Издирва се веща кулинарка за многократно ползване

• 4 541
  • 58
  •   1
Отговори
Издирва се дама с приятно големи гърди (ще послужат за антистрес терапия и изхранване на 3-4 деца), веща кулинарка, реализирана, много, много усмихната, около 30-35г.
Предлагам малка къщичка със земя нужна за отглеждане на продукти за живеене, около София, две кучета кане корсо Акбар и Хера, говорящ папагал, прилично обзаведана кухня, 3-4 майсторски изпълнени деца, емоционална, физическа и психическа сигурност. Два пъти годишно пътуване до : до Антарктика, Френска полинезия, Перу, Бразилия, Аржентина, Чили, Масай Мара и Серенгети, Индия, Бирма, Лаос, Мианмар, Франция, Италия, Испания, Португалия - малки градчета в прованса, Гръцки острови (отворен за допълнителни предложения).
И редовни разходки из любими места в България: София - Пловдив - Родопи - Омая - Седемте рилски езера - Варна - Балчик - Крапец - Яйлата - Камен бряг - Иракли - Несебър - остров св. Анастасия - Созопол - Устието на Велека - Синеморец - Варвара (отворен за допълнителни предложения).
Бонус: реализиран, висок чаровник, скорпи, неженен, без деца на 36г.
Не е спешно, просто да се има впредвид докато тук си философствате за нещата от живота.

# 1
  • София
Снимка искаме - профил и анфас! Crossing Arms
После ние.....на гозбите Laughing

# 2

Искаме? Може би едната и другата в теб?  Simple Smile
А дамите били интуитивни и виждали същественото, което е невидимо за очите ...

# 3
  • град-държава
емоционална, физическа и психическа сигурност... скорпи, неженен, без деца на 36г.

ХА ХА

# 4
Като прочетох за първи път "обявата" ти за  "издирване" на домашна прислужница, отначало ми стана забавно...Но пък като видях, че си я изплескал на сто места из целия форум, ми стана  леко жалък, а аз на жалки хора не готвя, нито им оправям градинките и квото там друго имат за оправяне (освен ако не съм в майкотерезки период, в който влизам рядко Mr. Green.
 П.П. (хубаво е, че  променяш поне част от последното изречение, та да се напаснеш някак към спецификата на подфорума Laughing )

# 5
 newsm78 newsm78

"Издирва се богат, красив, спортен тип мъж, да може да ме гледа влюбено в очите, да върши цялата домакинска работа, да печели поне по 1000-ка на ден, да прави божествено красиви и умни деца.
Предлагам себе си и дом, в който той да се вихри на воля.
Екскурзии и почивки, разбираемо, при така печелените пари."    Laughing
Не е спешно, просто да се има впредвид докато тук си философствате за нещата от живота.

# 6
Като прочетох за първи път "обявата" ти за  "издирване" на домашна прислужница, отначало ми стана забавно...Но пък като видях, че си я изплескал на сто места из целия форум, ми стана  леко жалък, а аз на жалки хора не готвя, нито им оправям градинките и квото там друго имат за оправяне (освен ако не съм в майкотерезки период, в който влизам рядко Mr. Green.
 П.П. (хубаво е, че  променяш поне част от последното изречение, та да се напаснеш някак към спецификата на подфорума Laughing )
Не случайно в "обявата" пише "много, много усмихната"  Simple Smile
Не са сто, а точно в три - в клюкарник, семейни отношения и кулинария.
Това се казва правилно позициониране Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 авг 2014, 13:59 от bubulino

# 7
  newsm78
На зор ли си? ( пуснал си я наред)

# 8
  newsm78
На зор ли си? ( пуснал си я наред)
Не, а ти?

# 9
тц, не тъ щъ.

Ама много отчаян опит или пързалка?

# 10
тц, не тъ щъ.

Ама много отчаян опит или пързалка?
Рано е да се каже, ще си проличи накрая.  Wink

# 11
  • София

О, не! Аз съм просто скорпи Wink
Та, снимки ще има ли, че да вадим гозбите на тезгяха Laughing

# 12

О, не! Аз съм просто скорпи Wink
Та, снимки ще има ли, че да вадим гозбите на тезгяха Laughing
Щом си скорпи значи имаш интуиция и фантазия. Четейки обявата би трябвало вече да си наясно  Simple Smile

# 13
  • София
Разбира се, но като полу-богиня и човешкото не ми е чуждо.
Та, аз съм наясно, но направи удоволствие да видим и нагледно Laughing

# 14
Разбира се, но като полу-богиня и човешкото не ми е чуждо.
Та, аз съм наясно, но направи удоволствие да видим и нагледно Laughing
Разбира се, ще доставя това удоволствие, но нека бъде на една, която си избера  Wink

Общи условия

Активация на акаунт