на бебо...Simple Smile Тя ще те добави Simple Smile

# 697
Аз пък неочаквано, май спах добре тази нощ. Но снощи с мъжа бяхме малко похотливо настроени, тръгнахме да се отдаваме на ласки и т.н., обаче установих, че явно съм се променила и нещо по-трудно се овлажнявам вече  Embarassed  Rolling Eyes Та, явно сексът може да става вече мираж и да залагаме на други "ласки". Някоя с подобен "проблем"?

# 698
Ivory_ аз няма да ходя на третата. До сега не съм ходила. Смятам, че след като всичко на първите две ФМ са ми казали, че е наред, няма смисъл да ходя и на трета.

За храната - сутрин ям плодове, пия чай, после ябълки, филия пълнозърнест хляб с нещо намазана. Понякога си взимам Корни. Хлябът си го правим ние, така че доста засища. На обед - салата домати и краставици с хляб. Следобед - плодове, фурми (понеже засищат повече). Вечер - ако няма сготвено - караме на салата.

На мен определено ми е писнало от този режим, но поне докато съм бременна трябва да се съобразявам с него. Вчера обаче не издържах и си намазах филия с шоколад и бях на 7-мото небе от щастие  Laughing За мое голямо учудване хемоглобинът ми е 119, въпреки че почти не ям месо.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 13:17 от амнезия.

# 699
А някой смята ли да не ходи на третата ФМ (ок. 28 седмица)?
Аз мисля да не ходя..Моята АГ каза,че няма смисъл да ходя на третата ФМ - тя ме гледа на УЗ всеки път, и то с модерен апарат, а досега съм била на 2 УЗ на 4Д - 1 на ФМ и 1 по мое желание и всички показатели са били добре досега...Двоумя се обаче дали да не запиша поне още едно 4д..защото не ми е за ФМ, а за 4д-то Blush

amy_nka,
добре дошла, аз да отменя за малко момичетата- пишеш съобщенийце на Мименце с дата на термин, първа или коя бременност е, пол на бебо...Simple Smile Тя ще те добави Simple Smile
Искаш да кажеш Мимченце. Също да добавя - години и от кой град си.

Mimasa,  и аз имам същия проблем и една добавка: (Скрит е текста, че е по-интимен Embarassed )
Скрит текст:
Доста съм отесняла, ако може така да се изразя, и му е трудно на мъжа ми да "влезне"..В комплект със сухотата е доста неприятно и за двамата, ама трябва да измислим нещо за овлажняване... Embarassed Плюс това пък след оргазъм ми започват едни пулсиращи контракции, доста силнички..

# 700
На мен докторката ми забрани всякакав секс -точно заради контракциите  Sad нали се опитвам да ги спра/понамаля....
3та ФМ няма да правя -то тук няма и такава -само 2-една в 12-14та седмица и една в 20-22рата. От там на сетне веднъж в месеца ни слушат тоновете на ЖК. Само ако има усложнения те пращат пак на ехограв. Момичета отивам да ям, че като ви прочетох последните постове и огладнях  Embarassed

# 701
  • София
Аз имам доста желание за секс, което не е типичнл за мен  Laughing Но правим рядко, заради контракциите. Но някой път не издържам и налазвам моя мъж. Последно беше онзи ден, когато се прибрах от село. Той на другия ден замина на обучение и не исках да изпусна възможността.
Нямаше някакви последствия, предния път доста си ме боля корем след това. Но сега нищо нямаше, само и аз имам усещане сякаш мускулът се е свил.
Мои познати са ми споделяли, че първият им път след раждането бил доста болезнен.

# 702
Аз също имам желание за секс.  Laughing Но след това имам болки в корема и изпитвам дискомфорт..там Embarassed
Аз също няма да правя 3та ФМ,АГ каза,че не е необходимо.
Относно храната...Постоянно ми се яде шоколад.Гледам да се храня здравословно,да не ям сладкиши,а вместо това да хапна плод,но не ми е вкусно вече.Ям шоколад понякога,но не знам какво ми става,даже го сънувам през нощта тоя пуст шоколад...  newsm78 #Crazy

# 703
Ivory, и аз няма да ходя на ФМ. Питах докторката дали трябва и тя беше категорична, че няма нужда.

На мен не ми се дояждат конкретни неща, но ме подлудява мерака по летливи вещества, постоянно мисля за "аромата" на лака за нокти, нови обувки, бензин и смазка в метрото. Понякога ми иде да грабна един лак и да дишам от него. Ще кажа на докторката, че ми се струва ненормално.

Нямам голямо желание за секс, а и с мм все си лягаме по различно време - той гледа мачове, аз си чета книга и заспивам, не мога да го дочакам Sad Налазвам го само през уикенда, той не смее да иницира нищо, да не би да ми е лошо или да ме боли нещо.

# 704
super.mama,
щом пък толкова ти се хапва шоколад- яж! Сигурно организма ти го иска, пък и като не си го забраняваш, неутолимото желание ще намалее...може би Simple Smile
На мен пък желанието ми липсва, все ми е уморено...и моят човек май се отказа за момента като ме вижда така...Почива си до мен и е съпричастен. Ще се наваксва.

Общи условия

Активация на акаунт