Отговори
# 570
Чирпанска област.

# 571
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дъще, представих си те...кат панда, ама в кармазЪ hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Чей пак да те подсетим, че от 22-ри поемаш темата. Naughty

# 572
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дъще, представих си те...кат панда, ама в кармазЪ hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Аз прочетох  Flutter
Ааааа верно малко на панда бия, само дето и рамки имам в страни  hahaha hahaha hahaha
Божеее ooooh! от толкова години ходя на плаж и до сега така на очила не съм изгаряла, а уж стоях под чадъра  Mr. Green

# 573

Joy Joy Joy не бе, кат Мики Маус Joy Joy Joy

# 574
Малииии, тука се напълнило с ЕнтелЕгенция  Mr. Green
Я се земете у ръце  Joy Joy Joy Joy

# 575
Малииии, тука се напълнило с ЕнтелЕгенция  Mr. Green
Я се земете у ръце  Joy Joy Joy Joy
newsm47

# 576
  • У Диспансера ...♥♥♥

Мичоно, по към панда бия тъй като ги гледам  hahaha hahaha hahaha

# 577

Мичоно, по към панда бия тъй като ги гледам  hahaha hahaha hahaha

Ама романтик панда ли си или само панда  hahaha hahaha hahaha

# 578
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе, няма значение, панда да е  hahaha hahaha hahaha

# 579
Ся се сетих за една мацка от друга тема Мими се казва..та ходихме с нея и още седем трътки в Истанбул...отиваме на разходка с корабче по Босфора и Мима налундзила цаките и не мой и дигнеш носа с лайняна пръчка...Мимо мани тия очилИ ше изгориш ма...оная кай...нема...споко....викам  Убаво, ама послИ кат те бъзикаме нема се сърдиш...и те така...возиме се...
Слизаме ние...оная ощИ с очилите...ама се скри гюнеша и тая маха цаките...и...оооо...ужас...не можех ме да определим дали мяза панда или дедо Коледа...ама и носа и изгорел... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Па тая кат се виде после, па кат изпадна в едни шокове...как щела да се покаже пред класа си...мязала алкохолик... Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 580
Ся се сетих за една мацка от друга тема Мими се казва..та ходихме с нея и още седем трътки в Истанбул...отиваме на разходка с корабче по Босфора и Мима налундзила цаките и не мой и дигнеш носа с лайняна пръчка...Мимо мани тия очилИ ше изгориш ма...оная кай...нема...споко....викам  Убаво, ама послИ кат те бъзикаме нема се сърдиш...и те така...возиме се...
Слизаме ние...оная ощИ с очилите...ама се скри гюнеша и тая маха цаките...и...оооо...ужас...не можех ме да определим дали мяза панда или дедо Коледа...ама и носа и изгорел... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Па тая кат се виде после, па кат изпадна в едни шокове...как щела да се покаже пред класа си...мязала алкохолик... Joy Joy Joy hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
е, поне Ирка не е изпаднала у шокове, как ше се яви у залата Joy Joy Joy Joy

# 581
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е те ми се посмяха малко, ама аз им казах да си гледат уредите  Joy Joy Joy

# 582
Е те ми се посмяха малко, ама аз им казах да си гледат уредите  Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 583
Такаааааа Laughing

С Жани Heart Eyes се разбрахме Naughty на 20 септември Peace среща в Хисаря Naughty аз организирам софийската група Naughty тя другите Naughty

# 584

Общи условия

Активация на акаунт