Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 610
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
   Тери Heart Eyes  Много хубава тема ! Черно-бялата фотография ми е слабост !  

От Инстаграма на Ханде -

Когато  Слънцето изгряваше все още .

# 16
и Дани не е писала и Мишето и Анито ..... сигурно почиват ..
не се притеснявайте фратмана на ШМ  ще ни събере отново..............

# 17
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия дет се праскат с тия селфита, кои са бре  Crazy Heart Eyes Heart Eyes newsm78
Да не са от някой нов филм  Joy Joy Joy

# 18
Катяяяяяяяя ще те боксирам, прибери ма де

# 19
и аз долетях ....

да ви туря две звездииииииииииииии

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

love001  love001  love001

# 20
Тия дет се праскат с тия селфита, кои са бре  Crazy Heart Eyes Heart Eyes newsm78

това новите звездииииииии бе ,как кой .... ти пък ,откак стана ПР и нищо друго не те интерисува освен КБ , я се огледай .... звИздъ до ЗвиздЪ сме  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 21
 Аз си седя в старата  тема.... hahaha hahaha hahaha hahaha А вие сте тук Simple Smile

# 22

Ирка аз и предложих да се озъбим, но тя ми отказа, не смогнала с репетициите
А аз повече инфо няма да търся, аз докато се ровя Катя я подкара на волна програма  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyДа речеш , че е от виното, ма аз пих повече  Mr. Green

# 23

упссссссссссс на Вие ми говориш .... прости ми бе  newsm45 , недей .....

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 24

упссссссссссс на Вие ми говориш .... прости ми бе  newsm45 , недей .....

Не реви ся, ще се разберем  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 25
Прочетохте ли за актьора с който ще си партнира звездата ?
Човек да се неначуди ви казвам, или ние не сме в час, само ние не виждаме светлина в нейното тунелче, па другите виждат  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 26
Ками и Веси не ги засичам в последно време

В Качак, ЯТ ще е дъщеря на този турски актьор, просто не намирам думи да обясня актьор от каква величина е
Хората един живот не им стига да играят с него, да доживеят това, тя ...не ми се коментира
, ето прочетете , арочно го поствам на англ.език
http://en.wikipedia.org/wiki/Haluk_Bilginer

Моля обърнете внимание, в кои филми е играл,  кои сериали, в театъра, наградите които е взел, и ми кажете сега .... не съм ли права
В табличен вид е представена информацията, тази е на турски
http://tr.wikipedia.org/wiki/Haluk_Bilginer
Вижте с какъв титан ще си партнира тая кифла , как да не го е яд човек, а Ханде... ?

Този мъж съм го гледала в Езел . Наистина е невероятен . Класа !
 Но ... как да се примири човек  Mr. Green

# 27

упссссссссссс на Вие ми говориш .... прости ми бе  newsm45 , недей .....

Не реви ся, ще се разберем  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ами тва с рИваането се прихваща ...уча се от най-добрата ..

# 28
Пфффффф писна ми от тая Танруивйгнфвбисин  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  поне да беше свястна....нямаше да ме дразни толкова  #2gunfire #2gunfire Керем кво намира толкоз в нея?! Не е мозък, със сигурност  #2gunfire Sick #2gunfire #2gunfire
Скрит текст:
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 29
Прочетохте ли за актьора с който ще си партнира звездата ?
Човек да се неначуди ви казвам, или ние не сме в час, само ние не виждаме светлина в нейното тунелче, па другите виждат  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Това, че ще играе с него  не е фактор. Тя си е  дупка, по-добра актриса няма да стане. Като знам за  какво се разправя сериала, не мисля , че  ще акцентират толкова  върху нея, Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Тя и с Брат Пит да играем по-добра актриса няма да стане, това  трябва да  ти е заложено, да имаш талант,  от въздуха няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт