Издирва се веща кулинарка за многократно ползване

• 4 554
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Ами той е на 36. Ако не желае недозряла 20 годишна трябва да се оглежда за "втора цедка", т.е. разведена. Обикновено с дете или две. От друга страна той е на 36, всички свестни мъже са обрани овреме, и даже той да е свестен, жените сме силно подозирителни към ергени на средна възраст.

И както сам споделя в темата си в Клюкарника - едно време е гледал ЕДНИ черти на жените, сега им гледа акъла. Като е зяпал - сега да търси, защото още на 25 умните жени са заети от умните мъже. Почти на неговите години моя мъж има три деца и 10 години брак.

# 46
  • София
Ами той е на 36. Ако не желае недозряла 20 годишна трябва да се оглежда за "втора цедка", т.е. разведена. Обикновено с дете или две. От друга страна той е на 36, всички свестни мъже са обрани овреме, и даже той да е свестен, жените сме силно подозрителни към ергени на средна възраст.

Това е точно така.

Иначе, аз продължавам да чакам, какво точно търси?
Предполагам, даже направо знам, но.... Wink

# 47
Янтре, чакай да го видим какво иска?
В смешките го изтъркаляха вече, да видим до каква форумна слава ще стигне Laughing

Така, в кратце : Търсиш кулинарка, едрогърда / за успокояване на психо-соматичните прояви на кого не разбрах/, готова да ти роди 3-4 деца и ......?
Дай по-стегнато - неомъжвана, неосъждана, без рецесии под формата на 3 деца, височина, килограми, интелектуално състояние, финансово? Абсолютно несериозно подхождаш, Павлине!
Виж колко спокойно, ясно и точно съм изразил желанието си. Също така спокойно съм Ви предоставил, мили дами, информация за самоличността си. Не за друго, за да си спестим празнословието. Имаме точно зададена цел, с Ваша помощ да сътворим още едно красиво, усмихнато семейство и няколко бебока.  Естествено, не е задължително да се включвате, нито да приемате каузата, като своя. Но не мисля, че идеята е без смисъл и заслужава лошо отношение.
Айде сега да обърнем страницата и да мислим по същество.  Wink

Последна редакция: сб, 16 авг 2014, 18:06 от bubulino

# 48
  • Пловдив
Аз ти говоря по същество. Вкисната, но съществена.

# 49
Аз ти говоря по същество. Вкисната, но съществена.
Не трябва така вкисната, кога се "меси" нещо толкова важно и хубаво. Баба ми, казваше, че хляба поема мислите и чувствата, затова се използва във всички обреди и обичаи и има изискване кой ще го сътворява. Когато момата няма добри и чисти мисли, хляба не става! Затова се търси умна, спокойна и лична жена, добронамерена, тя ще изпече най-вкусния хляб.
Такава беше баба, от Панагюрско, посветена и умна.

Последна редакция: сб, 16 авг 2014, 18:24 от bubulino

# 50
  • София
Добре!
Едрогърда кулинарка и туй то.
Обаче видиш ли, дамата с две деца реши да почерпиш с виртуално кафенце и да изпратиш по живо, по здраво.
Явно и други претенции имаш, но държиш да не споделяш.

Тази ти мъдрост обаче, ме остави в душевен потрес:
Скрит текст:
мъдрост
Трите закона на равновесието от Павлин Стоянов

Първи закон:

Политиците ще станат честни, когато всички жени си публикуват на стената във фейсбук, реален списък с имената на мъжете, с които са спали.

Втори закон:

Съдът и политиците ще станат безпристрастни, когато жените започнат да пускат равномерно на всички желаещи мъже.

Трети закон:

Мъжете ще заприличат на мъже, когато започнат още от ранна детска възраст за тях да се грижат бащите. Докато ги възпитават майки, баби и учителки в детските градини, ще ни управляват мъже с путки и ще ни пеят жени с бради.

*И спрете да ни се подигравате, като ни наричате "Глава на семейството"

Да помислим по същество? Има ли смисъл, като няма значение..... Tired

# 51
  • Пловдив
Колкото и да ти обяснявам няма да ме разбереш защо в момента точно съм вкисната. Вятър те вее на бял кон. А за съжаление на форума аз пиша най-много когато съм вкисната за да изпусна парата, иначе съм тиха, кротка и миролюбива и нямам склонност към писмени полюции.

# 52
Дами, мисля, че се изчерпахме. Благодаря за вниманието и лек ден!

# 53
Мда, баба ти не е открила Америка, има го и в по-приличен вариант,дори филмиран (между другото страхотна бабина реплика е  в  "Като вода за горещ шоколад") Обаче една жена, за да прави  тези магии ( щото все още си мисля, че готвенето е  вид магия), й трябва и друг стимул.Ти можеш ли да  го дадеш, освен стиховете в лош вариант на хайку, претенции за  гърдост и градинка, също с претенции за  подръжка, оп и животни(между другото съм гледала азаек ,котка и папагал в детската си стая и бих извила врата на всеки, който се опитва да се грижи за тях, ма то е сигурно щото съм ревнива от към любимци Laughing ) Човек като има претенции, трябва да има и адекватност някаква като даване ( това за екскурзиите е смешно и не защото  е лошо да се вееш насам-натам с някой, а просто защото имаш някакви  материи, чрез които да си менкате услуги, а така връзка трудно ще се получи) Та ти каква емоция можеш давложиш, че  жената освен да ти готви,  да происка и деца от теб Wink
  Laughing Ох, докато се изпиша и настана вечер, пък ти и лек ден пожела Laughing Laughing

# 54
  • София
Ей, какви сте харпии, още един възмутен и огорчен потребител сготвихте.

# 55
  • София
Ей, какви сте харпии, още един възмутен и огорчен потребител сготвихте.
Ами нали си търси кулинарка, ще го сготвят не ами  Mr. Green
Отвратително заглавие и ужасно описание на бъдещата "късметлийка" от страна на автора.
Между другото блогът му е пълен с грешки и сигурно заради това не можах да вникна в смисъла  newsm78

# 56
  • Другата България
Имаме точно зададена цел, с Ваша помощ да сътворим още едно красиво, усмихнато семейство и няколко бебока.  Естествено, не е задължително да се включвате, нито да приемате каузата, като своя. Но не мисля, че идеята е без смисъл и заслужава лошо отношение.
Айде сега да обърнем страницата и да мислим по същество.  Wink
Казах ти го и в изтритата тема, ще ти го кажа и тук - не вярвам, че след всички претенции, които имаш сам за себе си наистина си очаквал тук, в Бг-мама да пуснеш тема и да
Цитат
сътворим още едно красиво, усмихнато семейство и няколко бебока.
. С нечия помощ. Някой ти каза, че ще те спукат от подигравки, и това си е така предвид самата несериозност на предположението ти. Още повече, че искаш да предлагаме неомъжени приятелки!

# 57
Сори, чиче. Тук кулинарки няма. Ще трябва да се научиш да си готвиш сам Mr. Green

# 58

Общи условия

Активация на акаунт