Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-20

• 109 952
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
На мен още на следващия ден ми пристигна Simple Smile

Ако днес си я поръчала, сигурно ще я получиш чак вторник, защото май не обработват поръчки събота и неделя.

Но все пак си заслужава чакането Simple Smile

# 121
  • В къЩи.
Благодаря.   bouquet
Чакам я с нетърпение.  Heart Eyes

# 122
Може ли линк на сайта и четката конкретно?  Praynig

Разбира се!
Линк към четката:
http://sistersmakeup.bg/index.php?route=product/product&filt … mp;product_id=144

но гледам, че са вдигнали цената. Може да я потърсиш на друго място, но да ти кажа доста трудно се намира. Аз поне се рових цял ден докато я открия.

Линк към фон дьо тена и базата за грим:
http://beautycosmetic.biz/lumene-lumene-matirashta-baza-grim-lice-p-4294.html
http://beautycosmetic.biz/revlon-revlon-colorstay-kombinirana-ma … o-ten-p-4971.html

Само да ти кажа, че фон дьо тена е без помпичка. Аз имам от стари фон дьо тени и с тях го използвам, но ти ако нямаш ще ти е трудно. Може да разгледаш за такъв с помпичка.

Най-добре иди до някой магазин, просто аз нямам време да обикалям и затова всичко поръчвам онлайн.
В магазина може и да пробваш, все пак предполагам няма да стои по този начин на всички кожи и може да не ти хареса.

Да ти кажа аз си мисля, че голяма роля изигра четката, днес ще опитам да сложа от фон дьо тена на Виши с нея и ако пак стане уникално, значи е от нея Laughing

Но със сигурност мога да кажа, че издържа 24 часа на лицето, както е описано на опаковката!

Снощи бях на спининг, при положение, че използвам и кърпа, за да се бърша... ами да ти кажа фон дьо тена не беше мръднал.

Пожелавам ти успех и да случиш на фон дьо тен като мен  Hug
А за четката изобщо не се чуди, може дори да прочетеш и мнения за нея.

Извинявам се, че ви се бъркам, само да споделя за четката, че в айхерб струва 3 долара.

Ако поръчам от iHerb, как ще ми дойде пратката? На адрес или на митница? Защото не ми се разправя да ходя до митницата  Rolling Eyes

Иначе аз използвам матиращата пудра на Sephora, но не съм очарована - лъщя след около 2 часа от нанасянето ... отдолу съм с фдт на radiant - All day matt.

# 123
Момичета, четох малко назад, но не намерих отговор.....

Кажете ми някой много покривен ФДТ но за суха кожа. Имам пигментация, която искам да скрия, и освен този на Есте Лаудер с друго не ми се получава. Като цена обаче, ми идва в повече, а други покривни, на които съм попадала са все за мазна кожа.

# 124
  • София

Извинявам се, че ви се бъркам, само да споделя за четката, че в айхерб струва 3 долара.

Ако поръчам от iHerb, как ще ми дойде пратката? На адрес или на митница? Защото не ми се разправя да ходя до митницата  Rolling Eyes

Иначе аз използвам матиращата пудра на Sephora, но не съм очарована - лъщя след около 2 часа от нанасянето ... отдолу съм с фдт на radiant - All day matt.
[/quote]

До 20 долара без доставката пратките идват в пощата обикновенно след 12 дни след изпращането.

# 125
  • София
Момичета, четох малко назад, но не намерих отговор.....

Кажете ми някой много покривен ФДТ но за суха кожа. Имам пигментация, която искам да скрия, и освен този на Есте Лаудер с друго не ми се получава. Като цена обаче, ми идва в повече, а други покривни, на които съм попадала са все за мазна кожа.

Може да вземеш тестер на Виши Дермабленд Peace Има и добър коректор от серията.

# 126
  • SF
Дермабленд на Виши е много покривен.
Аз затова предпочитам този на Нормадерм, пак е на Виши, защото не искам чак такава "маска", каквато прави Дермабленд.
Преди много години съм ползвала ФДТ на Виши и бях решила, че това определено не е моята марка. Сега след тестерите на новите им фон дьо тени, съм изключително изненадана. За момента моят фаворит е Нормадерм или Идеалия. Но те не са така покривни както Дермабленд.

# 127
Дермабленд е направен за много проблемна ( каквито проблеми се сетите ) кожа и големи недостатъци за прикриване. Той се ползва и за тяло, например скрива татуировки и т.н. Той наистина е много, ама много покривен и това трябва да се има в предвид!

# 128
  • София
Момичето е написало много покривен, логично е да пробва ДермаБленд. Нормадерм е за проблемна кожа, не за пигментация.
Иначе аз съм носила Дермабленд и как изглежда на лицето зависи от нанасянето основно. С дуо файбър четка не правеше маска ефект, а аз дори не харесвам много покривни фдт-и и по принцип нося такива с леко към средно покритие.

# 129
  • SF
Аз затова му написах на момичето, че Дермабленд е много покривен.
Да си избере цвят и да го купува. Покривността му е гарантирана.
А това, че съм използвала думата "маска" не е обида към продукта. Може би аз нанасям калпаво.

# 130
Благодаря момичета, ще го видя  newsm51

# 131
Забравих да спомена, че кожата ми е нормална и доста мазна Т-зона, но другата част е ОК, даже имма чувсвтото, че с приближаването към скалпа на главата е леко суха. Доста е и тъничка обаче, т.е. направо ми се виждат капилярите по клепачите, но пък не съм със светла кожа, по-скоро medium. Искам ФДТ да е покривен, колкото да ми изравни тена (че имам червени бузки  Embarassed) и леки насъвършенства, но и да стои много естествено.

Много ви благодаряя!   bouquet

Аз също съм с мазна кожа в Т-зоната и затова ти препоръчвам на Revlon ColorStay на цена 19,90.
Покривен е и стои естествено!
Аз видях от тази тема, че са изписани доста положителни мнения за него и реших да си го взема.

Ползвам го в комбинация с Lumene матираща база за грим за лице и крем на Биодерма за пори - по 24лв. са и двете.

Повярвай ми, щом вече трети ден приятелят ми е във възторг колко добре ми стои на лицето, значи наистина има видим ефект  Laughing.
След работа отивам във фитнеса и след фитнеса дори още е на лицето ми е, просто съм изумена.
Имам две опаковки фон дьо тен на Виши и дори не съм посягала към тях, след като се сдобих с този на Ревлон.
Вече ми е в графа любими!

Също така искам да похваля и четката за руж, която си купих на е.л.ф, също от коментарите тук, тази четка просто върши чудеса с лицето ми! Намерих я в един сайт на цена 11лв.

Ако можеш да отделиш поне 30лв. горещо ти препоръчвам фон дьо тена в комплект с четката, сигурна съм че ще останеш много очарована!

Много благодаря за отговора! Със сигурност ще се възпозлвам, а цената ми е идеална, точно толкова ми беше максимума. Междудругото, чувала съм, че ФДТ се нанасял най-добре с пръсти, ама и аз реших да пробвам с четка (една много смотана, китайска), нанесох си ББ крема на Гарниер с нея и не знам дали аз си внушавам, обаче стои сякаш по-добре...Аз тествах един на Лумене, някакъв матиращ беше и най-много ми пасна от тези в магазина, пробрах и на Катрис, но ми беше леко брашнян...та догато ги пробвах жената ми каза, че съм повтаряла разнасянето с пръсти, един вид повече от необходимото и все едно почвам да го махам самия ФДТ като мина повече пъти.. newsm78 Сигурно затова с четката ми се получи добре Simple Smile

А това, което сподели и за фитнеса  Hug Направо ме спечели!  Heart Eyes

# 132
  • Бургас/Пз

Тъй като линка дава , че продукта е изчерпан, би ли ми казала за коя от всички четки става въпрос http://www.iherb.com/search?kw=e.l.f.+cosmetics++brush&x=0&y=0#p=1

# 133
  • Пловдив
Четката е тази

Всичко нанасям с нея и фон дьо тен и пудра и руж  Mr. Green

peekaboo, щом ти е харесал продукта на Лумене, значи ще се влюбиши в базата им.
Мен дори ме е жал да я ползвам, матира страхотно.

Благодарение на тази тема най-после намерих това, което търся толкова време!

P.S. Май ги прехвалих продуктите  Mr. Green Laughing все пак всичко си е относително и на всяка кожа стои по различен начин. Аз съм със светла кожа, мазна в Т-зоната, с малко лунички и малко пори. Затова тези продукти са просто идеални за мен.

А това за след фитнеса направо и аз не можех да повярвам, трябва някой път да направя снимки преди/след. Може да им ги продам, за да ги използват за реклама  Joy Joy

# 134
  • SF
Как така нанасяш всичко с една четка?
Ти знаеш ли моята на какво прилича, след като съм я ползвала за ФДТ? Абсурд е след това с нея да нанеса и пудрата, и бронзанта...
Имаш няколко четки - 1 за ФДТ, същата за руж, същата за пудра или буквално една и съща ползваш?

И вторият ми въпрос е - как се пазарува от този сайт, за колко време пристигат?
Кабукито, което е показано, с естествен косъм ли е?

Общи условия

Активация на акаунт