Въпрос за любовницата?

• 11 393
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
Преди години имахме едни комшии.....жената си "взе" любовник....ама буквално в къщи.
Само дето не спеше вечер там, но то само когато мъжа и беше в къщи. Simple Smile
По едно време обаче явно на любовника му писна....и започна да слиза с мъжа и пред блока да ремонтират колите и други мъжки работи. Simple Smile
Накрая щерката му хвърли око....и нещата се разсмърдяха....майката го изгони. Simple Smile
Това продължи около 1година. Simple Smile

Б*си венецуелската драма!

# 61
по темата- WTF?!?!?  ooooh!
В момента, в който се заговори за това, ще си събера багажлъка. Ужас...  newsm61 newsm09

# 62
Абе, аз не мога да разбера ...?     newsm78
Присърбяло го мъжа за нещо чуждо, о.к. (Не че съм о.к., ама да допуснем, че иска нещо, което аз не съм склонна да дам).Намерил такава, която да задоволи неотложната му нужда.
Е, питам се, от какъв зор АЗ трябва да я познавам и "обичам"?     newsm78
Като го напъне нуждата, да ходи да я оправя и после се прибира росен-пресен.До следващото онождане.
Що ми е на мен беля на главата?

# 63
  • Tам през Атлантическия океан
Не бих търпяла любовница Crossing Arms

Te nякои любовници не търпят жените  Mr. Green

Тема пусната от любовницата  Mr. Green

Търпите ли жената на възлюбения ?  Mr. Green

# 64
Моя познат с любовница нарича пред нея жена си "овчарка", щото само го дебнела.

# 65
  • Tам през Атлантическия океан
Моя познат с любовница нарича пред нея жена си "овчарка", щото само го дебнела.

Сигурно любовницата е мноУ горда  Crazy

# 66
Ааа, не бе! Чета им чата. Любовницата е новоизлюпена баба. Хубава е, да, ама и жена му е хубава.

# 67
Е, тя темата е запитване: би ли  приела съпругата нещо подобно, и до каква степен.
Аз не прочетох обаче мнение, някоя да е навита и да я познава или още повече - избира, ама може и да съм пропуснала. Simple Smile

Сега като се замисля, се сещам за две причини мъжът да иска това: Thinking
  1. Той е честен до детайли със съпругата си, предоставяйки й `възможността` да познава лично любовницата, че дори и да я избира, демек уважава мнението на жена си. Скрито-покрито нЕма.
А пък и нещо подобно би доказало и на практика, не само на теория, че `благословията` на съпругата е реална.
  2. Предоставяйки  тази `възможност`на съпругата си ,  може пък и да събуди някаква ревност у нея, която да я мотивира да се постарае повечко откъм тая сфера, че да не се налага да се прибягва до  външна заместница.
Предположения, просто...
Иначе откъм женската мотивация да приеме нещо подобно си мисля, че освен от някаква зависимост от мъжа, заради което да е съгласна да си затваря очите, може да й е безразлично  +/-  и тя прави същото. Демек пълна двустранна свобода - всеки си живее както си намери за добре.
Или пък  го обича, но действително това да са й възможностите, и да не иска да го мъчи, съответно  си дава благословията.

# 68
Сега се сетих и ме напуши един смях..
Тя жената може да познава и одобрява любовницата без да знае
че е такава.
Напр. жената казва на мъжа си докато вечерят
-Петрова от втория етаж много ме кефи.Как се облича и се поддържа..
Мъжа се кръсти на ум и си вика -уцелих.

# 69
Surєla , те причините на мъжа са без значение.Той решил ли е да направи нещо, ще го направи със или без благословията на жена си.Един мъж изперка ли и реши ли да се осе.е публично, няма сила, която да го спре.Примери-бол.
Аз разсъждавам по-скоро от гледна точка на съпругата:защо й е на нея да се поставя в подобно унизително положение?Щом се е стигнало до там, мъжът да иска да има "официална любовница пред обществото", то в този брак всичко е отишло по дяволите.Тогава за нея има две възможности:
-тегли му една сочна и си тръгва
-не може да си тръгне (по някакви причини), тогава си "затваря" очите и се прави, че не знае за курвите на мъжа си.
От какъв зор ще става "първа дружка" с любовницата?

# 70
Краси, в общия случай си права, то си е точно о****не на пейзажа. Peace
Това са все люде, дето по презумпция приемат този начин на живот за нормален, даже и мотив не им трябва. За жената остава изборът или да го приеме тоя факт, или да му бие шута.
Аз по-скоро теоретизирах в/у дадения пример, когато уж всичко е наред: любов м/у двамата, деца, ама  на мъжа не му достига секса, щото жената по някаква си причина не може/не иска/.
А ролите може и да са разменени. Наскоро имаше тема от жена, дето мъжа й отказва секс, щото се посветил на йога. Тогава нещата са по-сложни, и колкото и да обичаш човека до себе си и да го уважаваш и да искаш да си му верен, природата си казва своето, и търсиш някакво решение...

# 71
аз така като се замисля,пак стигам до убеждението,че мъжа все е ,,в правото си,, да поиска такова безумие от половинката си....само че Thinkingкакво ще стане ако половинката го подкани да се сприятели с любовника Laughing Laughing Laughing Joy ,да не говорим ако седне да му обяснява че ,,примерно е необходимо и да и помогне с избора,, #Crazy......Следва такъв бой че и после най голямата к...на ще я наричат.Забелязала съм ,че нашите мъже много си държат на честа мъжка,въпреки недостойните си постъпки.А това за избора на любовницата от съпругата какво е някъв акт на добра воля от негова старана ли ,що ли. StopСмахнато е ,ненормално и доста унизително за половинката.Хората за това са измислили развода  Mr. Green

# 72
....само че Thinkingкакво ще стане ако половинката го подкани да се сприятели с любовника Laughing Laughing Laughing Joy ,да не говорим ако седне да му обяснява че ,,примерно е необходимо и да и помогне с избора,, #Crazy......Следва такъв бой че и после най голямата к...на ще я наричат.Забелязала съм ,че нашите мъже много си държат на честа мъжка,въпреки недостойните си постъпки.А това за избора на любовницата от съпругата какво е някъв акт на добра воля от негова старана ли ,що ли. StopСмахнато е ,ненормално и доста унизително за половинката.Хората за това са измислили развода  Mr. Green

Naughty  Simple Smile Ами в правото си ще е жената, в случай че непрекъснато й отказва, щото така му е кефнало/или пък си има друга/.../изключвам някакъв здр.проблем недай Бог/
Това на теория де. Практиката често е гореописаната.
Иначе съм съгл., че най-цивилизованият начин е раздяла, и да намериш човек, който споделя твоите възгледи и нужди. Но пак на теория, на практика не винаги е толкова просто, особено когато са замесени и невинни деца.
Шантава работа, а не е толкова сложно да се постараем да направим, това което зависи от нас за превенция...Разбира се има и разлика: някои неща зависят от нас, а други - не.

# 73
Краси, в общия случай си права, то си е точно о****не на пейзажа. Peace
Това са все люде, дето по презумпция приемат този начин на живот за нормален, даже и мотив не им трябва. За жената остава изборът или да го приеме тоя факт, или да му бие шута.
Аз по-скоро теоретизирах в/у дадения пример, когато уж всичко е наред: любов м/у двамата, деца, ама  на мъжа не му достига секса, щото жената по някаква си причина не може/не иска/.
А ролите може и да са разменени. Наскоро имаше тема от жена, дето мъжа й отказва секс, щото се посветил на йога. Тогава нещата са по-сложни, и колкото и да обичаш човека до себе си и да го уважаваш и да искаш да си му верен, природата си казва своето, и търсиш някакво решение...
Е, и в такъв случай защо му е да официализира любовницата?
Като има нужди и в същото време жена му не ще да ги задоволява, ама той не ще да си разваля брака, да си ходи тайно при другата.

# 74
Е, и в такъв случай защо му е да официализира любовницата?
Като има нужди и в същото време жена му не ще да ги задоволява, ама той не ще да си разваля брака, да си ходи тайно при другата.

Krasi*, а това не се ли води чиста изневяра според постулатите на съседната тема, в която се засичаме  newsm78.
Или докато е тайно и неофициализирано може?  Rolling Eyes
Недей така, объркваш ме  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт