Премахване на стари стрии с лазер?

• 2 117
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте ! Интересува ме тези процедури със премахването на стрий вършат ли работа?Имам по корема доста стари /бели/ и искам да се отърва от тях.Те се дължат на сваляне на доста кг.... и сега много ме дразнят а знам ,че с мазила няма да стане не съм и опитвала....От Варна съм бих се радвал за насоки и съвети.

newsm78

# 1
Разговаряла съм само с една жена, която се беше подложила на подобна процедура и каза, че ефект определено има, но стриите в никакъв случай не са изчезнали напълно. Нейните обаче бяха повечето пресни и все още лилавееха. На някои места предлагат безплатни консултации на които могат да ви кажат какъв ефект да очаквате, колко процедури ще са необходими, през какъв интервал от време и т.н. Най-добре е да направите такава консултация.

# 2
Ясни ще отида да видя какво ще кажат ,но се чудя къде да ида при положение ,че има голям избор...
пикасо
http://www.dermaexpert-varna.com
Skin Resurfacing – лазерна терапия CO2 Multixel на зона по избор, от Д-р Аргир Аргиров и други ... ?

# 3
Аз днес приключих трета процедура в Пикасо...мисля, че има заличаване, на есен ще направя още 2..не е ефектът Уау, но поне на едни 30-40% ги заличих гадините..Ако след 5тата процедура станат 70-80% ще съм доволна...Едно е сигурно- няма вариант да изчезнат.

Общи условия

Активация на акаунт