Отговори
# 555
След няколко фурора като тийнейджър се появяват сравненията с Роджър Федерер. "В началото ми харесваше, беше готино да те сравняват с Федерер - усмихва се българинът. - Но после вече не бях въодушевен - това бе допълнителен натиск върху мен. А и исках да имам своя следа. Сега вече знам, че единственото важно нещо са резултатите. Просто е - те говорят по-силно от всяко сравнение."

# 556
въъъ Лельо то на туй кайве му изтекъл срока  Joy искам прясно прясно  Hug  Joy ама па съм и нахална  Joy
аз ше го взема ти като не го щеш Mr. Green на мен не ми пре4и 4е е с изтекъл срок и студено Whistling Laughing Laughing

Проф4е  Embarassed Laughing ми влез си в ролята, 4е Зиз нещо напоследък много по4на да те замества Joy Joy Joy

Феми, то4но за това ги взех, защото са български Crossing Arms

Ренко, поздрави на Ренате и от нас Hug

# 557
Оказва се, че Шарапова, а не треньор, го вдъхновява с речта си преди мача му с Новак Джокович миналата година в Мадрид, с който Димитров изгря като истинска звезда в тениса (тогава сърбинът бе №1 и победата на Григор гръмна в световните новини - б.р.). "Няма да разкрия какво ми каза", смее се.

# 558
Идва Откритото първенство на САЩ.  Какво очаква? "Да печеля! Вече дори срещу асовете от топ 4 изгарям от желание да ги бия. Идва време, когато разбираш, че и ти можеш да си топ играч. Уверен си, че можеш да победиш всеки. Нямам търпение да видя докъде мога да стигна."

# 559
Мимо нема да бараш  fight
може да мрънкам ама шЪ си го взема все пак е от Тете  Naughty

# 560
 Mr. Green
Скрит текст:
- Докторе, как правите толкова бързо сутрешния преглед в мъжкото крило на болницата?
– Много лесно. Най-напред пускам сестрата да мине с най-късата си пола, а след нея минавам аз. На който пациент му е изпъкнало одеялото – за изписване е.

# 561
Мимо нема да бараш  fight
може да мрънкам ама шЪ си го взема все пак е от Тете  Naughty
ми що се назландисваш Mr. Green

# 562
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Яле ги и тия, ше се изтрепат за на Бу космаците rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 563
Яле ги и тия, ше се изтрепат за на Бу космаците rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Crossing Arms ми много нахална лелината Mr. Green хем боли, хем сърби Whistling хем го иска, хем па му изтекъл и срока Whistling И ако искаш да знайш, не се трепем само за космака му Naughty Mr. Green

# 564
Crossing Arms ми много нахална лелината Mr. Green хем боли, хем сърби Whistling хем го иска, хем па му изтекъл и срока Whistling И ако искаш да знайш, не се трепем само за космака му Naughty Mr. Green
Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy

# 565
абе ква е тая тишина newsm78 си4кото лудо избегало Mr. Green само яз и Зиза сме у ред Joy Joy Joy

# 566
абе ква е тая тишина newsm78 си4кото лудо избегало Mr. Green само яз и Зиза сме у ред Joy Joy Joy
smile3521 smile3521 smile3521 абе нъл знайш, че сме си най-най и по-по- най... Joy Joy Joy Joy

# 567
Момичета тука на село гърми и вали немам думи.

# 568
Момичета тука на село гърми и вали немам думи.
къде е селото newsm78

# 569
  • У Диспансера ...♥♥♥
И за Ирчока Hug Heart Eyes Heart Eyes, че и тя беше измежду подаваните поръчки, да не е капо Laughing Hug

Ох, ей го и моето кафенце  Heart Eyes
Гъбак, тенкис  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Мичони  Heart Eyes Hug ами добре го изкарах, даже и парцалетката мятах и на залето ходих да блъскаме, ама много лошо съм изгоряла на очила, косата ми беше вързана и на рамки на очила съм изгоряла, аааа много ми е смешно като се видя  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт