Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 735
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
   Кате  Heart Eyes Hug , ама ти виж как образно си го описала  Grinning

# 121
    Тери , то не може вечно да си крие връзката , но поне да не викат фотографи и журналисти или поне да не ходят в 'хай" МОЛ-а . Кина колкото искаш в 15 милионен Истамбул . Някак по естествено да им се случват нещата , а не да ни се навират непременно в очите , да не би да ги изтървем кога са ходили на кино  Peace

И ако в петък е ШМ - няма големи шансове: Карагюл е с 12% рейтинг , ПО беше около 8% (последните серии падна на 6%) мисля , че има и още 2  сериала с рейтинг 5% . А да не говорим , че   ще има и нови  Peace

# 122
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те са я нападнали, нали това написах, почнали са да обиждат Зъбла, и да и казват да говори с Керем, че Ханде е много по-подходяща за него. Не знам с какви класификации са наричали Зъбла, но жената явно не е могла да издържи вече, даже някъде срещнах инфо, че ще си закрие профила.
Не знам дали е истинския и, защото аз Инстаграм, нямам  Peace

# 123

Ирче  Heart Eyes Hug    bouquet  bouquet  bouquet

Много целувка , много нещо  Grinning Grinning Grinning

# 124
  • У Диспансера ...♥♥♥
Краси  Heart Eyes Hug Hug

# 125
  • София
   Тери , то не може вечно да си крие връзката , но поне да не викат фотографи и журналисти или поне да не ходят в 'хай" МОЛ-а . Кина колкото искаш в 15 милионен Истамбул . Някак по естествено да им се случват нещата , а не да ни се навират непременно в очите , да не би да ги изтървем кога са ходили на кино  Peace

И ако в петък е ШМ - няма големи шансове: Карагюл е с 12% рейтинг , ПО беше около 8% (последните серии падна на 6%) мисля , че има и още 2  сериала с рейтинг 5% . А да не говорим , че   ще има и нови  Peace
Карагюл отива в събота в Петък остават Черешките.

# 126
Божееее, какво става тука? В правилната тема ли съм  #Crazy Какви са тези неочаквани обрати и най - вече истина ли са  newsm78
Според мен Кирето, което е много добро дете, сърце не му  дало да спре напористата Яамур, не че много е влюбен или прочее, амаа като се е хванал на хорото вече, няма отказване  Naughty Едва напоследък, след като нещата са излезли извън контрол, агресивната реклама на момата и най-вече унизителното за него "Севгилито на Яамур Танръсевсин", чашата е преляла!
А дано де  Praynig Не искам да виждам таз пача до него и това е  Naughty

Ирче, днес цял ден се каня да те поздравя за новите дрешки, страхотни са, със здраве да си ги носиш  Hug

# 127

E  Ча и Сера , Аяз и Ойку няма лесно да се дадат на Керем и Ясемин  Joy Joy Joy

# 128
Зарадвах се като прочетох последните "новини", но после се размислих и просто няма как да е вярно. Доста пъти мярнах в инстатрам още вчера какво била харесала жената, кого била последвала, мисля че бяхте превели нещо, че щяла да си закрива профила и наистина, в момента няма такъв профил. Аз лично изобщо не вярвам, независимо колко е навътре с модерните неща жената, да си направи инстаграм и веднага да започне да следва, да харесва, камо ли пък да коментира личния живот на сина си. Не вярвам да е било истински профил, и докато не видя реакция от официалния профил на Керем на нищо няма да повярвам, колкото и да ми се иска.  Naughty

# 129
# 130
# 131
# 132

Веси , липсваш ....много време не си влизала  Hug Hug

# 133
  • Керодиспансера
Тия хора искат да ни убият от новини  ooooh! ooooh! ooooh! Хайде сега и Зъбла стана много добра приятелка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Един месец откак излезе снимката в киното и бяха по всички първи страници като севгилита - ни дума, ни вопъл, ни стон  Mr. Green Сега щото почват снимките на новия му сериал - стана много чуствителен  newsm78
Дано това  ,което излезе днес да е вярно , но "Москва вече не вярва на сълзи" , ще му се наложи да се постарае повече за да ни убеди в това  Naughty

Бабче, много хубави песнички и клипчета си ни сложила , особено първата -направо ме разтопи , много ти благодаря  Heart Eyes Heart Eyes  love001  love001  love001  love001
Ирка, благодаря ти за преводите и разясненията на днешните чок новини  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  love001

И сега с тая програмна схема пак сме поставени пред избор - Черешките ли ще гледаме или честта ще защитаваме  newsm78 newsm78 newsm78 Mr. Green

# 134

Общи условия

Активация на акаунт