Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-20

• 109 913
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Дано да е така. Помня преди 10 години Colorstay с помпичката, беше страхотен. Като че ли и формулата му беше друга.

# 76
Ани, ползвах миналото лято ББ-то на Л'ореал. Като консистенция е доста течно, няма цвят на фдт, по-скоро като кремче е, но като се нанесе на кожата, се слива с нея и ефектът е точно като от качествено ББ. Обаче- почти няма покривност и след 2-3 часа почти не се забелязва, просто попива.. Приятно е, но не бих повторила, моя го подарих. Това е моето мнение, как стои на моята кожа, нека и други се включат. Blush
Натали, в чуждите форуми пишат, че има Калърстей с помпичка, но тук не съм виждала. Аз наскоро пак си взех Калърстей, ползвам наравно с Диор Нюд. И другаде съм писала, че ползвам празен флакон с помпичка и пресипвам Калърстея там; не съм имала проблеми Simple Smile

# 77
  • SF
Вие за кой Калърстей говорите? Аз винаги с помпичка съм го виждала? В каква опаковка се предлага в България? Има го в халите, ще ме карате да ходя да гледам. Laughing

# 78
Пълно разочарование е за мен light версията на Double wear

и май ще замине директно в кофата  Shocked
Иска ми се да пробвам пози в стъкленота шишенце,но около мен никъде не се продава,а не ми се иска на сляпо да поръчвам от нета. Някой да знае дали има сайт от който да се поръчат мостри  Rolling Eyes

# 79
Осамамама, съжалявам за неудачната покупка Hug
Би ли споделила какво точно не ти хареса в този фдт? Покривност, нанасяне, консистенция.. Чудех му се и аз, но се опасявам, че ще ми е лек и непокривен. Аз най-добре се чувствам с леки, но покривни и достатъчно подхранващи и хидратиращи фдт/бб, като Ревлон или Диор Hug

# 80
Аз Colorstay с помпичка досега се съм виждала. Явно преди е имало... Мисля си, някои май му слагаха такава на МАС и си пасват (или беше само за ДУ това?).

Esmee, къде ги тия Colostay с помпички? В БГ ли? Да не ги бъркаш с Photoready, той е с помпичка?

# 81
Осамамама, съжалявам за неудачната покупка Hug
Би ли споделила какво точно не ти хареса в този фдт? Покривност, нанасяне, консистенция.. Чудех му се и аз, но се опасявам, че ще ми е лек и непокривен. Аз най-добре се чувствам с леки, но покривни и достатъчно подхранващи и хидратиращи фдт/бб, като Ревлон или Диор Hug
И аз имах големи очаквания за него,но изобщо не ги оправда. Взех го първо защото бях чела добри отзиви за класическия вариант,с бързо омазняваща се Т-зона съм и да не лъсва в жегите,на 3 час лъщи страхотно,въпреки че съм матирала леко с прозрачна пудра. Има средна покривност,което ме устройва,не целя ефект ,,маска,,. Цапа дрехите и  изобщо не е дълготраен. За сравнение поподнах в един магазин на фон дьо тен на Нивеа и го взех на шега,определено за моя изненада е доста по-добър от ДУ  Shocked

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 11:20 от ОсамаМама

# 82
maxfactor facefinity compact foundation- чудесен избор за мен,единственият фон дьо тен,който не съжалявам,че съм си взела

# 83
  • София
Мили дами, прегледах темата (признавам си, не много подробно Embarassed), търся си нов фдт до около 50-60лв. До сега съм ползвала Лореал, МФ, но реших да инвестирам малко повече в нещо по-хубаво, но нямам никакъв опит, ще съм благодарна за помощ!  Praynig Преди години на Ревлон фдт бяха хубави, някой пробвал ли е този:

# 84
Здравейте!
Момичета, имам един въпрос (тъп) но...никога не съм слагала ФДТ а искам да започна.
Тук чета за разни "бази" (незнам какво е) преди ФДТ Rolling Eyes
Ще съм Ви благодарна ако ми обясните стъпките след крема....

# 85
Момичета, имам пори около носа и по скулите (дълбоки) , какво ще ми препоръчате да слагам , за да се махнат и заличат преди да нанеса фдт? Гледам някакъв крем на ЕЛ Идеалист, някой със сходен проблем ?

# 86
BIBI1, базата не е задължителна, слага се след крема и след нея фдт. Можеш да запечаташ с пудра или фиксиращ спрей. За мен лично това е too much.

Алетеа, коментира се Porefessional на Benefit и Pore Refiner на Биодерма. Нямам силно изразени пори, пробвала съм втория и не мога да дам мнение. Правят ми впечатление, че са силиконови. Както повечето бази за лице. Много хора не понасят прекалено много силикони в състава на продукти за лице и порите им лесно се запушват. Един ден със силиконова база = 1 седмица тийнейджърка в ранен пубертет при мен.  Laughing

Впрочем, доста момичета тук се оплакват от разширени пори, а ми прави впечатление, че в действителност много малко хора имат наистина видими такива.  Wink

# 87
Натали, дори и да не са видими за другите,  аз като си ги виждам и знам че ги има е проблем . Гледах я тази Биодерма и аз . Мисля, че ще е тя . Simple Smile

# 88
Доколкото знам, при крема на Биодерма може да се очаква дългосрочен ефект, докато при останалите има само "маскиране" при апликация. Не мога да кажа със сигурност дали е така.

# 89
  • София

Алетеа, коментира се Porefessional на Benefit и Pore Refiner на Биодерма. Нямам силно изразени пори, пробвала съм втория и не мога да дам мнение. Правят ми впечатление, че са силиконови. Както повечето бази за лице. Много хора не понасят прекалено много силикони в състава на продукти за лице и порите им лесно се запушват. Един ден със силиконова база = 1 седмица тийнейджърка в ранен пубертет при мен.  Laughing

Pore Refiner на базата на силикони ли е? Аз не разбирам много много от състава на продуктите, но си мисля, че е крем-грижа и като го слагам се надявам порите да се посвият в дългосрочен план. Ползването на бази преди ФДТ ми идва в повече лично на мен, колкото и да е добър ефекта им ги пропускам.

Общи условия

Активация на акаунт