Въпрос за любовницата?

• 11 401
  • 76
  •   1
Отговори
# 45
 hahaha Вица е добър. Аз се сетих за онзи дето мъж се прибира от командировка

Скрит текст:
отваря гардероба и вижда гол мъж, който казва:
- Здрасти, аз съм сър Джон.
Ония поглежда жена си, но се фиксира върху огромен плазмен телевизор и казва:
- Тоя телевизор какъв е?
- От сър Джон, отговаря жената.
- А колата отпред?
- От сър Джон, отговаря пак жената.
- А скъпото плато на закачалката?
- И то е от сър Джон.
-Ами какво чакаш, казал мъжът. Дай на сър Джон едно одеяло, че да не настине човекът.

Ако съм фригидна или нямам желание да правя секс, най-вероятно бих преглътнала гордостта си и бих дала благословията на половинката си за любовница. (това в сферата не предположенията) Но в никакъв случай не бих искала да я познавам, оценявам, подбирам. Това да не е интервю за работа. Чука мъжа ми и с това приключва всичко. В друг сценарии не виждам защо да одобрявам подобно нещо. Ако има друга, не искам да знам. 

# 46
  • София
явно това "в болест и здраве" вече е отшумяло и се търсят други алтернативи Simple Smile редно е да се уведоми църквата и общината да си изменят малко словата,че хич не са им актуални.
Аз съм явно старомодна и си държа на думата и гледам човека до мен да е такъв.Не че човек не прави грешки и в дадени моменти,човек избира дали да прощава.Ама нещата много се видоизменят,явно някой хора предпочитат да не отчитат любовницата като грешка за която да помолят за прошка,а искат да си е съвсен нормална част от ежедневието избрана с конкурс.С такова мислене след някоя друга годинка и нас ще започнат да ни дават по ТиЕлСи.

# 47
А дали любовницата ще иска да стане приятелка на съпругата? Много е извратено това.

# 48
Сетих се за този виц:
Заможна семейна двойка вечеря в луксозен ресторант. Към масата им се приближава ослепителна блондинка, навежда се, целува мъжа, разменя с него няколко думи, и се отдалечава.
- Коя беше тази жена? - пита съпругата.
- Любовницата ми, щом настояваш да знаеш - отвръща мъжа.
- Любовница! Край, искам развод! - развиква се жената.
Съпругът й я поглежда право в очите и казва:
- Сигурна ли си, че искаш да се откажеш от скъпите дрехи, екскурзиите в чужбина, прислугата, хубавата къща, колата си и т.н.?
Всъщност, последния въпрос би трябвало да е зададен от съпругата.     Mr. Green
Защото във всяка "бяла" държава по света, при един развод по вина на неверния мъж, той направо би останал само с гащите на г..а си и нищо друго.    Laughing
Сега, ако вица "илюстрира положението в Бг", то ние сме си един Анадол и напълно възможно е жената да е като робиня без права.

# 49
малко не разбирам идеята за отговорите ви. говори се само за парите относно връзката а не за отношенията! Същото време виждам и тема за неангажиращите връзки и там мнението е корено обратно за това тук макар като цяло да е подобен въпросът. Е с кого са тези неангажиращи връзки ако не в голямата си част с семейни независимо от кой пол. А за парите факта е че те заместват любовта в днешно време. И като стана дума за анадола в последното изказване май и за връзките ни е същото. Едни скандинавци мисля че имат корено различна гледна точка от това.
Ще помоля за отговори по темата. Какво мислите за любовницата и бихте ли я приели по някаква причина или без причина?
Един пример:
Отношенията ви са много добри имате деца и всичко си е наред но съпруга ви иска от секса повече от колкото вие. Но го обичате и не искате да го загубите а на моменти ви идва в повече.

# 50
Приемам я само мъртва  Peace
Не бих тръгнала да създавам семейство с човек, с когото не си пасваме в секса. Смятам, че хубавия и задоволителен секс и за двамата е много важен за семейното щастие.
Аз лично не виждам какво друго може да предложи една чужда жена, което аз да не мога.
Пък ако едното начесване на мъжа му е по-важно от семейството- да си взима чукалата и да отива при тази, с която си допадат.

# 51
Тук драмата не е в секса, а в това кой опъва каиша и кой бичи айляка.

Любовницата е тази жена, която предлага фриволност, лекота- докато собствената жена е натоварена с очаквания, не може да постигне това самозабравяне и отпускане.

Затова бих приела мъж, който оправя слугинчето или детегледачката, докато аз си гледам маникюра и ходя на симфонични концерти. Обаче ако аз съм слугинче, което на всичкото отгоре и го оправят- а има някоя, която взима само хубавото и лекото- е тогава вече ще се ядосам.

Иначе това, за което говорите е "ер наи", втора жена в Азия. Ама ние не сме азиатци. Втората жена понякога е избирана от съпругата, има апартамент и издръжка, но не ражда деца, не приема името и като остарее, я изхвърлят като мръсно куче, без подсигурени старини.

# 52
малко не разбирам идеята за отговорите ви. говори се само за парите относно връзката а не за отношенията! Същото време виждам и тема за неангажиращите връзки и там мнението е корено обратно за това тук макар като цяло да е подобен въпросът. Е с кого са тези неангажиращи връзки ако не в голямата си част с семейни независимо от кой пол. А за парите факта е че те заместват любовта в днешно време. И като стана дума за анадола в последното изказване май и за връзките ни е същото. Едни скандинавци мисля че имат корено различна гледна точка от това.
Ще помоля за отговори по темата. Какво мислите за любовницата и бихте ли я приели по някаква причина или без причина?
Един пример:
Отношенията ви са много добри имате деца и всичко си е наред но съпруга ви иска от секса повече от колкото вие. Но го обичате и не искате да го загубите а на моменти ви идва в повече.

Честно казано много бих искала да притежавам тая свобода, че да мога да приема такова нещо. В крайна сметка, човек е способен да обича различни хора по различен начин....и това не би трябвало да прави едната обич по-маловажна от другата. Може би всичко е в егото. Или в срадата, в която израстваме.
До колкото съм чела в Япония е било така преди. Не зная дали са запазили още тази традиция, но съм се чудела дали бих могла да приема по същия начин друга жена, както са го правели те.
Много интересна тема Simple Smile

# 53
Един пример:

На мен нещо ми се разминава.
Казваш : „Отношенията ви са много добри имате деца и всичко си е наред но съпруга ви иска от секса повече от колкото вие...”  Щом има любовница, едва ли нещата са толкова добре.

Иначе отговора на въпроса ми е – не, не бих я приела. Не бих могла да бъда и приятелка с нея (и това не е защото бих обвинила нея, че мъжа ми кръшка, а защото мисля, че унизително и извратено).
Но пък хората са различни.
Пак казвам, интересно ми е дали любовницата ще иска да ти стане приятелка? И какво ще си говориш толкова с нея? За общия мъж?
Е, не, мерси.

# 54
Аз знам за жена, която одобрява любовниците на мъжа си. Принципно тя е шефката в семейството. Имат семеен бизнес, тя върти парите, а той блъска. Партньори са в живота и бизнеса и страстите са оставили на заден план отдавна.

Сега ще питате "Е, как ги подбира". Става по следния начин. Когато онзи почне да върти някое младо девойче, Леля Съпруга има два начина за реакция. Ако усети, че нейният ползва девойчето само за смазка на половия си орган, си кротува, щото той хем не я тормози нея за секс така (не се учудвайте, има много асексуални жени, за които сексът е досада, така са възпитавани, просто задължение към телесните страсти на мъжа). Ако дори и малко съмнение обаче прояви, че девойката има потенциал да оплете мъжа й, да му завърти акъла, да му влезе под кожата.... абе ако усети, че малката може да отмъкне мъжа (и така да разсипе бизнеса), тогава малката бива разкарвана много бързо.

В общи линии става дума за продавачки и обслужващ персонал, тук-там някоя млада счетоводителка. Та той праска продавачките, а жена му ги разкарва, когато почнат да си мислят, че могат да са повече от секс играчки. (не питайте за трудови договори и т.н., в БГ сме все пак).

Интересното е, че от години наблюдавам семейството (просто бизнесът им е на съседната пряка и често минавам).... Никоя малка духачка не се задържа особено дълго.

Може би не е точно кастинг, но... някак си е по темата.

# 55
Пак казвам, интересно ми е дали любовницата ще иска да ти стане приятелка? И какво ще си говориш толкова с нея? За общия мъж?
Е, не, мерси.
   Май авторът на темата е мъж. И не благоволява сам да отговори на въпроса дали приел любовника на съпругата си. Дали би го избирал заедно с нея. Ще одобрява ли любовното гнездо на двойката, ще се грижи ли за предпазните средства, как ще повлияе на самочувствието му, ако любовникът на жена му обича да прави секс често, продължително и с екстри.  Все въпроси, на които авторът би трябвало да отговори и лично. Особено след опитите да ни убеди колко добре би било за нас, ако заедно с мъжете си избираме любовниците им.
    По темата - нищо не мисля за любовницата, нямам повод да подозирам, че съществува. Надявам се така да си остане. Не ми се вярва (и не ми се иска да вярвам), че ще дойде ден за размисъл по въпроса дали да я приемам или избирам. Но никога не е късно човек да изненада сам себе си.  Laughing

# 56

На мен нещо ми се разминава.
Казваш : „Отношенията ви са много добри имате деца и всичко си е наред но съпруга ви иска от секса повече от колкото вие...”  Щом има любовница, едва ли нещата са толкова добре.

Не само на теб. Simple Smile
На мен продължава да ми е неясно кому е нужен този фарс?
Да кажем, че по някаква си `причина`, съпругът има любовница, кому е нужно да я представя персонално, че и сприятеляване?
ОК: има,  съпругата знае, че тя съществува/ в примера се съгласява, т.к. не може да го задоволи/, но чак пък и познанство, че и повече, е абс. ненужно и безсмислено.
/Да не говорим пък за другия момент: че не винаги е само секс, почва се така, ама много често се стига и до емоционалност на едната, или двете страни./

Някой по-горе правилно пита, а любовницата дали ще иска? И защо да иска да го афишира, предполага се, че тя служи само за секс/дава и получава/.  
Кой ще `спечели`от такова всеобщо познанство и `приятелство`?

Откъдето и да се погледне, за участниците е задължително да търсят и намират едно и също в цялата тая история.

# 57
И аз да да се изкажа.
Аз проблеми със секса нямам.Мъжа дето е с мен има.Не
ми насмогва.Не търся друг.Тормозя си наличния.
Защото ако намеря още един се чудя аз дали ще им насмогвам.
Да не ощетя някого.
И сега не разбрах какво точно жената не може/не иска да прави
в секса,че мъжа търси друга?И ще им насмогва ли?

# 58
  • Най-красивата страна
Не бих търпяла любовница Crossing Arms

# 59
Здравейте дами,

Искам да ми кажете вашето мнение относно любовницата. Но не да я заклеймите а дали бихте приели нея като част от семейните ви отношения. Всъщност може би това вече се води многоженство май. Бихте ли приели втора жена и да имате приятелски отношения с нея?
А може би още повече бихте си казали мнението дали да е тази или друга ако не я одобрявате като личност. Вариант в който и вие да имате думата коя да е другата жена?
Моля дайте мнение по темата.

Толерантна съм, разбрана съм, не преследвам и разпитвам, ама да приема радушно втора жена, да имам приятелски отношения с нея...това е абсурд!

Общи условия

Активация на акаунт