Въпрос за любовницата?

• 11 398
  • 76
  •   1
Отговори
Здравейте дами,

Искам да ми кажете вашето мнение относно любовницата. Но не да я заклеймите а дали бихте приели нея като част от семейните ви отношения. Всъщност може би това вече се води многоженство май. Бихте ли приели втора жена и да имате приятелски отношения с нея?
А може би още повече бихте си казали мнението дали да е тази или друга ако не я одобрявате като личност. Вариант в който и вие да имате думата коя да е другата жена?
Моля дайте мнение по темата.

# 1
Каква част от семейноте отношения , тя не ми е семейство  Shocked ! По-добре си изясни въпроса , защото така задедн не е ясно за какво става въпрос въобще

# 2
  • Down south
Разбрах  ли правилно, питаш дали:
-  съпругата би дала съгласието, съпругът да се сдобие с любовница или по-скоро и двамата да се сдобият с нея, защото ми звучи, като нещо общо
-  би/ха я избрали според ред показатели, вероятно предварително изготвена таблица с изисквания newsm78
-  дали биха могли да си пият кафето тримата, а вероятно не само това
-  дали биха могли да си живеят дружно

Доста п/объркано, като замисъл.
Предполагам, че при мормоните нещата стоят точно така, но едва ли съпругата има право на глас в избора. Някои от тях си имат  и по повече от две  Whistling

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 19:17 от Daylily

# 3
Ако мъжът ми е бивш и ме попита може и да си кажа мнението, но да приема друга жена/любовница като част от семейството няма как да стане. Не съм привърженик на отворените връзки/бракове.
Вариант в който и вие да имате думата коя да е другата жена?
Това не го разбрах, искаш мъжът ти да те пита с коя да има връзка и с коя не - така ли?

# 4
И аз не разбрах -лбовница или домашна прислужница търсим.
По себе си съдя ,че от 24ч. повечето минават в работа,готвене ,пране,чистене
 и около 1ч секс.Нея в кои семейни отношения смяташ да я вкараш?
Или ти си имаш любовница ,както и жена и дете и искаш да живеете
всички под един покрив,ама жена ти се дърпа и се чудиш как да я убедиш.
И по принцип любовниците развалят семействата не ги сплотяват.

# 5
На мен пък изобщо не ми "светна" че може мъж да го е писал. Имаше един подобен в самотните родители, дето търсеше начин да накара жена си да живее с гаджето му, че и планове правеше как ще си играят и конкурират децата му от двете жени ( за момента имаше само от законната ), а майките им ще си помагат.  ooooh!

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 19:42 от I.Hr

# 6
Тази тема най-вероятно е вместо петъчна .....    Mr. Green
Не виждам как да кажа, че няма начин да приема втора жена в семейството си, без да я заклеймя.
А пък ако мъжът ми се появи със списък с "дами" и ми каже:"Мило, ето ти 10 мадами, снимки, описания, всичко....дай да изберем коя да ми стане любовница!" направо не ми се мисли какво ще му се случи.     newsm48 #Sniper fight fight fight

# 7
Защо питаш? Rolling Eyes Опиши си ситуацията, иначе звучи несериозно.

# 8
 Ама разбира се,че ще приема милото създание ,като писано яйце ще я гледам  fight

# 9
Само да има моя късмет да довлече някоя,ще и размажа главата в стената и после ще трябва да копае  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 10
Познавам женен мъж, чиито любовници са, били са, и ще бъдат най- вероятно приятелки на жена му.
Трайка си жена му, оня си го развява постоянно.

# 11
Любовницата не е ли само за секс? Какво значение има каква е като личност? Ако не е само за секс, другата връзка е приключила така или иначе, за какво изобщо става въпрос?

# 12
И кому е нужен целият тоя фарс?

# 13
  • Tам през Атлантическия океан
Sигурно е някой мастит богаташ  щом може с две жени  Wink че и приятелки да стават и да търпят.

Хората с една не се оправят тоя две  Mr. Green

п.п. Сетих се за филма "Диаболично" , там Изабела Аджани и Шарън Стоун бяха 'приятелки'

# 14
Богаташ. Mr. Green да, да. Върти ги всички, че и кредити му теглят и плащат. Златен ще да му е.

Общи условия

Активация на акаунт