Издирва се веща кулинарка за многократно ползване

• 4 558
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
Павка, в курса по фотография бяхме заедно Д.Б. съм! Simple Smile
Simple Smile Дианче, какво правиш тука? Simple Smile
Всъщност и аз какво правя тука?
Търся си белята ....в твоята тема, Grinning иначе и аз като много други съм с репродуктивни проблеми + два душмана Хашимото и Тромбофилия и да не забравяме "любимите" ми антитела......
Дълго е за обяснения да не ти разводнявам темата! Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 авг 2014, 17:06 от deyna_

# 31
Търся си белята ....в твоята тема, Grinning иначе и аз като много други съм с репродуктивни проблеми + два душмана Хашимото и Тромбофилия и да не забравяме любимите ми антитела......

Звучи сериозно и сега ми стана малко неуместна моята тема  Sad

# 32
Темата ти е абсолютно куха. Толкова много свободно време ли имаш?

# 33
Търся си белята ....в твоята тема, Grinning иначе и аз като много други съм с репродуктивни проблеми + два душмана Хашимото и Тромбофилия и да не забравяме любимите ми антитела......

Аз съм боец, няма да им се дам, колкото до теб можеш да намериш много интересни личности тук, форума не е за подценяване!

# 34

Аз съм боец, няма да им се дам, колкото до теб можеш да намериш много интересни личности тук, форума не е за подценяване!
Ще му хвърля едно око  Wink

# 35
Темата ти е абсолютно куха. Толкова много свободно време ли имаш?
Не Ви задържам тук, сама се появихте!  Simple Smile

# 36
Ми хайде вземете се вече, че нещата все по-отчаяно ми звучат, а ми е тегаво от отчаяни хора.
 П.П. направих си труда да видя блога, за това и пиша така Wink
Благодаря, че вече ме четеш. Продължавай!  Simple Smile
Е, какво да продължавам, изчетох достатъчно... За това и изказах мнение...Но пък фотографиите са ти хубави, признавам. Снимането ти е силата, обаче поезията съвсем не Sunglasses Да не се обидиш сега Embarassed  Сигурно  си прекрасен приятел, даже  ми стана симпатичен.

# 37
  • Пловдив
Бре-бре, веднъж и аз да се класирам точно за нещо в тоя форум! Жалко, че съм ужасно омъжена.  Mr. Green Пък и трите ремаркенца са налични....

# 38
Ми хайде вземете се вече, че нещата все по-отчаяно ми звучат, а ми е тегаво от отчаяни хора.
 П.П. направих си труда да видя блога, за това и пиша така Wink
Благодаря, че вече ме четеш. Продължавай!  Simple Smile
Е, какво да продължавам, изчетох достатъчно... За това и изказах мнение...Но пък фотографиите са ти хубави, признавам. Снимането ти е силата, обаче поезията съвсем не Sunglasses Да не се обидиш сега Embarassed  Сигурно  си прекрасен приятел, даже  ми стана симпатичен.
Важното, че си намерила своето нещо, което ти харесва в моето нещо  Wink

# 39
  • София
Аз прочетох върховната простотия, без смислено обяснение /поне за мен/
Мерси съм откъм препоръки Tired

# 40
Бре-бре, веднъж и аз да се класирам точно за нещо в тоя форум! Жалко, че съм ужасно омъжена.  Mr. Green Пък и трите ремаркенца са налични....
Добре сте дошла, освен едно кафенце да направя, защото не знам с друго какво мога да Ви бъда полезен точно в тази тема ...  newsm12

# 41
  • Пловдив
Добре сте дошла, освен едно кафенце да направя, защото не знам с друго какво мога да Ви бъда полезен точно в тази тема ...  newsm12
Не биваше да разтрояваш вниманието като пускаш няколко еднотипни обяви. Голяма грешка. Сега ще те налазим всички хищници и ще те спукаме от подигравки.

# 42
Отпадам директно от кастинга - с малки цици съм, тюх  newsm77

# 43
  • София
Янтре, чакай да го видим какво иска?
В смешките го изтъркаляха вече, да видим до каква форумна слава ще стигне Laughing

Така, в кратце : Търсиш кулинарка, едрогърда / за успокояване на психо-соматичните прояви на кого не разбрах/, готова да ти роди 3-4 деца и ......?
Дай по-стегнато - неомъжвана, неосъждана, без рецесии под формата на 3 деца, височина, килограми, интелектуално състояние, финансово? Абсолютно несериозно подхождаш, Павлине!

# 44
Добре сте дошла, освен едно кафенце да направя, защото не знам с друго какво мога да Ви бъда полезен точно в тази тема ...  newsm12
Не биваше да разтрояваш вниманието като пускаш няколко еднотипни обяви. Голяма грешка. Сега ще те налазим всички хищници и ще те спукаме от подигравки.
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората!  Simple Smile
А и притежавам усет за отделяне на плявата ...

Общи условия

Активация на акаунт